مایکروسافت مشغول ارتقای چتبات هوش مصنوعی خود است و در همین راستا روی اضافهکردن GPT-4 Turbo به این چتبات کار میکند. بهنظر میرسد این رویکرد میتواند محدودیتهای مربوط به تعداد کاراکتر تایپشده در چتبات را پشتسر گذاشته و آن را افزایش دهد.
مایکروسافت در جریان رویداد Ignite 2023 اواخر آبانماه، نام چتبات مبتنی بر هوش مصنوعی بینگ چت (Bing Chat) را که اوایل سال جاری میلادی راهاندازی شده بود، به Copilot in Bing تغییر داد.
شرکت OpenAI نیز اواسط آبانماه در جریان اولین کنفرانس توسعهدهندگان خود از جدیدترین مدل هوش مصنوعی خود، یعنی GPT-4 Turbo رونمایی کرد که از GPT-4 و GPT-3.5 قدرتمندتر است و از اطلاعات بیشتری پشتیبانی میکند.
چتبات هوش مصنوعی Copilot با قابلیتهای جدید بهروز میشود
همانطور که گفته شد، اوایل ماه نوامبر، مایکروسافت اعلام کرد نام بینگ چتبات بینگ را به چتبات هوش مصنوعی Copilot تغییر داده است. باید توجه داشت که مایکروسافت از هر نامی که برای چتبات خود استفاده کند، همچنان روی بهبود آن کار میکند و تغییر نام به معنی متوقفشدن بهینهسازی آن نیست.
یکی از برنامههای اعلامشده توسط مایکروسافت برای چتبات خود این است که GPT-4 Turbo را که اخیراً معرفی شده، به آن اضافه کند. یکی از ارتقاهای بزرگ این مدل این است که از یک پنجره 128 هزار توکنی پشتیبانی میکند. این بدان معناست که کاربران میتوانند پیامی متنی یا فایلی برابر با 300 صفحه را به این چتبات ارسال کنند.
«میخائیل پاراخین»، رئیس بخش تبلیغات و خدمات وب مایکروسافت و مدیر تیم کاملاً جدید ویندوز و وب این شرکت، در پاسخ به پستهای کاربران در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد: «هنوز آماده اضافهکردن GPT-4-turbo نیستیم. باید برخی مسائل را حل کنیم.»
درحالحاضر چتبات Copilot با محدودیت 5000 کاراکتری برای هر چت مواجه است. وقتی از پاراخین پرسیده شد که آیا میتوان محدودیت کاراکتر را با افزودن GPT-4 Turbo برطرف کرد؟ وی پاسخ داد: «بله؛ توربو این امکان را فراهم میکند؛ بنابراین سعی میکنیم این محدودیت را برطرف کنیم.» این رویکرد قطعاً کمک بزرگی برای بسیاری از کاربرانی است که میخواهند چتهایی با تعداد کاراکتر بیشتر داشته باشند.
تبلت جدید ایسر با پردازندهی مدیاتک و قیمت منطقی رونمایی شد.
این تراشه بیشتر از قدرت CPU برخوردار است، اما در زمینه قدرت پردازنده گرافیکی بهاندازه رقبای خود قدرتمند نیست.
اینتل در حال حاضر یکی از بدترین دورههای خود در تاریخ را پشت سرمیگذارد و بهدنبال سناریوهایی برای عبور از آن است.
به اشتراکگذاری مدلهای هوشمصنوعی پیش از انتشار عمومی برای بررسی و ارزیابی میزان ایمنی و بهبود امنیت آنها انجام خواهد گرفت.
شیائومی از جاروی رباتیک جدید خود با مکانیزم جاروکردن و تیزدن پیشرفته و قدرت مکش ۶ هزار پاسکال رونمایی کرد.
در بتای جدید سیستمهای عامل اپل، برای بهرهمندی از قابلیتهای هوش مصنوعی، دیگر نیازی نیست لوکیشن دستگاه روی آمریکا تنظیم شده باشد.
ظاهراً متا دست از سر عینک واقعیت ترکیبی برنمیدارد و میخواهد محصولی سبک با امکان استفاده آسان در روزمره توسط کاربران را بسازد.
امانوئل مکرون نقش دولت فرانسه در دستگیری مدیرعامل تلگرام را رد و سیستم قضایی این کشور را مسئول رسیدگی به پرونده معرفی کرد.
وبسایت هوش مصنوعی Midjourney اکنون برای همه کاربران قابل استفاده است.
این هدست قرار بود در سال ۲۰۲۷ و با هدف رقابت با هدست Vision Pro اپل روانه بازار شود.