بالاخره قیمت چانگان CS55 پلاس که دومین خودروی وارداتی سایپا از برند چانگان به شمار میآید، در ایران مشخص شد. سایپا این خودرو را یک میلیارد و 400 میلیون تومان قیمتگذاری کرده است. این قیمت رقم نهایی برای تسویهحساب مشتریان است. البته این قیمت خالص خودرو است و اضافهشدن سایر پرداختهای قانونی، قیمت کراساوور چانگان را افزایش خواهد داد.
سایپا در بیانیههای مطبوعاتی خود به مسئله تأمین ارز برای واردات اشاره کرده است. به گفته مدیران این شرکت، در صورت تأمین ارز امکان تحویل چانگان CS55 پلاس تا پایان سال 1402 به مشتریان وجود دارد. در غیر این صورت تحویل خودرو به سال 1403 موکول خواهد شد.
چانگان سی اس 55 پلاس یک کراساوور کوچک محسوب میشود و رقیب خودروهایی همچون فونیکس تیگو 7 پرو، لاماری ایما و هایما 8S در بازار ایران خواهد بود. این خودرو همانند بسیاری دیگر از کراساوورهای چینی، به موتور 1.5 لیتری چهارسیلندر توربوشارژر مجهز شده است. قدرت پیشرانه چانگان CS55 پلاس حداکثر 188 اسببخار و گشتاور آن 300 نیوتنمتر است و از نظر فنی با لاماری ایما رقابت میکند. گیربکس هفتسرعته دوکلاچه نیز وظیفه انتقال قدرت به دیفرانسیل جلو را در این خودرو بر عهده دارد.
چانگان سی اس 55 پلاس از نظر ایمنی خودرویی مجهز محسوب میشود. شش کیسه هوا، سیستمهای ایمنی مختلف شامل ABS ،EBD ،LKA ،FCW ،AEB ،TJA ،ESP ،TCS ،HHA ،HDC ،LDW دوربین عقب و دوربین 360 درجه به همراه سنسور پارک عقب تجهیزات ایمنی این خودرو را تشکیل میدهند. در بحث تجهیزات رفاهی نیز کمبودی در چانگان CS55 پلاس وجود ندارد. این خودرو به سیستم صوتی به همراه شش بلندگو و نمایشگر، اپل کارپلی، کلاستر دیجیتال، سیستم تهویه الکترونیکی، سیستم ورود و استارت بدون کلید به همراه تریم چرمی کابین مجهز است؛ بنابراین رقبای آن کار دشواری برای رقابت با کراساوور وارداتی سایپا خواهند داشت.
این باتری میتواند انقلابی در بازار خودروهای الکتریکی ایجاد کند.
ظاهراً مشکل برخی از خودروهای هیوندای فراتر از تصورات این شرکت بوده و فراخوان جدیدی برای بیش از ۱۴۵ هزار خودرو صادر شده است.
تمامی مشوقها از جمله رانندگی خودران تسلا، برای خریدارانی در نظر گرفته شدهاند که اتومبیل خود را قبل از سال 2025 تحویل میگیرند.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
به گفته کاخ سفید، اطلاعات جمعآوری شده توسط سیستم خودران خودروهای چینی و روسی، میتواند برا مختل کردن زیرساختها مورد استفاده قرار گیرد.
سختگیریهای بیش از حد، قیمت بالای انرژی و کاهش فروش، باعث شده است تا صنعت خودروسازی اروپا در معرض نابودی قرار گیرد.
تسلا قصد دارد در سال ۲۰۲۵، نسخهی ششنفره از مدل Y خود را در چین تولید کند.
روابط عمومی پارسخودرو از آغاز تولید ال 90 ایرانیزه با کد P90 در این شرکت خبر داد. این خودرو که در ابتدا با نام کادیلا معرفی شده بود، نسخه ایرانیزه از رنو تندر 90 یا ...
فروش خودروهای برقی در جهان ۲۱ درصد افزایش یافته است که یکی از دلایل مهم این امر، جهش فروش خودروهای برقی در کشور چین است.
مدیرانخودرو شرایط فروش ام وی ام را با سه محصول و روشهای فروش نقدی و اقساطی برای مرداد 1403 اعلام کرد.