شرکت کوشاخودرو قیمت کیا K5 را برای مشتریان نهایی اعلام کرد. براساس اعلام شرکت واردکننده، این سدان وارداتی با قیمت ۲ میلیارد و ۴۶۷ میلیون و ۳۲۱ هزار تومان به خریداران تحویل داده خواهد شد. کوشاخودرو مدتی پیش از سدان میانرده کیا بهصورت رسمی رونمایی کرد و اکنون نوبت به فرایند تحویل آن رسیده است.
کیا K5 درواقع نسل پنجم کیا اپتیما معروف است که پس از تغییر نام، با لقب کی 5 شناخته میشود. این خودرو مدرنترین و جذابترین نسل از این خودرو در ایران خواهد بود. درعینحال میتوان کیا K5 را ضعیفترین نسخه وارداتی از کیا اپتیما تاکنون دانست. نخستین نمونههای این خودرو که متعلق به فیسلیفت نسل دوم آن بودند، با موتورهای ششسیلندر به دست مشتریان ایرانی رسیدند.
نسلهای سوم و چهارم این خودرو نیز به موتور 2.4 لیتری چهارسیلندر تنفس طبیعی مجهز بودند. بااینحال، کیا K5 ضعیفترین خودرو در بین نسلهای مختلف آن محسوب میشود، چرا که با موتور دولیتری تنفس طبیعی به بازار ایران عرضه خواهد شد؛ البته امکان سفارش کیا K5 با موتورهای قویتر نیز وجود دارد که مشتریان ایرانی بهدلیل قوانین محدودکننده واردات از آن محروم هستند.
قیمت کیا K5 در بازار چقدر خواهد بود؟
پیشرانه کیا K5 حداکثر 150 اسببخار قدرت و 196 نیوتنمتر گشتاور آزاد میکند که ارقام قابلتوجهی برای یک سدان 1.5 تنی نیستند. بااینحال، پیشرانه کیا K5 از سیستم تزریق سوخت غیرمستقیم یا MPi استفاده میکند و تنفس آن نیز بهصورت طبیعی است؛ بنابراین سازگاری آن با سوخت عرضهشده در کشور تضمینشده خواهد بود. جعبهدنده ششسرعته خودکار نیز وظیفه انتقال قدرت به محور جلو را در مدل کی 5 بر عهده دارد.
قیمت کیا K5
دراِزای پرداخت قیمت کیا K5 که حدود 2.5 میلیارد تومان است، امکانات رفاهی چندانی نیز نصیب شما نخواهد شد. شش کیسه هوا، رادار نقطه کور، کروز کنترل، سیستم کنترل کشش و پایداری، دستیار حفظ مسیر، نور بالا اتوماتیک، سیستم تهویه دو نقطهای، سیستم ورود و استارت بدون کلید، سیستم چندرسانهای با نمایشگر 8 اینچی به همراه اندروید اتو و اپل کارپلی، سنسور پارک و دوربین عقب ازجمله تجهیزات این خودرو هستند. با توجه به تشنگی بازار برای خودروهای وارداتی جدید، انتظار داریم که قیمت کیا K5 در بازار آزاد حدود چهار میلیارد تومان تعیین شود.
عرضهی وانت برقی Ram برای بار دوم بهتعویق افتاد و تا سال ۲۰۲۶ خبری از این خودرو نیست.
در شرایطی که بازار خودرو از هر زمان دیگری بیشتر در رکود فرورفته است، آمار عجیبی از احتکار خودرو در کشور ارائه میشود.
فولکسواگن تصمیم گرفته است تا با همکاری ریویان، نسخهای جدید از فولکس واگن گلف برقی یا e-Golf را به تولید برساند.
استلانتیس اعلام کرد که بار دیگر تولید فیات 500 الکتریکی متوقف شده است. کاهش شدید تقاضا، علت این توقف اعلام شده است.
این باتری میتواند انقلابی در بازار خودروهای الکتریکی ایجاد کند.
ظاهراً مشکل برخی از خودروهای هیوندای فراتر از تصورات این شرکت بوده و فراخوان جدیدی برای بیش از ۱۴۵ هزار خودرو صادر شده است.
تمامی مشوقها از جمله رانندگی خودران تسلا، برای خریدارانی در نظر گرفته شدهاند که اتومبیل خود را قبل از سال 2025 تحویل میگیرند.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
به گفته کاخ سفید، اطلاعات جمعآوری شده توسط سیستم خودران خودروهای چینی و روسی، میتواند برا مختل کردن زیرساختها مورد استفاده قرار گیرد.
سختگیریهای بیش از حد، قیمت بالای انرژی و کاهش فروش، باعث شده است تا صنعت خودروسازی اروپا در معرض نابودی قرار گیرد.