نورالینک، شرکت ایلان ماسک در حوزه فناوری عصبی، بعد از دریافت تاییدیه رسمی برای آزمایش انسانی در پاییز گذشته مدتی قبل تراشه خود را برای اولین بار در مغز یک انسان کاشت. در حالی که پیش از این در آزمایش این شرکت روی میمونها بخش قابل توجهی از آنها کشته شده بودند، به نظر میرسد آزمایش انسانی این تراشه تا به اینجا موفق بوده است. بر اساس آخرین اخبار تکنولوژی، ایلان ماسک بهعنوان مالک نورالینک اخیراً این موضوع را بهصورت رسمی تایید کرد. به گفته او همچنین اولین فردی که تراشه نورالینک را دریافت کرده از قابلیتی استثنائی برخوردار شده است.
کنترل موس با مغز، دستاورد شرکت نورالینک ایلان ماسک
ایلان ماسک از طریق بخش اسپیس پلتفرم ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد که فرایند آزمایش انسانی تراشه Neuralink به خوبی پیش میرود و بیماری که این تراشه در مغز او کاشته شده بهبودی کامل پیدا کرده است. او همچنین اشاره کرد که این فرد حالا میتواند فقط با فکر کردن، موس را در نمایشگر حرکت بدهد؛ موضوعی که احتمالاً تعجب عده بسیاری را به دنبال داشته باشد و محل بحث بین کاربران در شبکههای اجتماعی شود.
نورالینک با وارد کردن ۱۰۲۴ سیم فوقالعاده نازک ۵ میکرومتری در ماده خاکستری مغز بیمار، اتصال با عصبهای همجوار را ممکن میکند. تکنولوژی این شرکت با تشخیص سیگنالهای الکتریکی تولید شده توسط این عصبها از فعالیت مغز نمونهبرداری و این سیگنالها را به کدهای دیجیتال تبدیل میکند. به همین شکل است که بیمار تنها با فکر کردن میتواند عملی را در کامپیوتر انجام بدهد.
ایمپلنت نورالینک برای برقراری ارتباط بین ذهن و کامپیوتر را یک ربات در بخشی از مغز که وظیفه کنترل حرکات را بر عهده دارد میکارد. این شرکت در مرحله اول قصد دارد به افراد این امکان را بدهد تا از طریق مغز خود موس یا کیبورد را کنترل کنند.
شرکت نورالینک با سکانداری ایلان ماسک در نهایت به دنبال این است تا با استفاده از چیپهای خود بیماریهایی نظیر اوتیسم، اسکیزوفرنی، افسردگی و چاقی مفرط را درمان کند؛ موضوعی که میتواند انقلابی در حوزه سلامت رقم بزند. در آخر، شما کاربران گجت نیوز نظر خود درباره دستاوردهای شرکت Neuralink را در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.
ساعت هوشمند اپل در نجات جان دو انسان موفق عمل کرد.
دستیار هوشمند خودروهای فولکس واگن از این پس با دسترسی به دادههای ChatGPT میتواند طیف جدیدی از قابلیتها را در اختیار کاربران قرار دهد.
دانشمندان دریافتند تقریباً نیمی از گربههای خانگی به تعقیب اشیا میپردازند و آن را به صاحب خود برمیگردانند، بازی که به «واکشی» معروف است.
دو سال پیش با عرضهی ChatGPT، سیل سرمایه به سوی هوش مصنوعی سرازیر شد؛ اما حالا سرمایهگذاران شک دارند که این هزینهها در نهایت فایدهای داشته باشد.
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ایجاد ۵ گرایش جدید، به بازیهای کامپیوتری بهعنوان رشته دانشگاهی رسمیت بخشید.
ورزش منظم تا حد زیادی شما را از ابتلا به بیماریهای مغزی، اختلالات روانی و مشکلان جسمی باز میدارد.
اپل قصد دارد با اضافه کردن مجموعهای از بازیها، محتواهای ویدیویی و برنامههای جدید، تجربیات فراگیر ویژن پرو را گسترش دهد.
این تحقیق به اهمیت آگاهی درباره خطرات پدر شدن در میانسالی و بررسی بیشتر درمورد عواملی که این تغییر اجتماعی را ایجاد میکند، میپردازد.
بوستر فالکون 9 با نام «B1061»، بیستودومین پرتاب خود را با موفقیت انجام داد.
گرمایش جهانی میتواند هزینههایی پنهان به بنگاههای اقتصادی تحمیل کند که این هزینهها بهنوبه خود سرمایهگذاران را دچار خطا میکنند.