گروه صنعتی ایران خودرو در راستای پاسخگویی به نیاز و تقاضای بازار، برنامه افزایش ظرفیت تولید پژو پارس در سال ۱۴۰۳ را در دستور کار خود قرار داده است. این برنامه با هدف افزایش ۷۵ درصدی ظرفیت تولید روزانه این خودرو از ۴۰۰ دستگاه در ابتدای سال به ۷۰۰ دستگاه در کمتر از دو ماه به اجرا درخواهد آمد.
به گفته یکی از مقامات آگاه در ایرانخودرو، این اقدام پیرو تمدید مجوز تولید پژو پارس توسط سازمان ملی استاندارد برای بهار سال ۱۴۰۳ صورت گرفته است. با افزایش ظرفیت خطوط تولید در پایگاههای تولیدی ایرانخودرو، تولید این خودرو طبق مجوز صادره با حداکثر ظرفیت تولیدی که تاکنون وجود داشته، ادامه خواهد داشت.
کاهش التهاب بازار با تصمیم جدید ایران خودرو
پیش از این، موضوع توقف یا ادامه تولید پژو پارس به دلیل عدم تطابق با برخی از استانداردهای آلایندگی، به چالشی بین سه نهاد سازمان ملی استاندارد، ایرانخودرو و وزارت صمت تبدیل شده بود؛ اما با تلاشهای صورت گرفته و اصلاحات انجام شده در این خودرو، مجوز تولید آن برای بهار سال ۱۴۰۳ تمدید شد.
متقاضیان خرید پژو پارس میتوانند با مراجعه به سامانه یکپارچه تخصیص خودرو و ثبتنام در این سامانه، بر اساس اولویتهای اعلامی، نسبت به خرید این خودرو اقدام کنند.
این برنامه در حالی اجرا میشود که «تقاضا برای خودرو» در بازار ایران به دلیل نوسانات قیمت و کمبود عرضه، افزایش قابل توجهی داشته است. افزایش ظرفیت تولید پژو پارس میتواند تا حدی به پاسخگویی به این تقاضا و کاهش التهاب بازار کمک کند.
عرضهی وانت برقی Ram برای بار دوم بهتعویق افتاد و تا سال ۲۰۲۶ خبری از این خودرو نیست.
در شرایطی که بازار خودرو از هر زمان دیگری بیشتر در رکود فرورفته است، آمار عجیبی از احتکار خودرو در کشور ارائه میشود.
فولکسواگن تصمیم گرفته است تا با همکاری ریویان، نسخهای جدید از فولکس واگن گلف برقی یا e-Golf را به تولید برساند.
استلانتیس اعلام کرد که بار دیگر تولید فیات 500 الکتریکی متوقف شده است. کاهش شدید تقاضا، علت این توقف اعلام شده است.
این باتری میتواند انقلابی در بازار خودروهای الکتریکی ایجاد کند.
ظاهراً مشکل برخی از خودروهای هیوندای فراتر از تصورات این شرکت بوده و فراخوان جدیدی برای بیش از ۱۴۵ هزار خودرو صادر شده است.
تمامی مشوقها از جمله رانندگی خودران تسلا، برای خریدارانی در نظر گرفته شدهاند که اتومبیل خود را قبل از سال 2025 تحویل میگیرند.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
به گفته کاخ سفید، اطلاعات جمعآوری شده توسط سیستم خودران خودروهای چینی و روسی، میتواند برا مختل کردن زیرساختها مورد استفاده قرار گیرد.
سختگیریهای بیش از حد، قیمت بالای انرژی و کاهش فروش، باعث شده است تا صنعت خودروسازی اروپا در معرض نابودی قرار گیرد.