خدمات سایت


متن کامل خبر

مقایسه گلکسی S24 اولترا با وان‌پلاس ۱۲؛ رقابت نفس‌گیر

آرشیو
وان‌پلاس ۱۲ باوجود قیمت کم‌تر، برای گلکسی S24 اولترا خط‌و‌نشان می‌کشد
1403/02/17 01:28:45 ب.ظ

این روزها که بحث مقایسه میان‌رده زیاد باب شده، به‌دلیل شرایط بازار موبایل کم‌تر به پرچمداران پرداخته می‌شود. باوجوداین هنوز هم کاربران زیادی هستند که ترجیح می‌دهند با صرف هزینه بیشتر، مدل‌های پرچمدار را انتخاب کنند؛ هرچند که بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند برای خرید بهترین گوشی پرچمدار نیز کم‌ترین هزینه را داشته باشند. وان‌پلاس ۱۲ بهترین گوشی فعلی این برند است که همزمان با ارائه ویژگی‌هایی جذاب و پریمیوم، برچسب قیمتی معقولی را با خود یدک می‌کشد و از حدود ۵۰ میلیون تومان به بالا در ایران به‌فروش می‌رسد. ازطرفی گلکسی S24 اولترا نیز یکی از محبوب‌ترین پرچمداران بازار کشورمان به‌شمار می‌آید که قطعاً توجه کاربران زیادی را به خود جلب کرده، اما قیمت پایه آن از ۷۰ میلیون تومان شروع می‌شود. در ادامه با مقایسه وان پلاس ۱۲ و گلکسی S24 اولترا با دیجیاتو همراه باشید تا ببینیم که وان‌پلاس ۱۲ می‌تواند باوجود برچسب قیمتی ۲۰ میلیون تومان ارزان‌تر از رقیبش، چه حرف‌هایی برای گفتن در برابر آن دارد.

مقایسه وان پلاس ۱۲ و گلکسی S24 اولترا در جدول مشخصات فنی

وان پلاس ۱۲ از سوی فروشگاه دیجی‌فون برای بررسی در اختیار دیجیاتو قرار گرفت. مجموعه دیجی‌فون گوشی‌های هوشمند کمیاب و خاص بازار ازجمله پیکسل‌ها، آیفون‌های Limited Edition، وان‌پلاس، کت و اکسسوری‌های این برندها را عرضه می‌کند. اگر به این نوع محصولات علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم به سایت دیجی‌فون سری بزنید.

سر تا پا تفاوت

زبان طراحی و ظاهر دو پرچمدار وان‌پلاس و سامسونگ تفاوت چشمگیری با یکدیگر دارند. درواقع می‌توان گفت که طراحان دو برند، سیاست‌های کاملاً متفاوتی را پیش گرفته‌اند. به‌همین‌ترتیب هنگامی که برای اولین بار به گلکسی اس ۲۴ اولترا نگاه می‌کنید، متوجه شکل مستطیلی، بدنه مسطح و طراحی باکسی شکل آن می‌شوید. این‌درحالی است که وان پلاس ۱۲ با شکل و شمایلی متفاوت از راه رسیده و از پنل پشتی و جلویی با لبه‌های خمیده بهره می‌برد؛ اما تفاوت اصلی در چیست؟

هنگامی‌که دو گوشی را در دست می‌گیرید، احتمالاً فقط طراحی یکی از آن‌ها را پسند خواهید کرد؛ زیرا حسی که از کار کردن با این دو پرچمدار دریافت می‌کنید، کاملاً متفاوت است. گلکسی اس ۲۴ اولترا پهنای بیشتری دارد و بدین سبب اگر دستان کوچکی دارید، وان پلاس ۱۲ راحت‌تر در دستان شما می‌نشیند. وزن دو گوشی نزدیک به هم است و سنگینی را حین استفاده از هر دو مدل حس خواهید کرد.

ظاهر گلکسی اس ۲۴ اولترا و وان‌پلاس ۱۲ از لحاظ مینیمال بودن هیچ شباهتی ندارند. نماینده کره‌ای‌ها طراحی خلوت‌تری دارد و مینیمالیستی بیشتر در آن رعایت شده است؛ اما وان پلاس ۱۲ برخلاف رقیبش نمای پشتی شلوغی دارد و ماژول دوربین بزرگ آن، اصلی‌ترین دلیل این موضوع برشمرده می‌شود. بزرگی ماژول دوربین پرچمدار چینی‌ها احتمالاً به‌مذاق اکثر کاربران خوش نیاید؛ چراکه احتمال قرار گرفتن دست روی دوربین‌ها را افزایش داده و ازطرفی ریسک آسیب به دوربین‌ها را بیشتر می‌کند. می‌توان گفت که کره‌ای‌ها در این قسمت عملکرد بهتری را به‌نمایش گذاشته‌اند و با چینش جداگانه لنزهای دوربین، احتمالات بالا را کاهش داده‌اند.

تنوع رنگ‌بندی اس ۲۴ اولترا دو برابر رقیبش است؛ اما انتخاب بین رنگ‌های دو گوشی کاملاً سلقیه‌ای بوده و نمی‌توان رنگ‌بندی متنوع‌تر را برتری دانست. خوشبختانه پنل پشت هر دو مدل جلوه مات دارد و جاذب اثر انگشت یا لک چربی هم نیست. به‌همین‌ترتیب می‌توانید به‌راحتی بدون نیاز به قاب محافظ از این پرچمداران استفاده کنید. جالب این‌که وان‌پلاس در جعبه پرچمدارش قاب سیلیکونی مخصوصی را هم گنجانده تا از هزینه اضافه برای خرید اکسسوری‌های مربوط‌به آن بی‌نیاز باشید.

محتویات فریم OnePlus 12 و Galaxy S24 Ultra تا حد قابل‌توجهی با یکدیگر متفاوت است. وان‌پلاس اسلایدر اختصاصی Alert را در پرچمدارش تعبیه کرده تا امکان استفاده از ۳ نوع پروفایل صدا را داشته باشید. علاوه‌بر این به‌کارگیری فرستنده اینفرارد در وان پلاس ۱۲ را شاهد هستیم. با اینفرارد می‌توانید گیرنده‌های مختلف مانند تلویزیون، ست‌تاپ باکس، کولر و سایر دستگاه‌های مشابه را از راه دور کنترل کنید. درمقابل سامسونگ ویژگی دیگری را ارائه می‌دهد که احتمالاً جذابیت آن‌را برای کاربران دو چندان می‌کند: قلم S-Pen. نوشتن و طراحی با این قلم، حسی نزدیک به انجام همین کار روی کاغذ دارد. ازاین‌رو گلکسی اس ۲۴ اولترا ویژگی کاربردی‌تری را به‌ارمغان آورده است.

با رسیدن به نمای جلوی این پرچمداران، باز هم تفاوت‌های قابل‌توجهی به‌چشم می‌خورند. برند کره‌ای از چند سال قبل روند کاهش خمیدگی لبه‌های نمایشگر را پیش گرفت تا درنهایت در گلکسی اس ۲۴ اولترا آن‌را حذف کند. باوجوداین برندهایی مانند وان‌پلاس علاقه‌ای به اعمال تغییر ندارند و به‌نظر می‌رسد که هردو نوع طراحی طرفداران خاص خود را داشته باشند. به‌دلیل طراحی متفاوت نمایشگر، حاشیه‌های اطراف وان پلاس ۱۲ کم‌تر هستند و پوشش نمایشگر نسبت‌به نمای جلو در این گوشی حدود ۲.۵ درصد از رقیبش بیشتر است. درنهایت اما انتخاب بین این دو کاملاً به‌شما بستگی دارد و بحث سلیقه مطرح می‌شود.

هرچند در بخش طراحی بیشتر موارد سلیقه‌ای بودند، اما در کیفیت ساخت تفاوت‌های قابل‌توجهی وجود دارند که می‌توانند نماینده سامسونگ را به برنده این بخش بدل کنند. درحالی‌که از وان‌پلاس ۱۲ از فریم آلومینیومی بهره می‌برد، اس ۲۴ اولترا ترند جدید دنیای موبایل یعنی فریم تیتانیومی را ارائه می‌دهد. همچنین استاندارد IP68 در این گوشی، از استاندارد IP65 در پرچمدار وان‌پلاس یک سروگردن بالاتر است؛ البته هر دو گوشی کیفیت ساخت بالایی دارند و احتمالاً شاید این تفاوت در عمل به چشم نیاید.

شاخ به شاخ


وان پلاس ۱۲ و گلکسی اس ۲۴ اولترا دو نمونه از بهترین پرچمداران بازار در زمینه کیفیت تصویر و صفحه‌نمایش هستند. این دو مدل از نمایشگر ۶.۸ اینچی با پنل AMOLED، رزولوشن +QHD و تنظیم هوشمند نرخ رفرش از ۱ تا ۱۲۰ هرتز بهره می‌برند. باتوجه به مشخصات نزدیک این دو پنل نمایشگر، می‌توان گفت که رقابتی پایاپای را شاهد هستیم. تماشای فیلم‌های روز، بازی کردن و وب‌گردی با این دو پرچمدار به‌لطف کیفیت بالای نمایشگر آن‌ها تجربه جذابی دارد و لذت بسیار خوبی را به کاربر منتقل می‌کند. حین استفاده همزمان از هر دو گوشی نیز تفاوت چندانی در کیفیت تصویر آن‌ها به‌چشم نمی‌خورد.

باوجود مشخصات نزدیک در این بخش، برخی تفاوت‌ها نیز می‌توانند تا حدودی قابل‌لمس باشند. اول از همه وان‌پلاس ۱۲ به پنل ۱۰ بیت مجهز شده و پوشش رنگ گسترده‌تری دارد؛ بنابراین رنگ‌ها در آن کمی جذاب‌تر و زنده‌تر هستند. به‌گفته وان‌پلاس، روشنایی نمایشگر پرچمدار این برند از رقیبش بسیار بیشتر است، اما با در نظر گرفتن شیشه نمایشگر ضد انعکاس نور در نماینده سامسونگ، تماشای محتوا در محیط‌های پرنور با گلکسی S24 اولترا راحت‌تر است. نتایج نزدیک مقایسه وان‌پلاس ۱۲ و گلکسی اس ۲۴ اولترا در بخش نمایشگر باوجود این اختلاف قیمتی اتفاق جالبی محسوب می‌شود.

سامسونگ کامل‌تر و وان‌پلاس جذاب‌تر

جدیدترین پرچمداران سامسونگ و وان‌پلاس با اندروید ۱۴ پیش‌فرض به‌دست کاربران می‌رسند. سامسونگ از رابط کاربری One UI 6.1 در گلکسی اس ۲۴ اولترا استفاده کرده که بیش‌از پیش با قابلیت‌های هوش مصنوعی مجهز شده و طراحی تمیزتری دارد. وان‌پلاس نیز رابط کاربری محبوب OxygenOS 14 را در پرچمدارش به‌کار گرفته است. به‌شخصه پوسته OxygenOS را نسبت‌به One UI برتر می‌دانم؛ زیرا عملکرد سریع، انیمیشن‌های زنده و قابلیت‌های متعدد شخصی‌سازی این رابط کاربری جذابیت آن‌را در برابر رقیبش دو چندان کرده‌اند. به‌نظر می‌رسد که وان‌پلاس در این گوشی از فرصت خود برای بهره‌گیری از سخت‌افزار قدرتمند به‌‌نحو احسن استفاده کرده باشد. هرچند One UI همچنان اپ‌های اضافه کم‌تری دارد و سهولت استفاده از آن در سطح بالاتری قرار می‌گیرد.

سامسونگ برای نسل جدید پرچمدارانش، سیاست‌های پشتیبانی نرم‌افزاری‌اش بهبود بخشیده است. به‌همین‌ترتیب گلکسی اس ۲۴ اولترا تا هفت سال به‌روزرسانی اساسی اندروید را دریافت می‌کند تا نهایتاً به اندروید ۲۱ به‌روز شود. این رقم در وان پلاس ۱۲ به چهار سال می‌رسد که این یعنی رقیب کره‌ای سه نسل بیشتر از به‌روزرسانی اندروید را دریافت خواهد کرد. سامسونگ با این خط مشی می‌تواند رضایت مشتریان بیشتری را جلب کند. همچنین به‌روزرسانی‌های سامسونگ در زمان سریع‌تری در دسترس کاربران قرار داده می‌شوند.

جدا از رابط کاربری دو مدل، سامسونگ برگ برنده خود را در بخش هوش مصنوعی رو می‌کند: گلکسی AI. این هوش مصنوعی ویژگی‌های کاربردی دارد که پیش‌تر در پیکسل‌های گوگل آن‌ها را دیده بودیم. با این قابلیت‌ها می‌توانید کارهای مختلفی مانند ویرایش حرفه‌ای تصاویر، حذف سوژه‌های مزاحم از عکس، تولید تصاویر پس‌زمینه با مولد تصویر، خلاصه‌سازی و ویرایش دستور زبان متن و طیف عظیمی از کارهای دیگر را انجام دهید.

وقتی‌که خنک‌کننده حرف اول را می‌زند

سامسونگ و وان‌پلاس برای قدرت‌بخشی به پرچمداران خود، سراغ قدرتمندترین چیپست ۴ نانومتری کوالکام، یعنی اسنپدراگون ۸ نسل ۳ رفته‌‌اند؛ البته کوالکام به‌صورت اختصاصی، این چیپست برای سامسونگ سفارشی کرده و به‌آن پسوند «For Galaxy» را داده است. کوالکام تغییرات این چیپست را در فرکانس هسته‌های پردازنده مرکزی و گرافیکی آن اعمال کرده تا عملکرد آن بهبودیافته‌تر باشد. اسنپدراگون ۸ نسل ۳ به یک هسته قدرتمند Cortex-X4، پنج هسته میانی Cortex-A720 و دو هسته کم‌مصرف Cortex-A520 تجهیز شده است. پردازش‌های گرافیکی این چیپست نیز بر بستر ماژول Adreno 750 کوالکام انجام می‌شود.

در مقایسه وان پلاس ۱۲ و گلکسی اس ۲۴ اولترا، تفاوتی در فضای ذخیره‌سازی آن‌ها به‌چشم نمی‌خورد و هر دو در نسخه‌هایی با ۲۵۶، ۵۱۲ و ۱۰۲۴ گیگابایت حافظه داخلی UFS 4.0 عرضه شده‌اند. در ادامه اما فضای رم وان‌پلاس ۱۲ گسترده‌تر بوده و به ۲۴ گیگابایت هم می‌رسد. در ادامه امتیازات این گوشی‌های قدرتمند را در بنچمارک‌های مطرح مقایسه می‌کنیم:

امتیازات بالا نشان می‌دهند که گلکسی S24 Ultra در زمینه پردازش‌های مبتنی‌بر CPU کمی بهتر است و این می‌تواند به‌دلیل سفارشی بودن تراشه آن باشد.ازطرفی عملکرد پردازنده گرافیکی دو پرچمدار تقریباً در یک سطح قرار دارد. باوجود این‌ها، حین کارکرد تفاوتی در عملکرد این گوشی‌ها دیده نمی‌شود و در خیلی از مواقع، هر دو عملکرد کم‌نقصی دارند. هرچند گلکسی اس ۲۴ اولترا کمی قدرتمندتر ظاهر می‌شود، اما وان‌پلاس ۱۲ عملکرد پایدارتری را به‌نمایش می‌گذارد. درواقع نماینده کره‌ای‌ها زودتر از رقیبش داغ می‌شود و این می‌تواند به‌دلیل تجهیز وان‌پلاس ۱۲ به خنک‌کننده‌ای پیشرفته باشد. استرس تست 3DMark نیز نشان می‌دهد پایداری پرچمدار سامسونگ به‌طرز عجیبی پایین است و این مشکل در رقیب آن کم‌تر به چشم می‌آید.


در اکثر بازی‌ها خبری از مشکل داغی نیست. هر دو گوشی به بهترین شکل بازی‌های محبوب روز مانند کال‌آودوتی موبایل، پابجی موبایل، دویل می کرای و سایر عناوین پرطرفدار را اجرا می‌کنند. در این حالت تنها گرم شدن بدنه این پرچمداران را شاهد هستیم. تنها در برخی عناوین سنگین و خاص مانند گنشین ایمپکت می‌توان عرق قدرتمندترین گوشی‌ها، ازجمله گلکسی اس ۲۴ اولترا و وان پلاس ۱۲ را در آورد. در زمینه مدیریت حرارت، چینی‌ها اژدهای آتشین درون گلادیاتور خود را بهتر مهار کرده‌اند و همین سبب شده که حتی پس از نیم ساعت اجرای گنشین ایمپکت، بدنه صرفاً‌ گرم شده باشد؛ چیزی که در گلکسی اس ۲۴ اولترا دیده نمی‌شد.

بازی با اعداد برنده‌ای ندارد

وان پلاس ۱۲ اولین گوشی این برند است که از دوربین پریسکوپ تله‌فوتو استفاده می‌کند. تجهیز پرچمدار جدید وان‌پلاس به این دوربین، نشان می‌دهد که چینی‌ها با عزمی جزم قصد رقابت با پرچمدارانی چون گلکسی اس ۲۴ اولترا را دارند. وان‌پلاس ۱۲ از دوربین اصلی سه‌گانه با ترکیب ۶۴+۴۸+۵۰ مگاپیکسلی با تنظیم رنگ HasselBlad برخوردار است. پرچمدار سری گلکسی S24 هم به دوربین ۱۲+۱۲+۵۰+۲۰۰ مگاپیکسلی مجهز شده و دو گزینه زوم اپتیکال ۳ و ۵ برابری را به‌ارمغان می‌آورد.پیش‌از مقایسه نمونه تصاویر دوربین، ابتدا مشخصات آن‌ها را در این بخش مقایسه می‌کنیم:

دوربین اصلی وان پلاس ۱۲ از حسگر جدید سونی LYT-808 با اندازه ۰.۷ اینچی برخوردار شده که نوردهی بهتر و عملکرد پیشرفته‌تری در ثبت جزئیات عکس دارد. سامسونگ هم در این قسمت از حسگر اختصاصی ISOCELL استفاده کرده که در مقایسه با قبل ابعاد بزرگ‌تری دارد و در نور ضعیف بهتر ظاهر می‌شود. روی کاغذ هم دوربین‌های فرعی وان‌پلاس بهتر به‌نظر می‌رسد؛ اما در عمل چه نتیجه‌ای را شاهد هستیم؟ گالری تصاویر سمت بالا متعلق به گلکسی اس ۲۴ اولترا و سمت چپ برای وان پلاس ۱۲ هستند.

در تصاویر روز دوربین اصلی، هر دو گوشی شانه‌به‌شانه هم سوژه‌ها را جذاب، باکیفیت و کم‌نقص را به‌تصویر می‌کشند؛ اما جزئیات تصویر آن‌ها یکسان نیست. پرچمدار وان‌پلاس در کنتراست‌دهی بهتر عمل کرده و غنای رنگ سوژه‌ها در شرایط نوری مناسب، در تصاویر دوربین اصلی این گوشی بهتر هستند. اس ۲۴ اولترا در عوض تصاویر را روشن‌تر و با شفافیت بیشتری ثبت می‌کند.

در شب‌هنگام و شرایط نوری نه‌چندان خوب نیز حین عکاسی، حالت Night دوربین هر دو گوشی را روشن کردم. جالب این‌که در این شرایط، یا خروجی خیلی نزدیک به هم بود یا یکی از مدل‌های مورد مقایسه، از دیگری بسیار بهتر بود. در هر صورت، دوربین اصلی وان پلاس ۱۲ و گلکسی اس ۲۴ اولترا از بهترین‌های دنیای موبایل هستند و کیفیت آن‌ها کاملاً رضایت‌بخش است.

در مقایسه سایر دوربین‌ها اما جنگجوی وان‌پلاس کم می‌آورد و نمی‌تواند برگ برنده جدیدی را رو کند. ازآن‌جایی که وان پلاس ۱۲ زوم ۳ برابر اپتیکال را ارائه می‌دهد، صرفاً نتایج دوربین تله‌فوتوی ۱۲ مگاپیکسلی گلکسی اس ۲۴ اولترا را با آن مقایسه کرده‌ایم. در این تصاویر به‌وضوح می‌توان متوجه برتری سامسونگ در غنای رنگ، کنتراست و نوردهی تصاویر شد. چه در روز و چه در شب، امتیاز این قسمت به گلکسی اس ۲۴ اولترا می‌رسد.

دوربین فوق‌عریض بخش دیگری است که گلکسی اس ۲۴ اولترا و وان پلاس ۱۲ حداقل در نور روز، رقابت نزدیکی دارند. در مجموع تصاویر دوربین فوق‌عریض پرچمدار سامسونگ، خوش رنگ‌ولعاب‌تر هستند و همین باعث جذابیت بیشتر آن شده است. در شب هم به‌لطف جزئیات بالاتر و نویز کم‌تر، پرچمدار سامسونگ دست بالاتر را دارد. هرچند وان‌پلاس به‌دلیل وضوح بالاتر دوربین، از حالت Hi-Res برای ثبت تصاویر با حالت فول رزولوشن بهره می‌برد تا امکان کراپ کردن تصاویر فوق‌عریض را داشته باشید.

روی کاغذ دوربین سلفی وان پلاس ۱۲ رزولوشن بیشتری دارد و انتظار می‌رود تصاویر دوربین جلوی آن نیز در تراز بهتری باشند؛ باوجوداین همان‌طور که در تصاویر می‌بینید، گستره دینامیکی، بافت‌های صورت و لباس و جزئیات کلیدی سوژه‌ها با دقت کم‌تری در وان پلاس ۱۲ پردازش شده‌اند.

در جمع‌بندی این بخش دوربین اصلی دو پرچمدار در حد و اندازه یکدیگر است؛ اما امتیاز سایر دوربین‌ها را به‌راحتی می‌توان به نماینده سامسونگ داد. ازطرفی اختلاف قیمتی این دو مدل می‌تواند تفاوت اساسی دوربین‌‌های فرعی آن‌ها را تا حدی توجیه کند. هرچند عملکرد سایر دوربین‌‌های وان پلاس ۱۲ همچنان خوب ارزیابی می‌شود؛ اما نه به‌اندازه پرچمداران گران‌تری مانند گلکسی اس ۲۴ اولترا و آیفون ۱۵ پرو مکس.

وان‌پلاس مچ سامسونگ را می‌خواباند

روی کاغذ ظرفیت باتری وان پلاس ۱۲ از گلکسی اس ۲۴ اولترا تا ۴۰۰ میلی‌آمپرساعت بیشتر است، اما این اختلاف تا چه حد تعیین‌کننده خواهد بود؟ تست باتری PCMark از برتری بی‌چون‌و‌چرای شارژدهی باتری وان‌پلاس ۱۲ حکایت دارد. پرچمدار شرقی به‌راحتی در این بخش از رقیب خود عبور می‌کند و تا چند ساعت دوام بیشتری را ثبت می‌کند.

سامسونگ از چند سال قبل سیاست حذف شارژر را از جعبه محصولات خود پیش گرفته و این‌درحالیست که وان‌پلاس هنوز سمت این موج نرفته است. وان پلاس ۱۲ هم از این قاعده مستثنی نیست و شارژر پرچمدارش را در جعبه آن گنجانده تا برای این اکسسوری هزینه اضافی نپردازید. شارژر ۱۰۰ واتی موجود در جعبه وان پلاس ۱۲، با استاندارد این گوشی مطابقت دارند و آن‌را با فناوری شارژ فوق‌سریع تغذیه می‌کند. زمان فول شارژ این گوشی با فناوری مذکور حدود ۲۵ دقیقه است. این رقم در نماینده سامسونگ با فناوری شارژ ۴۵ وات تقریباً به یک ساعت می‌رسد.

جمع‌بندی مقایسه وان‌پلاس ۱۲ و گلکسی اس ۲۴ اولترا

در زمان نگارش این مطلب، وان پلاس ۱۲ حتی از گلکسی اس ۲۴ استاندارد نیز قیمت کم‌تری دارد؛ باوجوداین، پرچمدار وان‌پلاس ویژگی‌هایی جذاب و متنوع را ارائه می‌دهد تا بتواند با پرچمدار پریمیوم سامسونگ هم رقابت کند. گلکسی اس ۲۴ اولترا پرچمداری کامل محسوب می‌شود که مجموعه‌ای از بهترین‌ها را در اختیارتان قرار می‌دهد؛ اما رقابت شانه‌به‌شانه وان پلاس ۱۲ و گلکسی اس ۲۴ اولترا حتی باوجود اختلاف ۲۰ میلیون تومانی قیمت آن‌ها، از ارزش خرید بالای پرچمدار چینی‌ها حکایت دارد. بنابراین اگر قصد خرید گوشی پرچمدار را دارید و می‌خواهید هزینه کم‌تری بپردازید، احتمالاً وان پلاس ۱۲ می‌تواند گزینه‌ای ارزشمندتر از رقیب گران‌قیمتش باشد.

منبع : دیجیاتو
به این خبر امتیاز بدهید :
برچسب های خبر:
کلمات کلیدی :
  • وان‌پلاس ۱۲,
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!
Captcha




وان‌پلاس ۱۳ برای رقابت با گلکسی S25، ژانویه سال آینده به‌طور جهانی عرضه می‌شود image وان‌پلاس ۱۳ برای رقابت با گلکسی S25، ژانویه سال آینده به‌طور جهانی عرضه می‌شود 1403/09/12

وان پلاس قصد دارد برای رقابت مؤثر با پرچم‌دار آینده‌ی سامسونگ، وان پلاس ۱۳ را وارد بازارهای جهانی کند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 1

برخلاف تاشدنی ویژه سامسونگ، گوشی گلکسی S25 اسلیم به‌صورت جهانی عرضه می‌شود image برخلاف تاشدنی ویژه سامسونگ، گوشی گلکسی S25 اسلیم به‌صورت جهانی عرضه می‌شود 1403/09/09

ظاهراً سامسونگ قصد دارد مدل اسلیم گلکسی S25 را به‌عنوان عضو جدید سری گلکسی S25 در سرتاسر جهان عرضه کند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 24

هواوی روشی هیجان‌انگیز برای انتقال فایل به‌ نمایش گذاشت image هواوی روشی هیجان‌انگیز برای انتقال فایل به‌ نمایش گذاشت 1403/09/05

هواوی روش انتقال فایل با استفاده از حرکت دست را به‌ نمایش گذاشت.

امتیاز:
تعداد بازدید: 52

اولین رندرها از گلکسی A56 منتشر شد؛ زبان طراحی جدید برای دوربین میان‌رده‌ها image اولین رندرها از گلکسی A56 منتشر شد؛ زبان طراحی جدید برای دوربین میان‌رده‌ها 1403/09/05

زبان طراحی سامسونگ برای گوشی‌های جدید سری گلکسی A تغییر کرده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 35

زمان عرضه گلکسی A56؛ میان‌رده مورد انتظار سامسونگ چه زمانی از راه می‌رسد؟ image زمان عرضه گلکسی A56؛ میان‌رده مورد انتظار سامسونگ چه زمانی از راه می‌رسد؟ 1403/09/02

پیش‌بینی زمان رونمایی از محبوب‌ترین گوشی میان‌رده‌ی سامسونگ و عدم فروش آن در بازار آمریکا مطرح شده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 31

با وجود استقبال از پرو مکس، مدل‌های پایه آیفون همچنان پرفروش‌ترند image با وجود استقبال از پرو مکس، مدل‌های پایه آیفون همچنان پرفروش‌ترند 1403/09/01

جدیدترین آمارها از فروش مدل‌های مختلف آیفون نشان می‌دهد مدل‌های پایه‌ی گوشی‌های هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 36

سازنده اولین گوشی تاشو دنیا ورشکسته شد و از بازار خداحافظی کرد image سازنده اولین گوشی تاشو دنیا ورشکسته شد و از بازار خداحافظی کرد 1403/08/30

سازنده‌ی اولین گوشی تاشدنی دنیا که نوآوری‌های زیادی انجام داده بود، اعلام ورشکستگی کرد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 32

یکی از ارزان‌ترین گوشی‌های 5G دنیا؛ تاریخ عرضه گسترده ردمی A4 اعلام شد image یکی از ارزان‌ترین گوشی‌های 5G دنیا؛ تاریخ عرضه گسترده ردمی A4 اعلام شد 1403/08/28

براساس اطلاعات به‌دست‌آمده، شیائومی قصد دارد به‌زودی یکی از ارزان‌قیمت‌ترین گوشی‌های هوشمند 5G جهان را به‌طور گسترده عرضه کند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 40

آیفون SE 4، گوشی اقتصادی اپل، احتمالاً اوایل ۲۰۲۵ عرضه می‌شود image آیفون SE 4، گوشی اقتصادی اپل، احتمالاً اوایل ۲۰۲۵ عرضه می‌شود 1403/08/23

شایعات نشان می‌دهند که آیفون SE 4 تا پایان زمستان عرضه خواهد شد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 55

 ریلمی GT7 پرو معرفی شد؛ تراشه اسنپدراگون ۸ الیت و قابلیت عکاسی زیر آب image ریلمی GT7 پرو معرفی شد؛ تراشه اسنپدراگون ۸ الیت و قابلیت عکاسی زیر آب 1403/08/14

این گوشی به حالت مخصوص فیلم‌برداری در زیر آب هم مجهز است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 71