بگذارید کمی به عقب بر گردیم، از زمانی که روبوتهای جراح ( مانند روبوت داوینچی) وارد عرصه جراحی از راه دور شدند، نحوه کنترل آنها همواره یک مشکل بوده، اولا استفاده از جوی استیک برای کنترل دستهای نه چندان ظریف روبوت اصلا باب میل جراحان نبود، ثانیا جراحان هیچ بازخوردی از محیط عمل نداشتند، مثلا ممکن بود که ابزار جراحی به یک استخوان برخورد کرده و متوقف شده باشد، اما جوی استیک همچنان به جلو می رفت و جراح هیچ حسی از برخورد نداشت، مخصوصا وقتی که برخورد در زمینه دوربین واضح نبود.
برای مشکل اول، یکی از محققین لابراتوار CIRL روشی ابداع کرده تا با استفاده از کینکت حرکات دستهای جراحی تشخیص داده شود و دستورات لازم به بازوهای روبوت جراح فرستاده شود. به این ترتیب جراحان با حرکات همیشگی و راحت تر دستان و انگشتان خود می توانند بصورت ظریفتری بازوهای جراحی را حرکت دهند. از طرف دیگر عده ای از مهندسین دانشگاه واشنگتن هم روشی ابداع کردند تا با استفاده از کینکت حرکات بازوهای روبوت زیر نظر گرفته شود و بازخورد آن به کنترل کننده منتقل شود، به این ترتیب وقتی ابزارهای جراحی به مانعی می خورند حرکتشان کند میشود یا از کنار استخوانی لیز می خورند، حس لازم می تواند به جوی استیک مخابره شود و با ویبره یا توقف حرکت دسته جوی استیک، جراح را از وضع موجود باخبر سازد.
در مورد اول ما یک کینکت کنار جراح خواهیم داشت تا حرکات او را چک کند و در مورد دوم یک کینکت کنار روبات خواهد بود تا جزییات حرکت او را به جراح اطلاع دهد.
این دو تحقیق جدا از هم و در دو موسسه مختلف صورت گرفته اند، اما تصور کنید که این دو روش با هم ادغام شوند یعنی حرکات دست جراح به بازوهای روبات منتقل شود و حرکات بازوهای روبات هم به دستکشی که جراح پوشیده است و با استفاده از ویبره های ظریف تمام جزئیات حرکت بازوی روبوتیک را برای جراح قابل حس کند، در این حالت تقریبا شرایطی واقعی خواهیم داشت که بسیاری از مشکلات فعلی روباتهای جراحی از دور را برطرف می کند.
استفاده از کینکت در جراحی نه تنها یک پیشرفت به حساب می آید بلکه باعث صرفه جویی قابل توجهی هم می شود، فقط در مورد تحقیق دانشگاه واشنگتن هزینه ساخت چنین دستگاهی حداقل ۵۰ هزار دلار بود که اکنون با کینکت ۱۵۰ دلاری همان کار به صورت بهتری انجام میشود.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.