پس از موفقیت خانواده اسنپ دراگون شرکت کوالکام، امروز این شرکت رسما خبر از نسل بعدی این پردازنده ها داد که بسیار سریع تر و قدرتمند تر از نسل فعلی خواهند بود. حداکثر فرکانس این خانواده 2.5 گیگاهرتز اعلام شده است و شامل پردازنده های جدید: 1 ، 2 و 4 هسته ای خواهد شد (با چیپست های 28 نانومتری). البته آنطور که می دانیم؛ باید دیگر اسم اسنپ دراگون را فراموش کنیم. چرا که نسل بعدی Krait نام گرفته است. از امکانات دیگر نسل جدید این SoC ها می توان به پشتیبانی از WiFi – GPS – Bluetooth و رادیوی FM اشاره کرد. نقطه برجسته کار پشتیبانی کامل از ضبط و پخش فیلم ها و تصاویر سه بعدی در این پردازنده هاست.
کارایی این پردازنده ها 150 درصد نسبت به نسل فعلی بهبود داشته است. مصرف انرژی آن هم 65 درصد کمتر شده. گرافیک های Adreno 320 از خود شرکت کوالکام، با چهار هسته ی سه بعدی ( به طور خلاصه در جی.پی.یو ها، هسته ها به عنوان کلاستر یا گروهی از پردازنده های جریانی تلقی می شوند) باز هم سرعت و کیفیت را درکارتان افزایش خواهند داد.
کوالکام اعلام کرده که مدل دو هسته ای سری جدید از فصل دوم امسال در اختیار تولید کنندگان قرار خواهد گرفت و مدل های تک و چهار هسته ای آن هم در اوایل 2012 روانه بازار خواهند شد. حالا رقابت در پردازنده های موبایل واقعا جان گرفته است. OMAP 5 – Krait – Tegra 2.5 – Tegra 3 دارند خود را برای رقابتی شدید ظرف سال های آینده آماده می کنند. احتمالا نسل بعدی هامینگ برد سامسونگ هم به زودی به این جمع خواهد پیوست و این ندای سرعت بالاتر در موبایل هایتان است که به گوش می رسد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.
ممکن است اپل همزمان با جدیدترین مدل آیفون SE از مدلهای جدید آیپد و مکبوک نیز پردهبرداری کند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
این دستاورد در توسعه کامپیوترهای کوانتومی و دستگاههای الکترونیکی و مغناطیسی پیشرفته کاربرد دارد.