خدمات سایت


متن کامل خبر

«قهوه تلخ» جوایز مخاطبانش را نمی‌دهد

آرشیو
همان طور که بولتن نیوز با توجه به شناختی که از عقبه سازندگان ««قهوه تلخ»» داشت پیش بینی کرده بود، گروه سازنده «قهوه تلخ»، جوایز مشتریان را پرداخت نکرده و از طریق تبلیغات عجیب و غریب جوایز آپارتمان، خودرو، پول نقد و ... سعی کرده مردم را به خرید این سریال تشویق کند
1389/12/03 10:56:58 ق.ظ

...اما بعد از گذشت چندماه و حدود 50 قسمت از این سریال، مشخص شده که نه تنها تعداد کمی از مخاطبان در قرعه کشی شرکت داده می شوند بلکه طبق شهادت نماینده وزارت ارشاد، بسیاری از برندگان هنوز موفق به دریافت جایزه خود نشده اند و با وجود اعلام حساب، هنوز هیچ مبلغی به حساب آنها واریزنشده است.

براین اساس، تعدادی از مخاطبان این سریال از مسوولان قضایی و وزارت ارشاد خواستار آن هستند که با این جرم مشهود برخورد کنند. زیرا کسانی که به عنوان هنرمند باید الگو و نماد فرهنگی کشور باشند به گونه ای عمل می کنند که نه تنها مردم از نظر فرهنگی و کیفیت سریال و ابتذال های موجود در آثار این گروه سازنده فیلم ناراضی هستند، بلکه از نظر مالی واقتصادی نیز به گونه ای رفتار کرده اند که باعث نارضایتی مردم شده است.

اکنون کسانی که به عنوان برنده اعلام شده و منتظر دریافت جوایز خود هستند، احساس می کنند که به بازی گرفته شده اند و ظاهرا مهران مدیری علاوه بر بازی گران از مخاطبان خود نیز بازی می گیرد.

خبرگزاری فارس نیز در گزارشی نوشت: در پی خلف‌ وعده عوامل مجموعه ««قهوه تلخ»» در اهدای جوایز این سریال به مخاطبان، علیرضا کریمی، مدیرکل دفتر تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از این پس در مراسم صوری قرعه‌کشی جوایز «قهوه تلخ» شرکت نخواهد کرد.

در پی درخواست رسمی مدیرکل دفتر تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از عوامل شرکت «تصویر سبز فردا» ـ که انحصار توزیع و فروش مجموعه «قهوه تلخ» در سطح کشور را بر عهده دارد ـ برای اعلام شماره تلفن‌ها و مبلغ واریزی برندگان مجموعه «قهوه تلخ» و عدم ارائه این اطلاعات، علیرضا کریمی، اعلام کرد «به دلیل حمایت از حقوق مردم، از این تاریخ در هیچ یک از مراسم قرعه‌کشی جوایز این مجموعه شرکت نخواهد کرد.

متن کامل نامه مدیرکل دفتر تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این شرح است:

«نظر به اینکه حدود 2 ماه قبل آمار دقیقی از اسامی، شماره تلفن و مبلغ واریزی برندگان مجموعه «قهوه تلخ» را خواستار شدم و آن شرکت در ارائه آمار دقیق ناتوان بود زیرا مجموعه‌های 1 و 2 و 3 تا آن زمان پرداخت نشده بود و هنوز گویا کماکان پرداخت نشده است و از طرف دیگر در تاریخ 25 بهمن 89 شفاهاً از شما خواسته شد تا مستندات قانونی خود را در خصوص اهدای جوایز برندگان ارائه کنید که تا این زمان مدارکی ارسال نشده است، لذا به دلیل حمایت از حقوق مردم که اکثریت قریب به اتفاق به واسطه جوایز به سمت آن مجموعه آمدند و به دلیل وظیفه‌ای که بر عهده‌ دارم از این تاریخ در هیچ یک از مراسم قرعه‌کشی شما شرکت نمی‌کنم.

زیرا احساس می‌کنم علی‌رغم آنکه حفاظت از حقوق مردم از جمله وظایف قوه محترم قضائیه است ولی عدم حضور اینجانب نیز برای اطلاع‌رسانی مردم از نحوه دریافت حقوقشان مؤثر است.

رجا واثق دارم یا هیچ یک و یا اکثریت برندگان وجه نقد از وضع خود و میزان مبلغ جایزه خود خبری ندارند زیرا تماس‌های اینجانب حاکی از این موضوع است لذا تمامی شماره‌های موجود (برندگان) اگر از طریق شما مطلع نشوند و گزارشی به اینجانب نرسد، بدیهی است آنها به طریق مقتضی مطلع و به نشانی شما ارجاع خواهند شد.

البته بدیهی است با اعلام رسانه‌ای این موضوع برای همیشه مردم نسبت به قرعه‌کشی‌های این چنینی خوش‌بینی خود را از دست خواهند داد؛ تأکید می‌کنم برای پرداخت حق و حقوق مردم و قولی که داده‌اید کوشا باشید.»

بولتن نیوز، پیش از این نیز در مطالبی اعلام کرده بود که گروه سازنده «قهوه تلخ»، جوایز مخاطبان را پرداخت نخواهد کرد و کلاه بزرگ مجموعه «قهوه تلخ» بر سر خریداران کاملا مشهود است زیرا کسانی مانند مهران مدیری به دنبال آن نیستند که چنین جوایزی را به مردم ارائه دهند.

بنا بر این گزارش؛ یکی از شایع ترین نوع کلاهبرداری و جذب مال و اموال مردم در کشورمان که هر روزه ده ها خبر در این باره در مطبوعات منتشر می شود مواردی است که در آن شرکت ها و گروه های مختلف با اعلام جوایز دهن پرکن و چشم نواز اقدام به جذب سرمایه های میلیاردی می کنند. به گونه ای که این گونه کلاهبرداری ها و جذب سرمایه های کلان پس از شرکت های هرمی یکی از اصلی ترین موجبات سوء استفاده شیّادان اقتصادی به شمار می رود. قرعه کشی میلیاردی برای خرید یک نشریه معمولی، جوایز صدها میلیونی برای خریداران از فروشگاه های ...، جایزه های چند صد میلیاردی خرید سیم کارت ...، قرعه کشی جواز صدها میلیاردی موسسات مالی و ... تنها نمونه هایی از این قبیل است که هر چند جوایز عمده در موسساتی مانند بانک ها با حضور نمایندگان دستگاه های نظارتی توزیع می شود اما در مجموع به دلیل نبود نظارت بر شرکت ها و موسسات خصوصی، کلاهبرداری در این گونه فعالیت ها همواره حرف اول را زده است.

بر همین اساس، توزیع کنندگان «قهوه تلخ» نیز مانند بسیاری از شرکت های خصوصی دیگر در حالی که با مجوز و حمایت سیستم دولتی موفق به ساخت این مجموعه شده اند اما با این حال شگردهای دهن پرکن جوایز میلیاردی را نتیجه بخش دیده و از همین رو با تبلیغ آپارتمان های لوکس و آماده و نیز جوایز متعدد دیگر دست به تبلیغات عجیب و غریب برای جذب مشتری زده اند. این در حالی است که مشخص نیست مجموعه فروش «قهوه تلخ» در بهترین شرایط چنین آپارتمان ها و جوایزی را به مردم ارائه می دهد یا نه؟

همچنین، که در اول هر قسمت نوشته می شود 135 دقیقه به مخاطبان نمایش داده خواهد شد با جمع بندی های صورت گرفته مشخص شد که این قسمت ها در مجموع به رقمی بسیار کمتر از این می رسند یعنی عوامل مجموعه با قرار دادن ساعت های کمتر و در نتیجه بالا بردن قسمت های سریال و هزینه کردن کمتر سعی در جبران شکست اقتصادی و عدم اقبال بالای مردم دارند.

بسیاری از مخاطبان در تماس با رسانه ها و سایت های خبری مختلف اعلام کرده اند که جزو برندگان سری اول و دوم و ... بوده اند و شماره حساب هم داده اند اما هنوز از جایزه خبری نیست و نمی دانند که حالا باید به کجا اعتراض کنند و چگونه پیگیری کنند.

برخی منابع نیز اعلام کرده اند که تعداد ورقم بودجه مربوط به جوایز با میزان فروش این سریال در سراسر کشور متناسب نیست.

از آن جا که در سراسر کشور و اکثر فروشگاه ها، سوپرمارکت ها و شبکه های توزیع فیلم، سریال «قهوه تلخ» در تیراژ وسیع و انبوه توزیع شده است و تاکنون حداقل 16 دی وی دی سه قسمتی از این سریال نمایش داده شده، مردم انتظار دارند که وعده های مهران مدیری کارگردان و گروه سازنده فیلم تحقق نیافته است.

همچنین به خاطر حمایت خاصی که از هنرمندان انجام داده و در این سریال، تعداد اندکی از افراد اقدام به کپی غیر قانونی این فیلم کرده اند و در نتیجه این سریال، با فروش چند میلیارد تومانی مواجه شده، این انتظار در مردم وجود داشته که تعداد و رقم جوایز بیش از این باشد و جوایز در تعداد بیشتر و سریعتر به دست مردم برسد.

تعداد جوایز و رقم بودجه در نظر گرفته شده به حدی کم است، که مردم در تماس هایی که بازیگران و عوامل سازنده در مراسم قرعه کشی با برنده ها، دارند اکثرا باور نمی کنند که جایزه برده اند. جالب این است که در مقدمه قسمت های اخیر سریال «قهوه تلخ»، اکثر برنده ها باور نکرده اند که برنده شده اند. دلیل این امر آن است که این جوایز به حدی کم بوده که مخاطبان این سریال، در بین همسایه ها، فامیل و شهروندان از کسی نشنیده اند که برنده شده باشند و در نتیجه اکثر برنده ها تصور می کنند که آنها را سرکار گذاشته اند.

در این راستا، از مسوولان وزارت ارشاد و سازمان های نظارتی در خواست می شود که نسبت به این گونه رفتارها و عملکردها واکنش نشان دهند و برخورد کنند. زیرا عده ای از فضای کنونی سوء استفاده کرده و با فروش وسود سرشار، حتی به اندازه جوایز قرض الحسنه بانک ها وصندوق های مالی واعتباری نیز، نظر مردم را جلب نکرده اند.

مقایسه جوایز شرکت های فروشنده کالا، بانک ها و.. با جوایز «قهوه تلخ» ، مقایسه تیراژ و تعداد مشتریان و مخاطبان و مصرف کنندگان هر دسته ازاین خدمات، به خوبی این احساس را بین هموطنان ایجاد کرده که گروه سازنده «قهوه تلخ»، با وجود فروش انبوه و گستره وسیع توزیع این فیلم، تعداد بی شمار اس ام اس های ارسالی و ... رقم بودجه محدودی را برای جوایز اختصاص داده و جوایز محدود و برندگان کمی را در برگرفته و برخی جوایز را نیز ارسال نکرده است.

سایت «قهوه تلخ» در یک اطلاعیه که در همین زمینه منتشر شده اعلام کرده است:

در پی برگزاری سه دوره قرعه‌کشی هدایای نقدی مجموعه «قهوه تلخ» به اطلاع می‌رساند به علت تنوع حسابهای اعلام شده از سوی برندگان ، اعلام شماره حسابهای غیرمعتبر و پیامک‌های غیرقابل قبول ، تفکیک کنترل و واریز وجوه مذکور از طریق بانکهای کارگزار امری بسیار زمان‌بر و دشوار است. دست‌اندرکاران مجموعه «قهوه تلخ» ضمن پوزش از این عزیزان ، پس از مذاکره با بانکهای عامل راهکارهای اجرایی دیگری را در دستور کار خود قرار داده‌اند تا بدینوسیله در کوتاه‌ترین زمان ممکن مبالغ هدایا را به حساب برندگان واریز نمایند.

تا این لحظه هدایای بیش از 8 هزار نفر از برندگان به حسابشان واریز شده است.

قرعه‌کشی همانند سری قبلی توسط نرم‌افزار رایانه ای که به همین منظور طراحی شده انجام گردید. از میان 947 هزار نفر پیامک قابل قبول تعداد 5 هزار نفر به قید قرعه انتخاب شدند. تعدادی از شرکت کنندگان پیامک خود را به طور صحیح وارد نکرده بودند که متأسفانه از قرعه‌کشی خارج شدند.

این اطلاعیه نشان می دهد که تنها نیم درصد خریدارانی که پیامک ارسال کرده و پیامک آنها قابل قبول بوده در قرعه کشی انتخاب شده اند و حتی یک درصد کسانی که پیامک ارسال کرده و پیامک آنها قابل قبول بوده برنده نشده اند.

طبیعی است که بسیاری از خریداران، حوصله ارسال پیامک را ندارند و علاقه ای به شرکت در این قرعه کشی ها ندارند. تعدادی نیز به طور تصادفی در قرعه کشی ها شرکت می کنند و پیگیر کار خود نیستند. تعدادی نیز از برنده شدن خود با خبر نمی شوند و بخش عمده ای از برندگان نیز که شماره حساب اعلام کرده اند هنوز جایزه خود را دریافت نکرده اند.

براین اساس اگر فرض کنیم که افرادی که پیامک ارسال کرده اند و پیامک آنها قبول شده تنها 20 درصد کل خریداران هستند، در آن صورت مشخص می شود که به هر هزار نفر تنها یک جایزه تعلق می گیرد و همین یک جایزه نیز یا با تاخیر مواجه شده و یا هنوز به برندگان پرداخت نشده است.

اما نکته مهم و قابل توجه برای مسئولین فرهنگی کشور و خصوصا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نحوه برخورد آقای علیرضا کریمی مدیرکل دفتر تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با این تخلف است ایشان اعلام کرده اند به دلیل حمایت از حقوق مردم، از این تاریخ در هیچ یک از مراسم قرعه‌کشی جوایز این مجموعه شرکت نخواهد کرد! براستی یعنی چی؟ وزارت ارشاد اسلامی بجای برخورد با این تخلف فرهنگی و ناامن کردن فضای فرهنگی کشور تنها می تواند در مراسم قرعه کشیها شرکت نکند؟! پس اعاده حقوق مردم را چه کسی در محیط فرهنگی می بایست پیگیری کند؟

آیا وزارت ارشاد به عنوان مدعی العموم در محیط فرهنگی کشور نمی بایست با سازندگان «قهوه تلخ» برخورد و با نظارت حاکمیتی راه کاری در نظر بگیرد که جوایز مردمی که بر اثر تبلیغ وسیع شرکت تصویر سبز فردا اقدام به خرید این فیلم کرده اند به دستشان برسد در صورت عدم پیگیری و برخورد لازم با شرکتی که در سطحی چنین وسیع اقدام به تبلیغات و ود ادن عده جوایز مختلف کرده باعث افزایش کلاهبرداری به همین شیوه در محیطهای دیگر هم خواهد شد پس لازم است وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جایگاه نماینده فرهنگی دولت اقدامات قانونی خود را در این خصوص انجام دهد.

بولتن نیوز به موارد مختلفی از تخلفات سازندگان این سریال اشاره کرده و با توجه به بررسی های انجام شده دیری نخواهد پایید که که تخلفات بیشتری از سازندگان این سریال اشکار خواهد شد .

منبع : خبرآنلاین
به این خبر امتیاز بدهید :
برچسب های خبر:
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!
Captcha




بریتانیا ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای افراد زیر 16 سال را بررسی می‌کند image بریتانیا ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای افراد زیر 16 سال را بررسی می‌کند 1403/08/30

البته وزیر فناوری بریتانیا می‌گوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکه‌های اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 22

کشف قدیمی ترین تقویم جهان در معبد ۱۳ هزار ساله ترکیه image کشف قدیمی ترین تقویم جهان در معبد ۱۳ هزار ساله ترکیه 1403/05/21

قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشان‌دهنده سطح اطلاعات بالای انسان‌های اولیه از علوم نجوم خواهد بود.

امتیاز:
تعداد بازدید: 100

اولین باستان شناس تاریخ،‌ خودش پادشاه بزرگی بوده است! image اولین باستان شناس تاریخ،‌ خودش پادشاه بزرگی بوده است! 1403/03/08

اولین باستان شناس تاریخ، یکی از پادشاهان بزرگ بابلی به نام نابونیدوس بوده که علاقه زیاد او به کاوش منجربه اولین حفاری‌ها و تحقیقات شده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 146

کشف یک تمدن عظیم ۷ هزار ساله در صربستان image کشف یک تمدن عظیم ۷ هزار ساله در صربستان 1403/02/21

باستان‌شناسان با گزارش یک مرد محلی و خیلی اتفاقی، یک تمدن ٧ هزار ساله را در نقاط دور افتاده صربستان متعلق به عصر نوسنگی کشف کردند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 166

ثبت درخواست کارت سوخت در آستانه محدودیت‌های جدید با اختلال مواجه شد image ثبت درخواست کارت سوخت در آستانه محدودیت‌های جدید با اختلال مواجه شد 1403/01/20

در حالی که چند روز تا ایجاد محدودیت‌های جدید برای سوخت‌گیری در پمپ بنزین‌ها زمان داریم، ثبت درخواست کارت سوخت با اختلال مواجه شده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 250

شکست اپل و نتفلیکس در اسکار ۲۰۲۴؛ اوپنهایمر جایزه‌ها را درو کرد image شکست اپل و نتفلیکس در اسکار ۲۰۲۴؛ اوپنهایمر جایزه‌ها را درو کرد 1402/12/21

اپل و نتفلیکس بودجه‌ی سنگینی به فیلم‌های جدیدشان اختصاص دادند اما در مراسم اسکار ۲۰۲۴ عملکرد ناامید‌کننده‌ای داشتند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 228

پلیس فتا با فروشندگان مواد محترقه در فضای مجازی برخورد می‌کند image پلیس فتا با فروشندگان مواد محترقه در فضای مجازی برخورد می‌کند 1402/12/19

رییس پلیس فتا تهران: بر اساس قانون خرید، فروش و آموزش ساخت مواد محترقه و منفجره در فضای مجازی ممنوع است و پلیس با افراد متخلف قاطعانه برخورد می‌کند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 206

رانندگان تاکسی‌های اینترنتی بیمه می‌شوند image رانندگان تاکسی‌های اینترنتی بیمه می‌شوند 1402/08/28

طبق مصوبه مجلس، ارائه‌دهندگان خدمات حمل و نقل بار و مسافر که از طریق سکوهای مجازی به فعالیت مشغول بوده و بیمه بازنشستگی ندارند، مجاز به بیمه کردن خود نزد سازمان تأمین اجتماعی هستند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 292

امضای الکترونیکی برای تمام خدمات ثبتی اجباری شد image امضای الکترونیکی برای تمام خدمات ثبتی اجباری شد 1402/08/16

با تصویب مجلس، احراز هویت اشخاصی که امضای آن‌ها برای دریافت تمامی خدمات ثبتی لازم است، منوط به اخذ گواهی امضای الکترونیکی می‌شود.

امتیاز:
تعداد بازدید: 267

حضور مسئولان در رسانه‌های اجتماعی زیر ذره‌بین مرکز ملی فضای مجازی image حضور مسئولان در رسانه‌های اجتماعی زیر ذره‌بین مرکز ملی فضای مجازی 1402/01/20

معاون مرکز ملی فضای مجازی می‌گوید این مرکز طرحی برای ضابطه‌مند کردن حضور و فعالیت مسئولان و دستگاه‌های اجرایی در رسانه‌های اجتماعی تدوین کرده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 504