رئیس کل بانک مرکزی با بیان این که هیچ ستاد ویژهای درباره تعطیلی موسسات اعتباری تشکیل نشده در ارتباط با وضعیت تسهیلات گیرندگان و سپردهگذاران موسسات مالی و اعتبار و تعاونیهای اعتباری غیرمجاز تعطیل شده، به فارس گفت: این تعاونیها قبلاً مجوزهای تعاونی را دریافت کرده و هیچ مجوزی از بانک مرکزی اخذ نکرده بودند؛ بانک مرکزی هماکنون در راستای ساماندهی با این موسسات و تعاونیها وارد عمل شده است.
وی در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه با این حساب، سپردهگذاران این تعاونیها و مؤسسات مالی و اعتباری میتوانند به دریافت سرمایه خود امیدوار باشند، تصریح کرد: این افراد مشکلی ندارند.
درحالی که برخی منابع خبری از تشکیل ستادی برای رسیدگی به وضعیت تسهیلات گیرندگان و سپردهگذاران موسسات و تعاونیهای غیرمجاز تعطیل شده خبر داده بودند، بهمنی این مورد را تکذیب کرد و گفت: به هیچ وجه ستادی در این خصوص در بانک مرکزی تشکیل نشده است.
رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: خود آقایان براساس موجودیت الان باید پاسخگو باشند؛ موسسات و تعاونیهای غیر مجاز که تعطیل شدهاند مسئولیت پاسخگویی را بعهده دارند.
وی تأکید کرد: این موسسات که تعطیل شدهاند مجوزی از بانک مرکزی نداشتهاند از همین رو این بانک مسئول پاسخگویی درخصوص عملکرد موسسات بدون مجوز نیست.
به گفته بهمنی، وقتی که این موسسات و تعاونیها بدون مجوز تشکیل شده و اقدام به تأسیس شعب مینمایند باید پاسخ مشتریان خود را دهند.
این مقام مسئول در شبکه بانکی با بیان اینکه هر نهاد دیگری نیز به این موسسات و تعاونیها مجوز داده باید الان پاسخگو باشد، گفت: اصلاً منطقی نیست که تعاونی یا موسسه بدون مجازی پول مردم را بدون اطلاع و مجوز بانک مرکزی دریافت کند و آن وقت در شرایط مشابه وضعیت فعلی، این بانک را مسئول بدانند. بهمنی در واکنش به اعلام این نکته از سوی موسسات غیرمجاز تعطیل شده مبنی بر بلوکه شدن منابع این موسسات نزد بانک مرکزی، اظهار کرد: به هیج وجه بانک مرکزی منابع این موسسات و تعاونیهای اعتباری غیر مجاز را بلوکه نکرده است.
گزارش فارس حاکیاست، مسئولان ارشد برخی از موسسات و تعاونیهای اعتباری بدون مجوز علت تعطیلی شعب خود را بلوکه شدن منابعشان نزد بانک مرکزی عنوان میکنند.
از طرف دیگر این موسسات با وعدههای پرداخت تسهیلات با سودهای پایین موفق به جذب سپردههای حجم عظیمی از مردم شدهاند و با تعطیل شدن شعب آنها در حقیقت وضیعت سپردهگذاران و تسهیلات گیرندگان در هالهای از ابهام فرورفته است.
جدا از وضعیت مبهم سپردههای سپردهگذران در این موسسات و تعاونیهای تعطیل شده باید گفت وضعیت وثایق دریافتی این موسسات از تسیهلات گیرندگان نیز نامشخص است چراکه اطلاعات کسب شده در این خصوص بیانگر دریافت وثایق کلان و سنگین در ازای پرداخت تسهیلات به متقاضیان این مؤسسات و تعاونیهای اعتباری غیرمجاز است.
ارزش این رمزارزها طی یک سال سهبرابر شده است.
مدیرعامل کریپتوکوانت ضمن هشدار به سرمایهگذاران بیت کوین، هدف قیمتی ۱۳۵٬۰۰۰ دلاری را اعلام کرد.
صرافی کوینبیس قصد دارد بهزودی تغییر مهمی در پلتفرم معاملاتی خود اعمال کند که احتمالاً بهضرر ارائهدهندگان استیبل کوین ازجمله تتر خواهد بود.
قیمت بیت کوین با کاهشی ۳ درصدی به حدود ۶۳,۷۳۵ دلار رسید که بدترین افت روزانه آن در سه هفته اخیر است. این کاهش همزمان با حمله هوایی اسرائیل به بیروت و افزایش تنشها در خاورمیانه رخ داده است.
گزارشها حاکی از آن است که ۱۳۴ کشور دنیا بهدنبال تبدیل پول ملی خود به رمزارز هستند. دراینبین، چین پیشرفت زیادی کرده است.
قیمت سهام اینتل در پایان معاملات روز جمعه (12 مردادماه) با 26 درصد کاهش به 21.48 دلار رسید.
او گفت در صورت پیروزی در انتخابات، آمریکا به ابرقدرتی در زمینه بیت کوین تبدیل خواهد شد.
قیمت سهام اپل حالا به بالاترین حد تاریخ خود رسیده است.
ایلان ماسک میگوید ایکس چارهای جز طرح شکایت علیه عاملان بایکوت خرید تبلیغات در این پلتفرم ندارد.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: فضای حاکم بر بازار سرمایه صرفا ترس از انتخاب کاندیدایی را مخابره می کند که به نظر می رسد به بنیان های اقتصادی ضربه خواهد زد، این در حالی است که انتخاب وی به عنوان رییس جمهور، سرخپوشی این بازار را پررنگ تر خواهد کرد.