اندروید یکی از قدرتمند ترین سیستم عامل های موبایل محسوب می شود و شما علاقمند هستید که تلفن بعدی تان گوگلی باشد. اما هنوز شروع نکرده اید که گیج می شوید. فلان گوشی دارای اندروید فرویو است. آن یکی با اندروید نان زنجبیلی و یکی هم با ظرف عسل! آخرش هم در نارنجی مطلبی میخوانید که گفته اندروید بستنی در راه است! این اسم های بی ربط به چه معنی است؟
موضوع ساده است. شما قطعا از نسخه های مختلف سیستم عامل ویندوز و نام هایشان اطلاع دارید. بعد از ویندوز ۹۸ شاهد ویندوز ۲۰۰۰ و سپس اکس پی بودیم. بعد اش هم ویستا از راه رسید و حالا هم ویندوز ۷ آخرین نسخه ویندوز محسوب میشود.
گوگل هم برای نسخه های متفاوت ات سیستم عامل اش اسم انتخاب می کند. نام کلی همه اندروید است اما بسته به شماره نسخه اش یک اسم نمادین هم برایش انتخاب می کند. جالب است بدانید که این اسم گذاری بر اساس حروف الفبای انگلیسی جلو می رود و اول اسم هر کدام از نسخه ها به ترتیب حروف انگلیسی انتخاب میشود:
نسخه ۲ با حرف E انگلیسی شروع شد: Eclair
بعد نوبت حرف F است: نسخه ۲.۲ Froyo
حالا نوبت G است: ۲.۳ Gingerbread
بنابراین این اسامی نشان دهنده نسخه های مختلف سیستم عامل هستند. حالا چرا گوگل اسم خوراکی ها و دسرها را برای نسخه های مختلف اندروید انتخاب می کند؟ کسی جواب روشنی برایش ندارد! اما به هر حال من دسر را دوست دارم.
بد نیست در مورد نام گذاری خود اندروید و پدرش هم بدانید. اندی روبین کسی است که این سیستم عامل را به وجود آورده است. او کارش را سال ۱۹۸۹ در اپل آغاز کرد. چند سال بعد وارد شرکتی شد که بعدا توسط مایکروسافت خریده شد و در عمل کارمند مایکروسافت شد. مدتی بعد او شرکتی را تاسیس کرد که اندروید را در آن پایه گذاری کرد و این شرکت در نهایت توسط گوگل خریداری شد.
کلمه اندروید به معنی ربات انسان نما است. دلیل انتخاب چنین اسمی علاقه فراوان آقای روبین به روبات ها بوده است!
در حال حاضر که این مطلب نوشته می شود بیشتر تلفن های هوشمند اندرویدی جهان از نسخه فرویو استفاده می کنند. و رتبه بعدی متعلق به نسخه 2.1 است.
اندروید 2.3 در عمل به بازار ارایه شده اما هنوز درصد بسیار پایینی از کاربران از آن استفاده می کنند. به طور کلی سیاست گوگل تا به حال به این شکل بوده که جدیدترین نسخه سیستم عامل اش را اول از همه برای تلفن های سری Nexus ارایه می کند. که در مورد این نسخه Nexus S بوده است و حالا برای Nexus One هم ارایه شده است. بعد از مدتی بقیه تلفن ها هم می توانند در صورت داشتن امکانات سخت افزاری مناسب آن را نصب کنند. از آنجایی که اندروید یک سیستم بازمتن است می توان قبل از ارایه رسمی هم آن را روی تلفن تان نصب کنید اما دردسرهای خاص خودش را دارد که به موقع به آن می پردازیم.
در هر صورت شاید برایتان سوال باشد که چرا نسخه 2.3 هنوز برای تلفن اندرویدی شما رسما به بازار نیامده است؟ پاسخ ساده است. شرکت سازنده تلفن برای اینکه سیستم عامل جدید را برای تلفن شما آماده بکند باید صدها ساعت را صرف تست و آماده سازی اش بکند و همین کار وقت و هزینه ی زیادی میبرد. معمولا شرکت ها سعی می کنند توازنی از امکانات و هزینه را در نظر بگیرند. نسخه ۲.۳ نسبت به فرویو تغییرات عمده ای نداشته است بنابراین طبیعی که حتی بعضی شرکت ها صبر کنند تا نسخه بعدی از راه برسد و روی ارتقا به این نسخه وقت نگذارند.
حالا که در مورد نسخه های سری ۲ اندروید صبحت کردیم بد نیست کمی هم در مورد نسخه ۳ صحبت کنیم. این یک سری متفاوت است که در حال حاضر اولین نسخه آن Honeycomb نام دارد. گوگل در ابتدا آن را مخصوص تبلت ها ساخت اما خبرهای جدید که قبلا هم در نارنجی خوانده اید نشان می دهد که گوگل قصد دارد اندروید سری ۲ و ۳ را با هم مخلوط کند.
تا اینجا می دانیم که نسخه ۲.۴ در راه است و این نسخه هم شامل تغییراتی کوچک خواهد بود. اما سوال اینجا است که نسخه ترکیبی اندروید چه شماره ای و چه نام گذاری خواهد داشت؟ پیش بینی می شود گوگل سری جدید را ۴ شماره گذاری کند. اما کی باید منتظر از راه رسیدن اش باشیم؟ احتمالا طی ۶ ماه تا یک سال آینده. بنابراین خیالتان راحت باشد که تا آن موقع اطلاعات لازم را در مورد نسخه های مختلف اندروید دارید. آن زمان هم اطلاعات جدید را در نارنجی پیدا می کنید.
پیشبینی زمان رونمایی از محبوبترین گوشی میانردهی سامسونگ و عدم فروش آن در بازار آمریکا مطرح شده است.
راندمان ستارهزایی در این کهکشانها از کهکشانهای امروزی بیشتر است که نشان از حاکمبودن شرایطی متفاوت در کیهان اولیه دارد.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
جدیدترین آمارها از فروش مدلهای مختلف آیفون نشان میدهد مدلهای پایهی گوشیهای هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
سازندهی اولین گوشی تاشدنی دنیا که نوآوریهای زیادی انجام داده بود، اعلام ورشکستگی کرد.
براساس اطلاعات بهدستآمده، شیائومی قصد دارد بهزودی یکی از ارزانقیمتترین گوشیهای هوشمند 5G جهان را بهطور گسترده عرضه کند.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.