محققين Massachusetts با همکاری پزشکان بیمارستانی در بوستون اپليکيشنی را نوشته اند که با استفاده از سيستمی الکترونیکی می توانند تومور های سرطانی را از طریق نمونه گیری مجازی از چند هزار سلول بدن تشخیص دهند.
در حال حاضر نمونه برداری (با سوزن یا جراحی( به عنوان يک روش آزمايشگاهی در تشخيص تومور های سرطانی در جهان انجام می گيرد. اما اين نمونه برداری در برخی موارد سخت بوده و مدت زمان تعيين وضعیت خوش خیم و یا بدخیم بودن تومور از طریق مراحل آزمایشگاهی گاهی چندین روز زمان بر است.
در اين تکنولوژی يک دستگاه کوچک در کنار تخت بيمار نصب می شود. عملکرد این دستگاه از طريق یک اپليکيشن که بر روی اسمارت فون پزشک نصب شده قابل کنترل است.
در هسته این دستگاه یک ميکرو چیپ مغناطیسی و یک اسکنر مغناطیسی ديگر که دقيقا همانند همان دستگاه MRI عمل می کند، نصب شده است. این مجموعه با کمک ذرات نانو مغناطیسی، به اندازگيری سطح پروتئين های ويژه ای در بدن می پردازد. در واقع این دستگاه تا حد زیادی شبیه یک دستگاه MRI کوچک عمل می کند.
ميزان سطح پروتئين های ويژه ای در بدن می تواند نشانه ای از وجود و رشد سلول های سرطانی در اندام ها باشد. گزارش اين نمونه برداری مجازی و سطح پروتئين ها از طریق اپليکيشنی که بر روی اسمارت فون پزشک نصب است به اطلاع وی خواهد رسید.
محققین اين سیستم را بر روی 50 بيمار مورد آزمايش قرار دادند و از طریق ترکيب کردن اطلاعات 4 نوع پروتئین که در بدن تولید می شود، دقت تشخیص تومور های سرطانی را به 96% رسانده اند. اين در حالی است که سایر متد های تشخيصی در حال حاضر 84% دقت دارند. از طرفی اين تشخیص در کمتر از یک ساعت زمان انجام می گيرد.
اما در این مسیر هنوز مشکلات متفاوتی هم وجود دارد. سطح پروتئین های مورد نظر همیشه در بدن بالا نیست و گاهی اوقات قابل اکتشاف نیستند. وجود این فاکتورها در تمام انواع سرطان ها هم هنوز به اثبات نرسیده است.
این اپليکيشن و دستگاه همکارش فعلا در حال بررسی و آزمايش است و هنوز به عنوان يک محصول تشخيصی قابل عرضه به کلينيک ها نيست اما توسعه چنین ابزاری کمک بزرگی به تشخیص زودهنگام بیماری های خطرناک خواهد کرد.
پیشبینی زمان رونمایی از محبوبترین گوشی میانردهی سامسونگ و عدم فروش آن در بازار آمریکا مطرح شده است.
راندمان ستارهزایی در این کهکشانها از کهکشانهای امروزی بیشتر است که نشان از حاکمبودن شرایطی متفاوت در کیهان اولیه دارد.
جدیدترین آمارها از فروش مدلهای مختلف آیفون نشان میدهد مدلهای پایهی گوشیهای هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.
سازندهی اولین گوشی تاشدنی دنیا که نوآوریهای زیادی انجام داده بود، اعلام ورشکستگی کرد.
براساس اطلاعات بهدستآمده، شیائومی قصد دارد بهزودی یکی از ارزانقیمتترین گوشیهای هوشمند 5G جهان را بهطور گسترده عرضه کند.
رئیس مایکروسافت میگوید که چین در حال رسیدن به فناوری آمریکا و اروپا است و نباید آنها را دست کم گرفت.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
وای فای ۸ ویژگیهایی دارد که به افزایش قابلیت اطمینان و ثبات اتصال و کارایی شبکه منجر میشود.
ظاهرا OpenAI برای این کار هوش مصنوعی مستقلی با نام رمز «Operator» را در دست ساخت دارد.