براساس اظهارات اوجی، این افزایش قیمت تنها شامل ماه های دی و بهمن هر سال به دلیل افزایش سرما و در نتیجه روند صعودی مصرف در خانوارهاست که قطعا در ماه های آتی قیمت درج شده در قبوض گاز مشترکین کاهش چشمگیری خواهد داشت.اگرچه وی تاکید داشت که ستاد هدفمند سازی یارانه ها در حال بررسی 6 سناریوی گازی است که احتمال دارد در نهایت در کنار این سناریوها کاهش قیمت این فراورده نیز اجرایی شود اما در عین حال از کاهش روند مصرف در سال آینده و کاهش قیمت گاز اصرار داشت تا به نوعی این ذهنیت ایجاد شود که از سال آینده قیمت ها به روال فعلی ثابت خواهد ماند اما به دلیل کاهش مصرف گاز به دلیل ورود به فصل گرما قیمت ها در قبوض گاز بسیار تعدیل خواهدشد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز در عین حالی که بر ارسال قبوض برقی با نرخ 13 میلیون تومان تاکید داشت متذکرشد: با آماری که از قبوض برق این دو ماه به دست آمده است 47 درصد خانوارها در هر ماه 11 هزار تومان بابت استفاده از گاز باید پرداخت کنند.براساس اظهارات وی، باید برای محاسبه قیمت گاز درج شده در قبوض گاز به تعداد واحدهای یک مجتمع نیز دقت کرد و بعد از آن قضاوت کرد.اوجی با مثال ارسال قبض 13 میلیونی به درب یکی از مجتمع های موجود در تهران متذکرشد: این مجتمع 360 واحد داشته که اگر میزان مصرف را در این تعداد تقسیم می کردیم نشان از آن داشت که هر مجتمع در یکماه به نرخ های موجود 32 هزار تومان گاز مصرف کرده است.به گفته معاون وزیر در امور گاز بنابراین باید برای محاسبه مصرف درج شده در یک قبض گاز با محاسبه مصرف و تعداد واحدها قضاوت کرد.
براساس آمارهای این مدیر گازی، با بررسی قبوض گازی دو ماه دی و بهمن امسال، 47 درصد خانوارهای کل کشور در هر ماه در حدود 300 متر مکعب گاز مصرف کرده اند که تا پیش از هدفمندی قیمت ها قبوض گاز آن رقمی حدود 3 هزار و 900 تومان را نشان می داده در شرایطی که در حال حاضر 11 هزار تومان پرداخت می کنند.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران ادامه داد : در عین حال 16 درصد خانوارها مصرفی حدود 300 تا 400 متر مکعب در ماه داشته اند که برهمین اساس تنها 10 هزار تومان به قبض گازشان اضافه شده است.
وی 13 درصد مشترکین کل کشور را در مجموعه کسانی قرارداد که مصرفی حدود 500 تا 600 مترمکعب داشته اند که براین اساس مصرف این گروه نیز تنها 17 هزار تومان افزایش یافته است.
اوجی همچنین به مشترکینی اشاره کرد که مصرف آنها در هر ماه حدود 500 تا 600 مترمکعب است.به گفته او تنها 9درصد مشترکین در این حد مصرف می کنند که هزینه قبوض گاز آنها دردو ماه 46 هزار تومان افزایش یافته است.
معاون وزیر نفت در امور گاز به کسانی که مصرفی بین 600 تا 700 مترمکعب دارند نیز اشاره کرد.وی معتقد است آمارها نشان می دهد تنها 6درصد مشترکین چنین مصرفی را دارند که هزینه قبوض گاز آنها در دو ماه مذکور حدود 72 هزار تومان افزایش یافته است.
در عین حال به گفته اوجی، قرار است قیمت گاز در ستاد هدفمند کردن یارانه ها براس سال آینده مشخص شود که قطعا برای اجرایی شدن آن باید تا پیش از 15 فروردین ماه سال آینده تصمیم اتخاذ و اجرایی شود.
مدیرعامل شرکت ملی گازتوضیحی در خصوص جداسازی کنتورهای گاز و قیمت و نحوه تعویض آن نیز توضیحاتی ارائه کرد.
براساس اظهارات این مدیر گازی، میانگین قیمت جداسازی کنتورها برای هر مشترک 42 هزار تومان است.
به گفته او، تا پیش از این اگر مشترکی در یک مجتمع تقاضای جداسازی کنتور خود را داشت باید با رضایت تمام افراد آن مجتمع و جداسازی تمام کنتورها برای این مهم اقدام می کرد که این قانون با توجه به اجرایی شدن هدفمندی یارانه ها تعدیل شده و هر واحد در یک مجتمع در صورت تقاضا می تواند با اجازه نظام مهندسی به طور مستقل تقاضای جداسازی کنتور داشته باشد.
ارزش این رمزارزها طی یک سال سهبرابر شده است.
مدیرعامل کریپتوکوانت ضمن هشدار به سرمایهگذاران بیت کوین، هدف قیمتی ۱۳۵٬۰۰۰ دلاری را اعلام کرد.
صرافی کوینبیس قصد دارد بهزودی تغییر مهمی در پلتفرم معاملاتی خود اعمال کند که احتمالاً بهضرر ارائهدهندگان استیبل کوین ازجمله تتر خواهد بود.
قیمت بیت کوین با کاهشی ۳ درصدی به حدود ۶۳,۷۳۵ دلار رسید که بدترین افت روزانه آن در سه هفته اخیر است. این کاهش همزمان با حمله هوایی اسرائیل به بیروت و افزایش تنشها در خاورمیانه رخ داده است.
گزارشها حاکی از آن است که ۱۳۴ کشور دنیا بهدنبال تبدیل پول ملی خود به رمزارز هستند. دراینبین، چین پیشرفت زیادی کرده است.
قیمت سهام اینتل در پایان معاملات روز جمعه (12 مردادماه) با 26 درصد کاهش به 21.48 دلار رسید.
او گفت در صورت پیروزی در انتخابات، آمریکا به ابرقدرتی در زمینه بیت کوین تبدیل خواهد شد.
قیمت سهام اپل حالا به بالاترین حد تاریخ خود رسیده است.
ایلان ماسک میگوید ایکس چارهای جز طرح شکایت علیه عاملان بایکوت خرید تبلیغات در این پلتفرم ندارد.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: فضای حاکم بر بازار سرمایه صرفا ترس از انتخاب کاندیدایی را مخابره می کند که به نظر می رسد به بنیان های اقتصادی ضربه خواهد زد، این در حالی است که انتخاب وی به عنوان رییس جمهور، سرخپوشی این بازار را پررنگ تر خواهد کرد.