محقق ايراني موفق به طراحي سيستم نرم افزاري استخراج و ارسال موقعيت مكاني تلفن همراه مسروقه شد.
اميرحسين كمالي دشت ارژنه، دانش آموخته مهندسي كامپيوتر دانشگاه شيراز در گفتوگو با ايسنا با بيان اينكه در اين سيستم، نرمافزار بررسي گوشي تلفن همراه نصب شده و يك سيستم پشتيبان نيز تحت وب در اينترنت قرار دارد، گفت: اين سيستم با حفاظت حريم شخص و اطلاعات افراد ميتواند از بسياري پيامدهاي احتمالي ناشي از دست دادن اطلاعات و سوءاستفادههاي احتمالي جلوگيري كند.
وي افزود: با نصب اين سيستم بر روي گوشي تلفن همراه، در صورت سرقت و گم شدن، گوشي به صورت هوشمند، رفتار كاربر با تلفن همراه را مورد بررسي قرار ميدهد و در هنگام فعال شدن، تمامي اطلاعات خصوصي كاربر مانند دفترچه تلفن، پيامهاي كوتاه، اطلاعات و فايلهاي خصوصي از قبيل فيلم، عكس و مستندات موجود بر روي گوشي را رمزنگاري كرده و در گام بعدي اقدام به ارسال موقعيت بر اساس الگوريتمي ابداعي و به صورت مدل هيبريد E-OTD) Enhanced dbserved Time Dffere) خواهد كرد.
كمالي تصريح كرد: چنانچه سيم كارت گوشي عوض شده و يا گوشي به رايانه وصل شود و يا با اعلام سرقت به مخابرات منجر به سوزاندن سيم كارت شود، بلافاصله سيستم به طور هوشمند متوجه به سرقت رفتن گوشي ميشود و تمام اطلاعات را پاك يا ارسال ميكند.
وي ادامه داد: البته در مراحل استفاده از گوشي، سيستم از كاربر تاييد هويت ميكند تا هنگام استفاده از گوشي موبايل، سيستم فعال نشود. به طور كلي اگر تاييد هويت گوشي به درستي انجام نشود، سيستم ضد سرقت گوشي فعال ميشود.
برگزيده دوازدهمين جشنواره جوان خوارزمي خاطرنشان كرد: اين سيستم ميتواند تمامي فايلهاي خصوصي، دفترچه تلفن گوشي و شمارههاي ذخيره شده در سيم كارت تلفن همراه را نيز در هنگام سرقت با جزييات كامل براي صاحب اصلي تلفن ارسال كند.
وي با بيان اينكه سيستم طراحي شده براي اپراتورهاي مخابراتي داخل ايران بهينهسازي شده است، افزود: اين سيستم با شناسايي سيم كارت موجود بر روي تلفن ميتواند تنظيمات جانبي اپراتور مربوط مانند تنظيمات GPRS را بر روي گوشي به صورت خودكار اعمال كرده و از طريق پيام كوتاه و بستر GPRS اقدام به ارسال و دريافت اطلاعات كند.
به گفته كمالي، سيستم اين قابليت را دارد كه با ارسال يك پيام كوتاه حاوي رمز خاصي به گوشي سرقت شده، فعال شده و اقدامات امنيتي را انجام دهد.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
جدیدترین آمارها از فروش مدلهای مختلف آیفون نشان میدهد مدلهای پایهی گوشیهای هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
سازندهی اولین گوشی تاشدنی دنیا که نوآوریهای زیادی انجام داده بود، اعلام ورشکستگی کرد.
براساس اطلاعات بهدستآمده، شیائومی قصد دارد بهزودی یکی از ارزانقیمتترین گوشیهای هوشمند 5G جهان را بهطور گسترده عرضه کند.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.
رئیس مایکروسافت میگوید که چین در حال رسیدن به فناوری آمریکا و اروپا است و نباید آنها را دست کم گرفت.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.