قذافی در این سخنرانی نسبتا طولانی که بسیاری از شبکه های خبری عرب و انگلیسی زبان نیز آن را پخش کردند، گفت: آنها (قدرت های استعمارگر) به نسبت به مردم لیبی حسادت می کنند. چون مردم لیبی از ذخایر و منابع غنی از جمله نفت برخوردار هستند.
مخاطبان حاضر در سالن محل سخنرانی قذافی که تعدادشان حدود یک صد تا 150 نفر بود، با در دست داشتن تصاویری از دیکتاتور لیبی و پرچم های سبز رنگ بارها با قطع سخنان او، وی را تشویق کردند و شعارهایی در حمایت از او و شعارهای 'مرگ بر آمریکا و مرگ بر انگلیس' سر دادند.
قذافی که 42 سال است رهبری حکومت دیکتاتوری لیبی را در دست دارد، در بخشی دیگر از سخنان خود در سخنانی عجیب گفت: کسانی که عامل بروز بحران و ناآرامی در این کشور شده اند، افرادی هستند که از افغانستان، مصر و الجزایر به لیبی آمده اند. به نظر می رسید قذافی قصد داشت به عوامل القاعده اشاره کند.
وی در ادامه گفت: آنها (عوامل بیگانه و مزدوران) با فریب دادن جوانان ما و شستشو دادن مغز آنها، آنان را تحریک می کنند و جوانان ما را به خشونت و ناآرامی فرا می خوانند.
قذافی مدعی شد مردم کشورش از امکانات مختلف رفاهی و تجهیزات مختلف برخوردار هستند و به خاطر همین مردم دیگر کشورها به مردم لیبی حسادت می کنند.
قذاقی شب گذشته وارد یکی از هتل های طرابلس شد و بسیاری از شبکه های خبری که خبرنگاران و تصویربرداران خود را در هتل یاد شده مستقر کرده بودند، اعلام کردند که قذافی قرار است در یک کنفرانس مطبوعاتی به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف بین المللی پاسخ گوید.
این شبکه حتی تصاویر ورود قذاقی به هتل مذکور را نیز پخش کردند اما دقایقی بعد وی هتل را ترک کرد بدون آنکه سخنرانی یا نشست خبری با خبرنگاران داشته باشد.
پس از چند ساعت تلویزیون دولتی لیبی با پخش سخنرانی ضبط شده قذافی، شبکه های خبری را غافلگیر کرد و بلافاصله با شروع پخش سخنرانی قذاقی از تلویزیون لیبی، شبکه های عرب زبان و انگلیسی زبان هم با در اختیار گرفتن تصاویر تلویزیون لیبی، سخنان قذاقی را پخش کردند.
جنسن هوانگ، مدیرعامل شرکت انویدیا، با اشاره به نگرانیهای مرتبط با تشدید تنشها در جهان، خواستار حفظ همکاری جهانی شد.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
نمودار تغییرات میانگین دمای سطح زمین نشان میدهد که تغییرات دما در دوره فانروزوئیک بیشتر از چیزی بود که پیشتر تصور میشد.
دانشمندان نمیدانند که در محیط بسیار شلوغ و متراکم این سیاهچاله، چگونه جتهایش کاملاً صاف و پایدار هستند.
قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشاندهنده سطح اطلاعات بالای انسانهای اولیه از علوم نجوم خواهد بود.
اولین باستان شناس تاریخ، یکی از پادشاهان بزرگ بابلی به نام نابونیدوس بوده که علاقه زیاد او به کاوش منجربه اولین حفاریها و تحقیقات شده است.
به گفته ادارهٔ ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده آمریکا (NOAA)، این قدرتمندترین طوفان خورشیدی 20 سال گذشته است.
باستانشناسان با گزارش یک مرد محلی و خیلی اتفاقی، یک تمدن ٧ هزار ساله را در نقاط دور افتاده صربستان متعلق به عصر نوسنگی کشف کردند.
در حالی که چند روز تا ایجاد محدودیتهای جدید برای سوختگیری در پمپ بنزینها زمان داریم، ثبت درخواست کارت سوخت با اختلال مواجه شده است.
اپل و نتفلیکس بودجهی سنگینی به فیلمهای جدیدشان اختصاص دادند اما در مراسم اسکار ۲۰۲۴ عملکرد ناامیدکنندهای داشتند.