رئيس جمهوري گفت: با همت كارآفرينان و كارگران بايد ظرف دو سال آينده بحث بيكاري را به صورت انقلابي حل كنيم.
محموداحمدينژاد رئيس جمهور ظهر امروز طي سخناني در مراسم تجليل از كارگران نمونه كشور با بيان اينكه كار و كارگري جوهر انسانيت است، گفت: حقيقت انساني با كار مفيد و كار سازنده متجلي ميشود و آنچه براي انسان از عمر اين دنيا ميماند، كار است.
وي ادامه داد: خداوند متعال انسان را براي زندگي جاويد خلق كرده و مهلتي را در اين دنيا براي او قرار داده و همه فرصتها را در اختيارش گذاشته تا توشهاي را برگيرد و سرعت اوليه براي حركت به سمت خدا در فضاي ابديت پيدا كند.
رئيس جمهور با اشاره به اينكه حركت در رسيدن به خداوند متعال جز با كار مفيد امكانپذير نيست، اظهار داشت: توشهاي كه انسان در اين دنيا ذخيره ميكند، حاصل كار است.
احمدينژاد با تاكيد مجدد بر اينكه چيزي جز كار و تلاش در اين دنيا نميماند، يادآور شد: سعادت دنيا و آخرت يك انسان و يك ملت در گرو كار و تلاش است، چراكه اگر همه ثروتها و فرصتهاي عالم در اختيار يك فرد يا جامعهاي قرار گيرد اما آنها اهل كار و تلاش نباشند، به جايي نخواهند رسيد.
وي اظهار داشت: اگر كسي به دنبال عزت، عظمت، استقلال، شكوفايي، خدايي شدن و زندگي انساني است رسيدن به اين اهداف از رهگذر كار است.
رئيس جمهور كساني را كه بار خود را به دوش جامعه مياندازند و اهل كار وتلاش نيستند را بدترين انسانها دانست و تصريح كرد: افرادي از اين دنيا سود ميبرند كه اهل كار وتلاش مستمر باشند و امروز نيز اگر كشوري بنا باشد آباد، عزيز، قدرتمند و سرافراز باشد، نيازمند كار است.
احمدينژاد با اشاره به اينكه چيزي كه يك ملت را به اوج ميرساند، انديشهها و بازواني است كه صادقانه كار ميكند، تأكيد كرد: قطعا سهم جامعه كارگري در افتخارات ملت ايران سهم برجسته و پرافتخاري است.
وي در ادامه سخنان خود با تشكر از جامعه كارگري كشورمان اظهار داشت: همه ملت ايران و خادمان ملت ايران هميشه قدردان جامعه كارگري بوده، هست و خواهد بود.
رئيس جمهور خطاب به جامعه كارگري با بيان اينكه براي حركتهاي بزرگتر آماده شويد، يادآور شد: بايد در ايران جامعه نمونه برپا شود كه هم شايستگي ملت و هم ماموريت ملت ايران در برپايي جامعه نمونه است.
احمدينژاد ادامه داد: در جامعه شايسته همه بايد عزيز و كرامت انسانها در نقطه اوج قرار گيرد كه عزت و كرامت انسانها در سايه عدالت، رفاه و پيشرفت است.
وي تأكيد كرد: اگر ملتي عقبافتاده و فقيري باشيم و كشوري باشيم كه بخش وسيعي دچار فقر باشيم، نه تنها نمونه و شاهد نخواهيم بود بلكه آحاد مردم هم طعم عزت را نخواهند چشيد.
رئيس جمهور با تاكيد بر لزوم ساختن ايران گفت: بايد به قلههاي عزت برسيم كه براي اين كار بايد تك تك مردم عزيز باشند و بايد فرصت شكوفايي براي تك تك مردم ايجاد شود.
احمدينژاد با بيان اينكه ايجاد فرصتهاي اشتغال مناسب براي آحاد مردم كاري انقلابي و انساني و در جهت استقلال و عزت ملت است، به ايجاد بيش از يك ميليون و 600 هزار فرصت شغلي در سال 89 اشاره و خاطرنشان كرد: دولت در اين زمينه از همه ظرفيتها استفاده ميكند و براي سال جديد ايجاد بيش از 2 ميليون و 500 هزار فرصت شغلي در دستور كار داريم. چراكه كسي كه شغل نداشته باشد، بايد تحقير شود و اين براي جامعه متعالي سهمي مهلك است.
وي افزود: يكي از سختترين لحظهها براي بنده، ديدن صحنهاي است كه يك فرد اهل كار و كوشش فرصت كار پيدا نميكند يا كاري كه ميكند، به دليل اشباع بازار حق وحقوق آن فرد محفوظ نيست كه اين بساط بايد جمع شود كه انشاءالله با همت كارآفرينان و كارگران بايد ظرف دو سال آينده بحث بيكاري را به صورت انقلابي حل كنيم چراكه جامعه ما بايد يك جامعه نمونه باشد.
رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اقدامات دولت در ايجاد زيرساختها و انجام كارهاي عمراني گفت: سال گذشته در كار عمراني 21 هزار و 500 ميليارد تومان سرمايهگذاري شد كه براي امسال اين ميزان 47 هزار و 500 ميليارد تومان پيشبيني شده اما در مجلس دستكاري شد كه اميدواريم خيلي قيچي نشود.
احمدينژاد با بيان اينكه ميتوانيم معادل وارداتمان صادرات داشته باشيم و جهش در توليد تأكيد كرد و گفت: بايد در بخش توليد از همه ظرفيتها استفاده شود.
وي افزود: صادرات غيرنفتي ما در سال 83 هفت ميليارد دلار بود كه اين ميزان در سال 89 به 30 ميليارد دلار رسيد اما امسال قرار شده به 45 ميليون دلار افزايش يابد كه براي ايجاد تعادل در بحث واردات و صادراتمان نيازمند اين هستيم كه صادرات غيرنفتي به 60 الي 65 ميليارد دلار افزايش يابد و اين موضوع نيازمند كار ونوآوري است.
رئيس جمهور همچنين با اشاره به برنامههاي دولت در بحث هدفمند كردن يارانهها اظهار داشت: ملت ايران در هدفمندسازي يارانهها به خوبي درخشيد، هرچند نميگويم كار بيعيبي بود چراكه كار بيعيب مال خداوند و انسان كامل است اما دولت معتقد است كه اين كار بايد با قوت ادامه يابد.
احمدينژاد با بيان اينكه امروز ميتوان اعلام كنيم كه در سرزمين پهناور ايران گرسنهاي وجود ندارد، هدفمندسازي يارانهها را طرحي در جهت عدالت و بهرهورري دانست كه بايد با قدرت ادامه يابد.
وي اظهار داشت: در طول 50 سال گذشته 70 درصد همين پولي كه الان ميان ملت توزيع ميشود، در اختيار 30 درصد بود كه هماكنون 50 سال بايد به صورت يكسان ميان مردم توزيع شود تا فاصلهها پر شود.
رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود به برنامه دولت در مسكن مهر اشاره و بر لزوم ادامه اجراي مسكن مهر تأكيد كرد و گفت: مسكن مهر شروع شده و تا رفع تمام كسريها و عقبماندگيها ادامه مييابد.
احمدينژاد با بيان اينكه مسكن مهر يك مسكن (آرام بخش) است و درمان اصلي در راه است، يادآور شد: مشكل مسكن از قيمت كاذب زمين ايجاد شده است كه اين موضوع به سياستهاي غلط برميگردد كه بايد آنها را برطرف كنيم.
وي با بيان اينكه سيستم آپارتماني براي نظام سرمايهداري است، اظهار داشت: از نظر ما خانه محل زندگي، آرامش وتقويت است و در كشور ما با اين وسعت زياد نبايد مردم در خانههاي 40-50 و يا 60 متري زندگي كنند بلكه ميشود همه ويلا داشته باشند.
رئيس جمهور در قسمت پاياني سخنان خود خطاب به شيخالاسلامي وزير كار و امور اجتماعي گفت: ترتيبي اتخاذ كنيد تا تمامي كارگران كه سهام عدالت دريافت نكردهاند، بتوانند سهام عدالت خود را به زودي دريافت كنند.
احمدينژاد طرح آتيه را يكي از طرحهاي اساسي دولت برشمرد و خاطرنشان كرد: بايد به سمتي پيش برويم كه هر كسي در دنيا به دنيا ميآيد، يك نقطه اتكا براي آينده داشته باشد.
وي در همين زمينه ابراز اميدواري كرد طرحي كه براي آتيه فرزندان از سوي دولت پيشبيني شده با همراهي نمايندگان انجام شود.
رئيس جمهور همچنين با تأكيد بر لزوم صرفهجويي در هزينههاي جاري دولت گفت: در بخش هزينهاي بودجه سال 89 شش هزار و 200 ميليارد تومان صرفهجويي كرديم كه باز جاي صرفهجويي وجود دارد و از محل اين صرفهجوييها ميشود براي آتيه فرزندان سرمايهگذاري كرد.
احمدينژاد در خاتمه يادآور شد: همه بايد عزيز باشند و عزت در اين است كه انسان دستش را جلوي ديگران دراز نكند كه براي رسيدن به اين موضوع بايد كار و تلاش كرده و عدالت را اجرا كنيم.
ارزش این رمزارزها طی یک سال سهبرابر شده است.
جنسن هوانگ، مدیرعامل شرکت انویدیا، با اشاره به نگرانیهای مرتبط با تشدید تنشها در جهان، خواستار حفظ همکاری جهانی شد.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
مدیرعامل کریپتوکوانت ضمن هشدار به سرمایهگذاران بیت کوین، هدف قیمتی ۱۳۵٬۰۰۰ دلاری را اعلام کرد.
صرافی کوینبیس قصد دارد بهزودی تغییر مهمی در پلتفرم معاملاتی خود اعمال کند که احتمالاً بهضرر ارائهدهندگان استیبل کوین ازجمله تتر خواهد بود.
قیمت بیت کوین با کاهشی ۳ درصدی به حدود ۶۳,۷۳۵ دلار رسید که بدترین افت روزانه آن در سه هفته اخیر است. این کاهش همزمان با حمله هوایی اسرائیل به بیروت و افزایش تنشها در خاورمیانه رخ داده است.
گزارشها حاکی از آن است که ۱۳۴ کشور دنیا بهدنبال تبدیل پول ملی خود به رمزارز هستند. دراینبین، چین پیشرفت زیادی کرده است.
قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشاندهنده سطح اطلاعات بالای انسانهای اولیه از علوم نجوم خواهد بود.
قیمت سهام اینتل در پایان معاملات روز جمعه (12 مردادماه) با 26 درصد کاهش به 21.48 دلار رسید.
او گفت در صورت پیروزی در انتخابات، آمریکا به ابرقدرتی در زمینه بیت کوین تبدیل خواهد شد.