گوگل در کنفرانسی که چندی قبل داشت، اعلام کرد که قرار است سیستم عامل کروم در لپ تاپ هایی (یا بهتر بگوییم نت بوک هایی) با نام کروم بوک (ChromeBook) توسط دو کارخانه سامسونگ و ایسر به بازار عرضه شوند. حالا ما قصد داریم در نگاهی سریع به مقایسه و بررسی این دو کروم بوک بپردازیم.
از دو کروم بوک ارائه شده در کنفرانس گوگل، کروم بوک ایسر برادر کوچکتر از میان این دو همزاد بود. کروم بوک ایسر همچنین از لحاظ قیمتی هم از کروم بوک سری ۵ سامسونگ ارزان تر است. اما با همین تفاوت ها نمی توان اظهارنظر و تصمیم گیری کرد. اجازه دهید کمی دقیق تر به این دو تازه وارد بپردازیم.
ابتدا به نقاط مشترک این کروم بوک ها نگاهی می اندازیم: هر دو ۲ گیگابایت رم، ۱۶ گیگابایت درایو SSD، و پردازنده دو هسته اتم N520 با سرعت پردازش ۱.۶۶ گیگاهرتز دارند. بقیه مشخصات سخت افزاری هم تقریبا مشابه اند: دو پورت USB 2.0، دوربین یک مگاپیکسل اچ دی، کارت خوان ۴ در یک و صفحه کلید کامل کروم با ترک پد.
حال نوبت به تفاوت ها می رسد:
سامسونگ سری ۵ مدل وای فای با قیمت ۴۳۰ دلار، تقریبا ۸۰ دلار گرانتر از کروم بوک ایسر است. با این تفاوت قیمت، شما یک صفحه نمایش ۱۲.۱ اینچی در برابر صفحه ۱۱.۶ اینچی ایسر دارید که رزولوشن تصویر بالاتری هم دارد. همچنین صاحب یک پورت Mini-VGA و نیم ساعت عمر باطری بیشتر (۸.۵ ساعت در برابر ۸ ساعت) خواهید بود. البته صفحه نمایش سامسونگ ۴۰درصد روشن تر از لپ تاپ های معمولی است که خود دلیل مناسبی برای سنگین تر شدن کفه ترازو به نفع سامسونگ است.
البته دست کروم بوک ایسر هم چندان خالی نیست. این محصول ایسر با وزن ۱۳۳۸ گرم در مقابل ۱۴۷۸ گرم سامسونگ، مقدار قابل ملاحضه ای سبک تر است. کروم بوک ایسر همچنین از خروجی صدای HD و پورت HDMI بهره می برد. با این اوصاف، انتخاب شما علاوه بر تفاوت قیمت، می تواند بر مبنای نیازتان به پورت های متفاوت باشد.
هر دو لپ تاپ هم وعده داده اند که زمان بوت شان ۱۰ ثانیه باشد، خودکار آپدیت شده و به کلود گوگل وصل شوند. تنها نکته ای که باقی می ماند این است که قیمت مدل 3G کروم بوک سامسونگ ۵۰۰ دلار است و به نظر می رسد که ایسر فعلا قصد ارائه مدل 3G محصولش را ندارد.
اگر شما هم از علاقمندان کروم بوک هستید، باید تا ۱۵ ژوئن برای ارائه آن به بازار صبر کنید.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.