اهمیت زمان (در حد دقیقه و حتی ثانیه) در نجات بیماران و بویژه بیماران قلبی-ریوی برای بسیاری از افراد شناخته شده است. حال فرض کنید در شرایطی که داریم روی مثقالهای طلا چانه می زنیم، یک چمدان شمش طلا ، به ما هدیه بدهند. حتی تصورش هم حیرت آور خواهد بود. این همان اتفاقی است که با عرضه یک سیستم الگوریتمی پیش بینی حمله قلبی، رخ داده است.
این سیستم الگوریتمی به هیچ سخت افزار اضافه ای احتیاج ندارد و با کند و کاو در میان اطلاعات مربوط به بیمار و مقادیر به دست آمده از دستگاههای سنجش علائم حیاتی، ریسک حمله قلبی یا ایست تنفسی در 24 آینده را پیش بینی می کند.
قدرت پیش بینی همواره برای انسانها مورد احترام ( و تا حدودی مرموز) بوده و حالا که می خواهد برای نجات جان آنها به کار برود دیگر نمی توان سوال بیشتری در مورد آن پرسید. مخصوصا که مقامات شرکت "تکنولوژیهای پیش بینی پزشکی" يا PMT ، زیاد هم دوست ندارند راز کار خود را برای کسی فاش کنند. مگر اینکه بخواهیم در مورد کارآمدی آن سوال کنیم. پژوهشگران این شرکت ادعا می کنند که این سیستم در مورد تعداد زیادی از بیماران بستری در بیمارستانها بصورت گذشته نگر (با ارائه داده های قدیمی مربوط به بیمارانی که بعد از آن دچار حمله قلبی شده اند) مطالعه شده و پیش بینی هایش با درصد صحت بالایی، درست از آب در آمده اند.
البته این سیستم برای اینکه بتواند تحلیل درستی از وضع بیمار داشته باشد، نیاز دارد که در مراکز درمانی پیشرفته و مجهزی بکار گرفته شود که بتواند به جزئیات دقیق و صحیح مربوط به بیماران دسترسی داشته باشد. چنین مراکزی معدود هستند و در آمریکا حداکثر 100 بیمارستان در چنین سطحی از امکانات قرار دارند (یعنی بطور متوسط حداکثر 2 بیمارستان در هر ایالت)
این سیستم در حال حاضر تحت تحقیقات مختلفی از نظر میزان کارآمدی است تا پس از طی مراحل خاص، مجوز مراجع رسمی را برای ورود به بازارها دریافت کند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
این دستاورد در توسعه کامپیوترهای کوانتومی و دستگاههای الکترونیکی و مغناطیسی پیشرفته کاربرد دارد.
سازمانهای مختلف برای مواجهه با خطرات احتمالی برخورد این سیارک آماده میشوند.
اولین شیوع آنفلوانزای پرندگان H5N9 در یک مزرعه اردک در کالیفرنیا تأیید شد.