فاکسکان شرکت بزرگی در چین است که محصولات الکترونیک بسیاری از شرکت های بزرگ دنیا را تولید می کند. در واقع محصولات مختلف سونی، اپل، ایسر، ایسوس، اینتل، نوکیا، مایکروسافت، اچ پی، دل و بسیاری دیگر از شرکت ها در نهایت توسط این شرکت تولید یا مونتاژ و تکمیل می شوند.
این شرکت بیش از ۹۲۰ هزار نفر کارگر و کارمند دارد و بزرگ ترین صادر کننده کشور چین به حساب می آید. میزان گردش مالی فاکسکان در سال گذشته میلادی حدود ۶۰ میلیارد دلار بوده است.
حالا مدیریت این کارخانه تصمیم گرفته تا سال آینده ۳۰۰ هزار ربات را برای انجام دادن مراحل مختلف تولید و مونتاژ وارد کار بکند. قرار است تا سه سال آینده تعداد ربات های مشغول به کار به یک میلیون عدد برسد. این شرکت می گوید همین الان هم حدود ۱۰ هزار ربات انجام برخی از مراحل کار را به عهده دارند.
این شرکت طی چند سال گذشته از طرف نهادهای حقوق بشر تحت فشار قرار داشته است. آنها معتقد اند که فاکسکان کارگران خودش را به کار بیش از حد وادار می کند و حقوق و مزایای کافی در اختیار آنها قرار نمی دهد.
خبر خودکشی چند نفر از کارگران این شرکت طی چند ماه گذشته سر و صدای زیادی به پا کرده است. ربات به حقوق و مزایا نیاز ندارد و خودکشی هم نمی کند بنابراین به نظر می رسد این تصمیم جدید فاکسکان در راستای کمتر شدن این فشار ها هم بوده است. البته باید دید کارمندان آهنی چینی چند نفر از همکاران انسان خودشان را از کار بیکار می کنند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.