سونی در نمایشگاه IFA امسال روی صحنه رفت، تا جانشین بعدی اسمارتفون فوق باریک اش را معرفی کند. اکسپریا آرک آمده تا با مولتی مدیا قوی، کاربر را به خود جذب کند. اولین گامش هم استفاده از پردازنده 1.4 گیگاهرتزی با 512 مگابایت رم است. این پردازنده عملکرد را تا 25 درصد نسبت به مدل قبلی افزایش خواهد داد. بازدهی در وب هم تا 20 درصد بالاتر خواهد رفت.
از دیگر نکات قابل توجه، دوربین 8.1 مگاپیکسلی همراه با سنسور Exmor R می باشد. افزون بر قابلیت ضبط ویدئویی اچ.دی، امکان عکس برداری دوبعدی و سه بعدی نیز با استفاده از تکنولوژی 3D Sweep Panorama محقق شده است. باید بدانید که تصاویر از اول به صورت سه بعدی گرفته نمی شوند. بلکه این تکنولوژی تصاویر دو بعدی را از دوربین دريافت کرده و به سه بعدی تبدیل می کند. در نهایت با اتصال تلفن خود به تلویزیون سه بعدی (با کابل HDMI) می توانید عکس ها را به طور 3D مشاهده کنید.
در کل تکنولوژی های مولتی مدیای اختصاصی سونی را در همه جای این گوشی می توان دید. صفحه نمایش هم مستثنی نیست و از موتور BRAVIA Mobile برای پردازش رنگ ها استفاده می کند. پس می توانید وعده یک نمایشگر 4.2 اینچی با کیفیت را به خود بدهید.
در مورد سیستم عامل هم سونی اریکسون چیزی کم نگذاشته و آخرین ویرایش نان زنجبیلی، یعنی 2.3.4 را به کار برده است. این تلفن در پنج رنگ مختلف در دسترس خواهد بود و زمان عرضه آن هم ماه اکتبر اعلام شده است. با این که Xperia Arc S امکانات چند رسانه ای قابل تقدیری به کاربران خود ارائه می دهد، اما استفاده از پردازنده قوی تر و مجهز کردن گوشی به مانیتور سه بعدی، می توانست به هر چه جذاب تر شدن آن کمک شایانی کند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.
ممکن است اپل همزمان با جدیدترین مدل آیفون SE از مدلهای جدید آیپد و مکبوک نیز پردهبرداری کند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
این دستاورد در توسعه کامپیوترهای کوانتومی و دستگاههای الکترونیکی و مغناطیسی پیشرفته کاربرد دارد.