در دنیای تکنولوژی رفته رفته وقت آن می رسد که از نانومتر هم فراتر رفته و به سراغ کوانتم ها بیاییم. اگر چه رایانش کوانتومی، هنوز راه درازی تا تبدیل شدن به جریان اصلی بازار پیش رو دارد. اما مطمئنا این ما را از رویا پردازی درباره عصر کیوبیت ها منصرف نخواهد کرد. با وجود دانشگاه سانتا باربارا در ایالت کالیفرنیا، ما روز به روز رویاپرداز تر هم می شویم. مخصوصا وقتی محققان موفق می شوند، مکانیزم حافظه را هم درون چیپ پردازنده کوانتومی بگنجانند. این چیپ که در عکس ملاحظه می کنید هم یک پردازشگر کوانتومی و هم یک حافظه کوانتومی به حساب می آید.
اما این کار چگونه انجام شده؟ برای این کار، تیم مربوطه دو کیوبیت (معادل بیت در کامپیوتر های کوانتومی) را با یک گذرگاه کوانتمی به هم متصل کرده و هر کدام از آن ها را به یک عنصر حافظه وصل کرده اند. عناصری که می توانند داده های لحظه ای خود را با تکنولوژی ای شبیه رم های امروزی، ذخیره نمایند. ارتباطاتی که بین حافظه های کیوبیتی وجود دارد، شامل آرایه ای از تشدید کننده های جریان است که به شما نوید سرعت های بیشتر را می دهند. کنترل مدارات ذخیره کننده اطلاعات، راحت و روان صورت می گیرد. البته این مدار های کوانتومی می توانند اطلاعات را در مدت کوتاه تری ذخیره نمایند. در ضمن داده ها با استفاده از مدار های ابر رسانا حمل می شوند.
همین مساله به تیم سازنده اجازه می دهد که کیوبیت ها را به هم نزدیک تر کرده و به این ترتیب تعداد بیشتری از آن ها را در یک چیپ جا دهند. طبق اعلام، وقتی همه چیز سر جای خود قرار گیرد، محققان از این سیستم برای به اجرا در آوردن الگوریتم های پیچیده و کد گشایی داده های رمز گذاری شده استفاده خواهند کرد. البته قدم بعدی مطلوب تر کردن طراحی هاست.
تحقیقات این تیم می توانند دورنمایی روشن از مدار های مجتمع برایمان ترسیم کنند. تصور کنید گجت هایی را که با پردازنده های کوانتمی شان قدرت بی نظیری زیر دستمان می گذارند. کامپیوتر با سرعت بیشتری به زندگی بشر نفوذ خواهد کرد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.