بعد از سه ماه از شروع به کار آزمایشی گوگل+، این شرکت استفاده از این سرویس را برای عموم امکان پذیر نمود و ورژن خود را از Trial به Beta تغییر داد.
پروژه گوگل پلاس، که در واقع با هدف ایجاد یک رسانه اجتماعی برای اشتراک گذاری آنلاین ساخته شد، مثل دیگر پروژههای جدید شرکت گوگل، ابتدا در اختیار تعداد محدودی از کاربران قرار گرفت و سپس بعد از ایجاد بیش از ۹۹ بار اصلاح و تثبیت امکانات بلاخره از تاریخ ۲۰ سپتامبر بدون نیاز به دعوت نامه ،به مخاطبین اجازه ثبت نام و استفاده را با داشتن اکانت گوگل (یا همان جی میل) صادر کرد.
این شبکه اجتماعی همانطور که انتظار میرفت با استفاده از بقیه سرویسهای دیگر گوگل توانست رشد خوبی در عرض این سه ماه در جلب مخاطب(بیش از ۲۵ میلیون نفر با استفاده از دعوت نامه) داشته باشد و کاربران استفاده کننده از این سرویس براحتی توانستند با استفاده از حلقه های مختلف دوستان خود را طبقه بندی نموده و مطالب و پستهای خود را با آنان به اشتراک بگذارند و حتی در صورت اشتراک عمومی پستها،امکان اضافه کردن مطالب را به جوابهای موتور جستجوی گوگل فراهم نمایند(امکان جدید و خوب) . از دیگر امکانات بی نظیر این سرویس می توان به چت تصویری چند نفره برای مجموعه دوستان با امکان دعوت از آنان نام برد که در صورت نیاز می توان از آن جهت انتقال دانش یا برگزاری جلسات یا کلاسهای آموزشی استفاده کرد.
شایان ذکر است که در ابتدای شروع این پروژه توسط این شرکت، منویی طراحی شد،که امکان اشتراک اطلاعات از طریق سرویسهای دیگر گوگل مانند gmail یا google Reader ,… بروی این سرویس فراهم گردید که این خود کمک زیادی به همگام سازی سرویسهای گوگل در دورخیز برای رسیدن به پرتال و معرفی سرویس گوگل +نمود.
از امکانات شبکه اجتماعی گوگل پلاس می توان موارد زیر را نام برد :whats_google-plus1
(Share):امکان به اشتراک گذاریی لینکها و ایده ها با قابلیت کامنت و ۱+
(Circles): برای راحت نمودن تعریف و طبقه بندی گروههای مختلف دوستان
(Sparks): برای جستجوی تخصصی و ایجاد بریده خبرها
(Hangouts): برای چت تصویری و تماشای ویدیویی بین افراد و دوستان مختلف
(Huddle): امکان تلهکنفرانس
(Mobile): برای استفاده از قابلیتهای موبایلها نظیر مسیج، دوربین و جی پی پی
(Games): امکان بازی آنلاین
لازم به ذکر است استفاده از این سرویس برای کاربرانی که قبلا دارای اکانت گوگل در جی میل بوده اند بدون ثبت نام مقدور بوده و فقط کافیست پس از مراجعه به سایت آن و پر کردن اولیه فرم ورودی شامل مشخصات نام و سن استفاده از آن را آغاز نمایند و نکته مهم این که، استفاده از این سرویس برای افراد زیر سن ۱۳ سال ممنوع بوده و در صورت دادن تاریخ تولد زیر این سن ، حساب کاربری داده شده کاملا مسدود خواهد گردید. از نکات مهم پیشنهادی دیگر برای شروع این سرویس کامل کردن پروقایل کاربری بصورت صحیح و معتبر میباشد.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.
بزرگترین پروژه خورشیدی دریایی جهان با توان 1 گیگاواتی در چین راهاندازی شد. این پروژه در آینده میتواند برق 2.67 میلیون خانه را تأمین کند.
ارزش سهام سامسونگ در پی افزایش نگرانی مبنیبر تعرفههای احتمالی دولت جدید آمریکا، افت کمسابقهای تجربه کرد.
ردموندیها از کاربران ویندوز خواستهاند تا بهجای Mail از برنامه Outlook در ویندوز 11 استفاده کنند.
بهنظر میرسد اپل قصد دارد برای نخستینبار در بیش از یک دهه، تمام مکهایش را با تراشهی M4 بهروز کند.
شواهد جدیدی از پروندهی قتل باب لی، مدیر اجرایی استارتاپ Cash App، فاش شده است.
در یک پژوهش جدید محققان عملکرد رادیولوژیستها هنگام استفاده از ویژن پرو را بررسی کردند.