بعد از سه ماه از شروع به کار آزمایشی گوگل+، این شرکت استفاده از این سرویس را برای عموم امکان پذیر نمود و ورژن خود را از Trial به Beta تغییر داد.
پروژه گوگل پلاس، که در واقع با هدف ایجاد یک رسانه اجتماعی برای اشتراک گذاری آنلاین ساخته شد، مثل دیگر پروژههای جدید شرکت گوگل، ابتدا در اختیار تعداد محدودی از کاربران قرار گرفت و سپس بعد از ایجاد بیش از ۹۹ بار اصلاح و تثبیت امکانات بلاخره از تاریخ ۲۰ سپتامبر بدون نیاز به دعوت نامه ،به مخاطبین اجازه ثبت نام و استفاده را با داشتن اکانت گوگل (یا همان جی میل) صادر کرد.
این شبکه اجتماعی همانطور که انتظار میرفت با استفاده از بقیه سرویسهای دیگر گوگل توانست رشد خوبی در عرض این سه ماه در جلب مخاطب(بیش از ۲۵ میلیون نفر با استفاده از دعوت نامه) داشته باشد و کاربران استفاده کننده از این سرویس براحتی توانستند با استفاده از حلقه های مختلف دوستان خود را طبقه بندی نموده و مطالب و پستهای خود را با آنان به اشتراک بگذارند و حتی در صورت اشتراک عمومی پستها،امکان اضافه کردن مطالب را به جوابهای موتور جستجوی گوگل فراهم نمایند(امکان جدید و خوب) . از دیگر امکانات بی نظیر این سرویس می توان به چت تصویری چند نفره برای مجموعه دوستان با امکان دعوت از آنان نام برد که در صورت نیاز می توان از آن جهت انتقال دانش یا برگزاری جلسات یا کلاسهای آموزشی استفاده کرد.
شایان ذکر است که در ابتدای شروع این پروژه توسط این شرکت، منویی طراحی شد،که امکان اشتراک اطلاعات از طریق سرویسهای دیگر گوگل مانند gmail یا google Reader ,… بروی این سرویس فراهم گردید که این خود کمک زیادی به همگام سازی سرویسهای گوگل در دورخیز برای رسیدن به پرتال و معرفی سرویس گوگل +نمود.
از امکانات شبکه اجتماعی گوگل پلاس می توان موارد زیر را نام برد :whats_google-plus1
(Share):امکان به اشتراک گذاریی لینکها و ایده ها با قابلیت کامنت و ۱+
(Circles): برای راحت نمودن تعریف و طبقه بندی گروههای مختلف دوستان
(Sparks): برای جستجوی تخصصی و ایجاد بریده خبرها
(Hangouts): برای چت تصویری و تماشای ویدیویی بین افراد و دوستان مختلف
(Huddle): امکان تلهکنفرانس
(Mobile): برای استفاده از قابلیتهای موبایلها نظیر مسیج، دوربین و جی پی پی
(Games): امکان بازی آنلاین
لازم به ذکر است استفاده از این سرویس برای کاربرانی که قبلا دارای اکانت گوگل در جی میل بوده اند بدون ثبت نام مقدور بوده و فقط کافیست پس از مراجعه به سایت آن و پر کردن اولیه فرم ورودی شامل مشخصات نام و سن استفاده از آن را آغاز نمایند و نکته مهم این که، استفاده از این سرویس برای افراد زیر سن ۱۳ سال ممنوع بوده و در صورت دادن تاریخ تولد زیر این سن ، حساب کاربری داده شده کاملا مسدود خواهد گردید. از نکات مهم پیشنهادی دیگر برای شروع این سرویس کامل کردن پروقایل کاربری بصورت صحیح و معتبر میباشد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
آلودگی هوا نهفقط به بدن آسیب میزند، بلکه تواناییهای شناختی را کاهش میدهد و در فعالیتهایی مانند خرید و تصمیمگیری مؤثر است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.