زمانی که کاربران تصمیم میگیرند یک محصول الکترونیک برای مثال تلفن همراه هوشمند خود را با مدل جدیدتری عوض کنند کمتر به سراغ محصولات همان شرکت می روند.
این درحالی است که نتایج یک نظرسنجی که توسط موسسه تحقیقاتی UBS Investment Research انجام شده است نشان میدهد که کاربران اپل به "iphone" بسیار وفادار هستند و زمانی که قصد خرید یک مدل بالاتر از تلفنهای همراه هوشمند را دارند ترجیح می دهند همچنان از اپل خرید کنند.
نتایج این نظرسنجی که بر روی 515 کاربر تلفن همراه هوشمند انجام شد، حاکی از آن است که 89 درصد از کاربران "i phone" اظهار داشتند که وقتی باید یک تلفن همراه هوشمند جدید بخرند نمیخواهند تولیدکننده خود را عوض کنند و ترجیح میدهند که از میان محصولات اپل یک مدل مناسب دیگر پیدا کنند.
نزدیکترین درصد به اپل متعلق به کاربران HTC است به طوریکه 39درصد از کاربرانی که از محصولات این شرکت تایوانی استفاده میکنند ترجیح میدهند همچنان سایر مدلهای این مارک را خریداری کنند.
در رتبه سوم این طبقه بندی RIM قرار گرفته است. این شرکت کانادایی تولیدکننده تلفنهای همراه هوشمند "بلک بری" تنها در مدت 18 ماه نیمی از کاربران خود را از دست داده است. به طوریکه درصد وفاداری مالکان "بلک بری" در این مدت از 62 درصد به 33 درصد رسیده است.
بر اساس گزارش Apple Insider، رتبههای چهارم و پنجم این ردهبندی به سامسونگ و موتورولا اختصاص یافته است. به طوری که کاربران محصولات این دو شرکت به ترتیب 28 و 25 درصد به مدلهای مختلف تلفنهای همراه این شرکتها وفادارند.
این درحالی است که درصد وفاداری کاربران نوکیا به محصولات این شرکت فنلاندی تنها 24درصد است.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
آلودگی هوا نهفقط به بدن آسیب میزند، بلکه تواناییهای شناختی را کاهش میدهد و در فعالیتهایی مانند خرید و تصمیمگیری مؤثر است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.