از ابتدای امسال تا کنون و با وجود تکذیب واردات روزانه 60 میلیون لیتر بنزین مصرف شده در حالیکه 44/5 میلیون لیتر آن تولید می شود.
براساس اظهارات مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی، متوسط مصرف بنزین در 6 ماهه ابتدایی امسال 60 میلیون لیتر در روز بوده در اینصورت باز این سوال ایجاد می شود که در شرایطی که روزانه 44/5 میلیون لیتر بنزین در داخل تولید می شود ما به التفاوت این نیاز از کجا تامین می شود؟
برخی از مسوولان نفتی می گویند این بخش از نیاز از ذخایر استراتژیک تامین شده و برخی دیگر بر اساس استناد به نامه نگاری های ضیغمی با امور بین الملل نفت تاکید می کنند ما روزانه 14 میلیون لیتر بنزین وارد می کنیم.
به هرحال هنوز مسوولان نفتی چون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی واردات را تکذیب می کنند اما در عین حال آمارها و مستندات حکایت از این واردات بدون مجوز مالی دارد.
چرا که در صورت واردات بنزین باید دولت اجازه تامین منابع مالی این امر را از مجلس بگیرد که امسال به دلیل مانور تبلیغاتی دولت مبنی بر خودکفایی در این بخش اقدام به گرفتن مجوز برای واردات نشده است.دراین بین گفته می شود دولت از محل صادرات نفت کوره بنزین وارد می کند و همین امر باعث شده مسوولان نفتی به دنبال گرفتن مجوز و یا تایید وارادت بنزین نباشند.
براساس این گزارش و بنا برگفته مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه به طور متوسط روزانه 60 میلیون لیتر بنزین در سطح کشور مصرف شده است که مصرف این فرآورده نفتی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود پنج درصد کاهش یافته است.
سالاری با بیان اینکه در 6 ماهه نخست سال جاری متوسط مصرف گاز مایع نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 15 درصد کاهش یافته است، بیان کرد: در این مدت به طور متوسط روزانه 5 هزار و 890 تن گاز مایع مصرف شده است.وی میانگین مصرف نفت سفید در این مدت را 6.6 میلیون لیتر در روز عنوان کرد و یادآورشد: مصرف این فرآورده نفتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود 21 درصد کاهش پیدا کرده است.این مقام مسوول با اشاره به مصرف روزانه حدود 90 میلیون لیتر گازوئیل در سطح کشور خاطر نشان کرد: مصرف این محصول نفتی هم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود 3 درصد کاهش پیدا کرده است.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
مدیرعامل کریپتوکوانت ضمن هشدار به سرمایهگذاران بیت کوین، هدف قیمتی ۱۳۵٬۰۰۰ دلاری را اعلام کرد.
صرافی کوینبیس قصد دارد بهزودی تغییر مهمی در پلتفرم معاملاتی خود اعمال کند که احتمالاً بهضرر ارائهدهندگان استیبل کوین ازجمله تتر خواهد بود.
قیمت بیت کوین با کاهشی ۳ درصدی به حدود ۶۳,۷۳۵ دلار رسید که بدترین افت روزانه آن در سه هفته اخیر است. این کاهش همزمان با حمله هوایی اسرائیل به بیروت و افزایش تنشها در خاورمیانه رخ داده است.
گزارشها حاکی از آن است که ۱۳۴ کشور دنیا بهدنبال تبدیل پول ملی خود به رمزارز هستند. دراینبین، چین پیشرفت زیادی کرده است.
قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشاندهنده سطح اطلاعات بالای انسانهای اولیه از علوم نجوم خواهد بود.
قیمت سهام اینتل در پایان معاملات روز جمعه (12 مردادماه) با 26 درصد کاهش به 21.48 دلار رسید.
او گفت در صورت پیروزی در انتخابات، آمریکا به ابرقدرتی در زمینه بیت کوین تبدیل خواهد شد.
قیمت سهام اپل حالا به بالاترین حد تاریخ خود رسیده است.
ایلان ماسک میگوید ایکس چارهای جز طرح شکایت علیه عاملان بایکوت خرید تبلیغات در این پلتفرم ندارد.