در دنیای امروزی که غرق در شبکه های اجتماعی مانند توییتر و فیسبوک است، دیگر کسی انتظار ندارد که فردی مانند قدیم با بستن نوشته به پای کبوتر یا انداختن بطری در دریا با دیگر هم نوعان خود ارتباط برقرار کند. اما مردی به نام هارولد هکت یکی از سرگرمی هایش قرار دادن نامه درون بطری ها و انداختن آنها به اقیانوس است. شاید با خود فکر کنید که کدام انسان عاقلی در عصر تکنولوژی چنین کاری را میکند؟ در جواب شاید جالب باشد که بدانید آقای هکت در ازای ۴۸۰۰ نامه ای که به اقیانوس انداخته، حدود ۳۰۰۰ پاسخ از سرتاسر دنیا دریافت کرده است .
آقای هکت این کار را از سال ۱۹۹۶ شروع کرده و اکثرا از بطری های آبمیوه ای که خورده، استفاده می کند. وی همیشه تاریخ دقیق ارسال نامه را روی آن ذکر می کند تا وقتی کسی آن را پیدا کرد، بداند که نوشته متعلق چه زمانی است. برای مثال یکی از نامه های این آقا بعد از حدود ۱۳ سال توسط فردی پیدا شد.
نیاز به توضیح نیست که آقای هکت طرفدار روش های سنتی است و برای همین نیز بر روی نامه هایش شماره تلفن یا آدرس ایمیل نمی نویسد و تنها به ذکر آدرس پستی خود بسنده میکند. اکنون هکت از آفریقا، روسیه، هلند، انگلستان و ... نامه دریافت میکند.
آمار این آقا در نوع خود می تواند بسیار جالب باشد. چرا که حتی در شبکه های اجتماعی، برای مثال توییتر، بسیار بعید است که شما ۴۸۰۰ توییت کنید و ۳۰۰۰ ریپلای دریافت کنید!
شما کدام روش را می پسندید ؟ آیا با وجود پیشرفت روز افزون تکنولوژی فکر می کنید راه های ارتباطی مانند نامه نگاری جایگاه خود را خواهند داشت یا خیر ؟
آلودگی هوا نهفقط به بدن آسیب میزند، بلکه تواناییهای شناختی را کاهش میدهد و در فعالیتهایی مانند خرید و تصمیمگیری مؤثر است.
برای والدین دارای فرزند نیز طرح جدیدی در نظر گرفته شده است.
جنسن هوانگ، مدیرعامل شرکت انویدیا، با اشاره به نگرانیهای مرتبط با تشدید تنشها در جهان، خواستار حفظ همکاری جهانی شد.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
نمودار تغییرات میانگین دمای سطح زمین نشان میدهد که تغییرات دما در دوره فانروزوئیک بیشتر از چیزی بود که پیشتر تصور میشد.
دانشمندان نمیدانند که در محیط بسیار شلوغ و متراکم این سیاهچاله، چگونه جتهایش کاملاً صاف و پایدار هستند.
قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشاندهنده سطح اطلاعات بالای انسانهای اولیه از علوم نجوم خواهد بود.
اولین باستان شناس تاریخ، یکی از پادشاهان بزرگ بابلی به نام نابونیدوس بوده که علاقه زیاد او به کاوش منجربه اولین حفاریها و تحقیقات شده است.
به گفته ادارهٔ ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده آمریکا (NOAA)، این قدرتمندترین طوفان خورشیدی 20 سال گذشته است.
باستانشناسان با گزارش یک مرد محلی و خیلی اتفاقی، یک تمدن ٧ هزار ساله را در نقاط دور افتاده صربستان متعلق به عصر نوسنگی کشف کردند.