شهرداری تهران، قیمت قبرهای بهشت زهرا را اعلام کرد. معاون خدمات شهری شهرداری تهران حداقل قیمت خرید قبر را 350 هزار تومان و حداکثر 15 میلیون تومان (برای هر طبقه) اعلام کرد.
حسین کلخورانی همچنین برای فروش قبرهای سه طبقه این گورستان، حق تقدم را به کسانی دانست که نخستین نفر را در طبقه زیرین دفن کرده و گفت: "وابستگان متوفی اول، می توانند 2 طبقه بالای آن را هم خریداری کنند."
با این حساب، یک قبر سه طبقه در بالاترین حد، 45 میلیون تومان قیمت دارد. 15 میلیون تومان برای هر طبقه.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران در این باره توضیح داد: "اگر کسی متوفی خود را در قبری 3 طبقه دفن کند میتواند 2 طبقه بالای آن را هم خریداری کند، چرا که قرار است در آن پلاک 2 متوفی دیگر نیز دفن شود و حق تقدم با کسی است که نخستین نفر را در آنجا دفن کرده باشد."
وی از قیمت قبرهای در قطعات 50 تا 111 این گورستان خبر داد که بین 3 و نیم تا 5 میلیون تومان قیمت خورده اند.
کلخورانی با اشاره به اینکه بر اساس قانون مصوب سال 64، سازمان بهشت زهرا (س) می تواند با فروش قطعات قدیمی هزینه بقیه قطعات را تأمین کند، به ایسنا توضیح داد: "در این راستا می کوشیم هزینهها را ثابت نگه داریم و در این مورد حداقل قیمت خرید قبور 350 هزار تومان و حداکثر 15 میلیون تومان برای قبور40 ساله است، البته قبور 15 میلیونی کمتر از 5 درصد است و غالب قبرهایی که فروخته میشود در قطعات 50 تا 111 است که بین 3 و نیم تا 5 میلیون قیمت دارد و قدمت قبر هم 20 تا 30 سال است."
پیش فروش قبر نداریم
معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه پس از مدت زمان لازم (40 سال برای قبرهای 15 میلیونی و 20 تا 30 سال برای سایر قبول) قبر در اختیار متوفی دیگری قرار می گیرد، افزود: "پیش فروش قبور در بهشت زهرا(س) به انجام نمیرسد و فروش قبور منحصر به زمانی است که برای فرد متوفی اقدام به خرید قبر کنند و اگر کسی متوفی نداشته باشد و تقاضای خرید قبر کند، مطمئناً با آن موافقت نمیشود."
قیمت قبرها در اماکن متبرکه
تمایل مسلمانان برای دفن اموات در اماکن متبرکه و در جوار امامان و امامزادگان، باعث شده قیمت قبور در این مکانها، به شدت افزایش یابد.
هر چند در برخی از این اماکن، دیگر اجازه دفن اموات داده نمی شود، ولی سال گذشته، لیستی از قیمت دفن اموات در اماکن متبرکه اعلام شد. بر اساس گزارش یاد شده قیمت قبر در حرم امام رضا(ع) از 25 میلیون تومان تا 400 میلیون تومان است. این قبور نیز قابل پیش خرید نیست. دومین مکان گران برای دفن اموات، حرم حضرت معصومه(س) در قم است که قیمت یک قبر در آن، از 100 تا 150 میلیون تومان متغیر است.این قبور نیز به روز فروخته می شود، قیمت حداکثر مربوط به قبور داخل حرم و قیمت حداقل مربوط به قبور بیرون حرم است. دفن اموات در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، از 25 میلیون تا 60 میلیون تومان هزینه دارد. قبور این مکان نیز به روز فروخته می شود، قیمت قبور در باغ توتی حدود 50 میلیون تومان است. در حرم حضرت شاهچراغ(ع) شیراز، حداقل قیمت قبر 40 میلیون و حداکثر 150 میلیون تومان است. 5 درصد تخفیف برای قبور 40 میلیونی و 10 درصد تخفیف برای قبور 150 میلیونی. قیمت حداکثر مربوط به قبور حرم سید میرمحمد و قیمت حداقل مربوط به قبور جلوی حجره ها است.
در آستان ابن بابویه(شهرری)، قیمتها از 20 میلیون شروع می شود.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشاندهنده سطح اطلاعات بالای انسانهای اولیه از علوم نجوم خواهد بود.
اولین باستان شناس تاریخ، یکی از پادشاهان بزرگ بابلی به نام نابونیدوس بوده که علاقه زیاد او به کاوش منجربه اولین حفاریها و تحقیقات شده است.
باستانشناسان با گزارش یک مرد محلی و خیلی اتفاقی، یک تمدن ٧ هزار ساله را در نقاط دور افتاده صربستان متعلق به عصر نوسنگی کشف کردند.
در حالی که چند روز تا ایجاد محدودیتهای جدید برای سوختگیری در پمپ بنزینها زمان داریم، ثبت درخواست کارت سوخت با اختلال مواجه شده است.
اپل و نتفلیکس بودجهی سنگینی به فیلمهای جدیدشان اختصاص دادند اما در مراسم اسکار ۲۰۲۴ عملکرد ناامیدکنندهای داشتند.
رییس پلیس فتا تهران: بر اساس قانون خرید، فروش و آموزش ساخت مواد محترقه و منفجره در فضای مجازی ممنوع است و پلیس با افراد متخلف قاطعانه برخورد میکند.
طبق مصوبه مجلس، ارائهدهندگان خدمات حمل و نقل بار و مسافر که از طریق سکوهای مجازی به فعالیت مشغول بوده و بیمه بازنشستگی ندارند، مجاز به بیمه کردن خود نزد سازمان تأمین اجتماعی هستند.
با تصویب مجلس، احراز هویت اشخاصی که امضای آنها برای دریافت تمامی خدمات ثبتی لازم است، منوط به اخذ گواهی امضای الکترونیکی میشود.
معاون مرکز ملی فضای مجازی میگوید این مرکز طرحی برای ضابطهمند کردن حضور و فعالیت مسئولان و دستگاههای اجرایی در رسانههای اجتماعی تدوین کرده است.