در دنیای مدرن امروزی تعداد بسیار اندکی از ایدههای جابجایی از نقطه «الف» به نقطه «ب» توانستهاند به اندازه «کولهپشتی شخصی جت» مشهور شوند. تا به حال در کتابهای مصور، رمانهای علمی- تخیلی، فیلمهای هالیوودی و حتی برنامههای مختلف سیرکها، شاهد ظهور ماشینهایی بودهایم که به جنگ جاذبه زمین و حتی ترافیک آمدهاند. با اینکه امروز هیچکس با کولهپشتی پرندهای که شان کانری در جیمز باند (Thunderball 1965) داشت، این طرف و آن طرف نمیرود اما اختراع وسایل تخیلی، نوشتن طرح و به نمایش گذاشتن این طرحها به طرز عجیبی به سیستم حمل و نقل و جابجایی دنیای واقعی مرتبط شده است.
ایدههایی شبیه به ملخ هواپیمایی که لئوناردو داوینچی اختراع کرد، یا مواد سبکی که باکمینستر فولر در طراحیهای غولپیکر نظامی به کار برد، باعث الهامبخشی به نسل امروز وسایل نقلیه هوایی، زمینی و دریایی شده است. حتی مشابه پرواز فانتزی «اتوبوس شوالیه» در جلد سوم داستان هری پاتر هم برای هماهنگسازی سیستم حملونقل عمومی با نیاز مردم، مورد بررسی قرار گرفته است.
نشنال جئوگرافیک نگاهی به برخی از اختراعات عجیب و غریب انداخته که راههای هوشمندانهتری از سیستم جابجایی آینده را به تصویر کشیدهاند و بعضی از آنها کاملا سرگرمکننده هستند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
این دستاورد در توسعه کامپیوترهای کوانتومی و دستگاههای الکترونیکی و مغناطیسی پیشرفته کاربرد دارد.
سازمانهای مختلف برای مواجهه با خطرات احتمالی برخورد این سیارک آماده میشوند.
چتبات چینی دیپسیک در لحظه خود را سانسور میکند.