در دنیای مدرن امروزی تعداد بسیار اندکی از ایدههای جابجایی از نقطه «الف» به نقطه «ب» توانستهاند به اندازه «کولهپشتی شخصی جت» مشهور شوند. تا به حال در کتابهای مصور، رمانهای علمی- تخیلی، فیلمهای هالیوودی و حتی برنامههای مختلف سیرکها، شاهد ظهور ماشینهایی بودهایم که به جنگ جاذبه زمین و حتی ترافیک آمدهاند. با اینکه امروز هیچکس با کولهپشتی پرندهای که شان کانری در جیمز باند (Thunderball 1965) داشت، این طرف و آن طرف نمیرود اما اختراع وسایل تخیلی، نوشتن طرح و به نمایش گذاشتن این طرحها به طرز عجیبی به سیستم حمل و نقل و جابجایی دنیای واقعی مرتبط شده است.
ایدههایی شبیه به ملخ هواپیمایی که لئوناردو داوینچی اختراع کرد، یا مواد سبکی که باکمینستر فولر در طراحیهای غولپیکر نظامی به کار برد، باعث الهامبخشی به نسل امروز وسایل نقلیه هوایی، زمینی و دریایی شده است. حتی مشابه پرواز فانتزی «اتوبوس شوالیه» در جلد سوم داستان هری پاتر هم برای هماهنگسازی سیستم حملونقل عمومی با نیاز مردم، مورد بررسی قرار گرفته است.
نشنال جئوگرافیک نگاهی به برخی از اختراعات عجیب و غریب انداخته که راههای هوشمندانهتری از سیستم جابجایی آینده را به تصویر کشیدهاند و بعضی از آنها کاملا سرگرمکننده هستند.
سیدحسینی میگوید با به نتیجه رسیدن شکایت تپسی از اسنپفود مانع بزرگ موجود در حوزه سفارش آنلاین غذا از بین میرود و مسیر برای سایر پلتفرمها بازمیشود.
این فناوری پیشرفته میتواند به ارتش آمریکا کمک کند تا نیازی به حمل سوخت و باتریهای سنگین نداشته باشند.
این باتری میتواند انقلابی در بازار خودروهای الکتریکی ایجاد کند.
ظاهراً مشکل برخی از خودروهای هیوندای فراتر از تصورات این شرکت بوده و فراخوان جدیدی برای بیش از ۱۴۵ هزار خودرو صادر شده است.
راندمان ستارهزایی در این کهکشانها از کهکشانهای امروزی بیشتر است که نشان از حاکمبودن شرایطی متفاوت در کیهان اولیه دارد.
تمامی مشوقها از جمله رانندگی خودران تسلا، برای خریدارانی در نظر گرفته شدهاند که اتومبیل خود را قبل از سال 2025 تحویل میگیرند.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
رئیس مایکروسافت میگوید که چین در حال رسیدن به فناوری آمریکا و اروپا است و نباید آنها را دست کم گرفت.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.