نتبوک ها کامپیوترهای کوچک، سبک و ارزان قیمتی بودند که هنگام ورودشان به بازار در سال ۲۰۰۸ سر و صدای زیادی به پا کردند و تقریبا همه شرکت های سازنده لپ تاپ، مدل های مختلفی از آنها را وارد بازار کردند. اما این کامپیوتر ها از نظر سخت افزاری به اندازه کافی قدرتمند نبودند و اغلب آنها بعد از مدتی کاربران خودشان را با سرعت کند و بازدهی بد ناراضی می کردند.
ورود تبلت ها در سال ۲۰۱۰ یک ضربه کاری به بازار نتبوک ها بود که سبب افت جدی در فروش آنها شد و با رشد فروش تبلت ها شاهد سقوط بازار نتبوک ها بودیم. حالا هم که این روزها کم کم سر و کله اولترابوک ها در حال پیدا شدن است اوضاع برای نت بوک ها خراب تر هم شده و به نظر میرسد نفس های آخر را می کشند. البته نباید این بازار را دست کم بگیرید. چرا که شرکت اینتل اعلام کرده که تا اواخر سال ۲۰۱۰ بیش از ۷۰ میلیون کامپیوتر با پردازشگر اتم به فروش رفته است. اما به هر حال پایان دوران نتبوک ها نزدیک است.
در ادامه این روند شرکت دل اعلام کرده که دیگر به ساخت نتبوک ها ادامه نخواهد داد و تولید نتبوک این شرکت یعنی Dell Mini را متوقف خواهد کرد. این شرکت می گوید فعالیت اش را روی تولید محصولاتی با بازدهی بهتر متمرکز خواهد کرد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.