خدمات سایت


متن کامل خبر

آخرین وضعیت الحاق ایران به WTO از زبان وزیر بازرگانی

آرشیو
مهدی غضنفری، وزیر بازرگانی در اولین سمینار تخصصی «تبعات الحاق به سازمان جهانی تجارت (WTO) برای تجار بخش خصوصی ایران» در توضیح آخرین وضعیت روند الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی گفت:در سال 1375 درخواست عضویت به wto را ارائه کردیم و 9 سال بعد یعنی در سال 1384 به‌عنوان عضو ناظر پذیرفته شدیم و به‌دنبال آن فعالیت‌های وزارت‌ بازرگانی در سه مقوله اجرا، آموزش و پژوهش و اطلاع‌رسانی بیشتر شد.
1389/08/26 09:14:00 ق.ظ

وی اضافه کرد: به‌دنبال ارائه گزارش رژیم تجاری، 700 سؤال دریافت کردیم که جنبه‌های مختلفی داشت و به 55 دستگاه از جمله اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران فرستاده شد.

غضنفری خاطرنشان کرد: از مجموع 700 سؤال، 400 سؤال پاسخ داده شده و پاسخ 264 سؤال نهایی شده است. کار مهم دیگر امسال، گرفتن مصوبه‌ای از دولت بود تا با گروهی از وزرا، اتاق ایران و اتاق تعاون کارگروهی تشکیل شود و تفویض اختیار صورت گیرد تا پاسخ‌های ارائه شده را تأیید کنند.

غضنفری اعلام کرد: در بحث آموزش باید گفت که اگر ورود ما به WTO خارج از شناخت مقررات باشد، منجر به نتیجه نخواهد شد و به علت اهمیت این مسأله در برخی کشورها دانشگاه‌هایی در این‌باره ایجاد شده است، بنا‌بر‌این نیازمند متخصصانی هستیم که بررسی کنند کدام قوانین به نفع ما است و چه مواردی را باید رد کرد یا پذیرفت.

غضنفری توضیح داد: وزارت بازرگانی از سال 1384 هر سال دو دوره آموزش بلندمدت 80 ساعته برگزار می‌کند و این کار بیش از 10 دوره است که انجام می‌شود. هم‌چنین پژوهش‌هایی از گذشته درخصوص تبعات پیوستن به WTO انجام شده است و کتاب‌ها و مقاله‌های تخصصی و خبرنامه رویدادها و تحولات WTO نیز وجود دارد.

تصریح کرد: اجرای هدفمندی یارانه‌ها، پیش از الحاق به WTO از بزرگ‌ترین کارهایی بود که باید انجام می‌شد و بسیار می‌تواند به ورود ما به WTO کمک کند و عدم اجرای این مسأله می‌توانست، سبب بروز مشکل شود، به‌نحوی‌که مجبور شویم به‌صورت یک‌باره و دستوری این کار را انجام دهیم.

وی افزود: اقتصادی که بتواند بدون یارانه در حامل‌های انرژی، رقابت کند؛ بابت از دست دادن بازار، ترسی از الحاق نخواهد داشت و همه این کارها بازی برد - برد برای حفظ منافع ما است.

غضنفری یادآور شد: اکنون این عزم ملی شکل گرفته است که 20 درصد یارانه‌ها به شکل دیگری مصرف شود و از محاسن اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، توانمندتر شدن دولت برای الحاق به WTO است.

منبع : خبر آنلاین
به این خبر امتیاز بدهید :
برچسب های خبر:
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!
Captcha




قیمت ۱۰ دلاری در انتظار رمزارز ریپل؟ image قیمت ۱۰ دلاری در انتظار رمزارز ریپل؟ 1403/11/13

یکی از فعالان جامعه‌ی کریپتوکارنسی ادعا کرد که پس‌از حل‌وفصل مشکلات پیش‌ روی ریپل، انتظار می‌رود قیمت این ارز دیجیتال به ۱۰ دلار برسد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 87

میم‌کوین ترامپ به ارزش بازار ۱۱ میلیارد دلار رسید image میم‌کوین ترامپ به ارزش بازار ۱۱ میلیارد دلار رسید 1403/11/01

طرفداران کریپتو استقبال بسیار چشمگیری از میم‌کوین ترامپ داشتند و ارزش بازار این توکن از مرز ۱۱ میلیارد دلار هم عبور کرد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 160

ارزش رمزارزهای تحت اختیار تلگرام به بیش از ۱.۳ میلیارد دلار رسید image ارزش رمزارزهای تحت اختیار تلگرام به بیش از ۱.۳ میلیارد دلار رسید 1403/09/06

ارزش این رمزارزها طی یک سال سه‌برابر شده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 123

سقف قیمت بیت‌کوین ۱۳۵ هزار دلار است؛ ادعای مدیرعامل کریپتوکوانت image سقف قیمت بیت‌کوین ۱۳۵ هزار دلار است؛ ادعای مدیرعامل کریپتوکوانت 1403/08/28

مدیرعامل کریپتوکوانت ضمن هشدار به سرمایه‌گذاران بیت کوین، هدف قیمتی ۱۳۵٬۰۰۰ دلاری را اعلام کرد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 106

صرافی رمزارز کوین‌بیس به‌زودی میزبان تغییراتی مهم می‌شود image صرافی رمزارز کوین‌بیس به‌زودی میزبان تغییراتی مهم می‌شود 1403/07/15

صرافی کوین‌بیس قصد دارد به‌زودی تغییر مهمی در پلتفرم معاملاتی خود اعمال کند که احتمالاً به‌ضرر ارائه‌دهندگان استیبل کوین ازجمله تتر خواهد بود.

امتیاز:
تعداد بازدید: 164

دلیل ریزش امروز قیمت بیت کوین چه بود؟  image دلیل ریزش امروز قیمت بیت کوین چه بود؟ 1403/07/09

قیمت بیت کوین با کاهشی ۳ درصدی به حدود ۶۳,۷۳۵ دلار رسید که بدترین افت روزانه آن در سه هفته اخیر است. این کاهش همزمان با حمله هوایی اسرائیل به بیروت و افزایش تنش‌ها در خاورمیانه رخ داده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 172

۱۳۴ کشور دنیا به‌دنبال تبدیل پول ملی‌شان به رمزارز هستند؛ چین در صدر image ۱۳۴ کشور دنیا به‌دنبال تبدیل پول ملی‌شان به رمزارز هستند؛ چین در صدر 1403/06/27

گزارش‌ها حاکی از آن است که ۱۳۴ کشور دنیا به‌دنبال تبدیل پول ملی خود به رمزارز هستند. در‌این‌بین، چین پیشرفت زیادی کرده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 180

سهام اینتل با سقوط 26 درصدی، بزرگ‌ترین افت 50 سال گذشته خود را تجربه کرد image سهام اینتل با سقوط 26 درصدی، بزرگ‌ترین افت 50 سال گذشته خود را تجربه کرد 1403/05/13

قیمت سهام اینتل در پایان معاملات روز جمعه (12 مردادماه) با 26 درصد کاهش به 21.48 دلار رسید.

امتیاز:
تعداد بازدید: 194

دونالد ترامپ در کنفرانس بیت‌کوین: آمریکا را به پایتخت کریپتو جهان تبدیل می‌کنم image دونالد ترامپ در کنفرانس بیت‌کوین: آمریکا را به پایتخت کریپتو جهان تبدیل می‌کنم 1403/05/07

او گفت در صورت پیروزی در انتخابات، آمریکا به ابرقدرتی در زمینه بیت کوین تبدیل خواهد شد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 254

اپل بالاتر از مایکروسافت دوباره باارزش‌ترین شرکت جهان شد image اپل بالاتر از مایکروسافت دوباره باارزش‌ترین شرکت جهان شد 1403/04/27

قیمت سهام اپل حالا به بالاترین حد تاریخ خود رسیده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 299