بیشک باید نام و آدرس الکترونیکی سفارت ایران در سوییس را به عنوان یکی از عجایب عصر اینترنت به شمار آورد.
در سایت سفارت ایران در سوییس که آدرس آن http://iranembassy.ch است، میتوانید با بیآلایش بودن کامل آن آشنا شوید. آنقدر این سایت به دور از هرگونه زرق برق دنیوی و در راستای بهینهسازی مصرف اینترنت و پهنای باند است که در نگاه اول فکر میکنید که اشتباهاً وارد یک سایت دیگر شدهاید. اما نه! آدرس کاملاً درست است.
برای اینکه با ویژگیهای منحصربهفرد این سایت آشنا شوید میتوانید به مسائل زیر توجه کنید.
· شنیدن سرود ملی کشورمان:
طبیعتاً پرچم و سرود ملی هر کشوری در سفارتخانه آن کشور نقش مهم و کلیدی دارد. اگر شما خواهان شنیدن سرود مقدس ملی کشورمان، ایران، هستید کافیست که بر روی کلمه الله در قسمت پایین و راست صفحه کلیک کنید تا بدون هیچگونه مشکلی شما را به سایت یوتیوب هدایت کرده و در آنجا یک کلیپ تصویری همراه با سرود ملی کشورمان برایتان پخش کند.
طراح سایت حتماً با خود فکر کرده که «خوب، این چه کاریست که بخواهیم زحمت بیخودی کشیده و پول بیتالمال را حرام کنیم و یک کلیپ تصویری و یا حتی صوتی در سایت بارگزاری کنیم. الحمدالله که همگی مردم جهان به یوتیوب دسترسی دارند و این سایت هم مخصوص بارگزاری انواع و اقسام فیلم و کلیپ تصویری است. ما هم میرویم و سرود ملی خود را در آنجا آپلود کرده و سپس مراجعهکنندگان عزیز را به آنجا انتقال میدهیم تا علاوه بر شنیدن سرود ملی، بدانند که ما در عرصه سایبری نیز در حد جهانی و لالیگا کار میکنیم و به هیچوجه میدان را رها نکرده و آن را به امان خدا و در اختیار دشمنان خود قرار ندادهایم.»
· شماره تماس بخشهای مختلف:
در قسمت پایین و چپ سایت نیز یک سری شماره تلفن دیده میشود که در طراحی آنها نیز ذوق و سلیقه خاصی به خرج داده شده است. طراح سایت در این قسمت سعی کرده تا با استفاده از رنگهای مختلف و گلمنگولی کردن شمارهها، ذوق و مهارت هنری خود را به رخ مراجعهکنندگان بکشد.
در این قسمت هنگامی که موشواره خود را به روی آدرس و شماره تماس سفارت میبرید، امکان کلیک کردن بر روی آن برای شما مهیا میشود. فکر میکنید که با کلیک بر روی آن چه اتفاقی میافتد؟ با کلیک بر روی آن یک پنجره دیگر باز میشود و .... شما مجدداً به همان صفحهای که بودهاید بازمیگردید. احتمالاً طراح سایت با خود تصور کرده است که «ممکنه مراجعهکنندگان از امکان ریلود یا همان بارگزاری مجدد صفحه برخوردار نباشند. پس بهتره که دست به یک نوآوری و ابتکار زده و امکان ریلود را خودمان برای آنها در سایت فراهم کنیم تا بدین طریق یک در دنیا و صد در آخرت ثواب کرده باشیم.»
· آشنایی با جاذبههای گردشگری و اماکن تاریخی ایران:
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشاندهنده سطح اطلاعات بالای انسانهای اولیه از علوم نجوم خواهد بود.
اولین باستان شناس تاریخ، یکی از پادشاهان بزرگ بابلی به نام نابونیدوس بوده که علاقه زیاد او به کاوش منجربه اولین حفاریها و تحقیقات شده است.
باستانشناسان با گزارش یک مرد محلی و خیلی اتفاقی، یک تمدن ٧ هزار ساله را در نقاط دور افتاده صربستان متعلق به عصر نوسنگی کشف کردند.
در حالی که چند روز تا ایجاد محدودیتهای جدید برای سوختگیری در پمپ بنزینها زمان داریم، ثبت درخواست کارت سوخت با اختلال مواجه شده است.
اپل و نتفلیکس بودجهی سنگینی به فیلمهای جدیدشان اختصاص دادند اما در مراسم اسکار ۲۰۲۴ عملکرد ناامیدکنندهای داشتند.
رییس پلیس فتا تهران: بر اساس قانون خرید، فروش و آموزش ساخت مواد محترقه و منفجره در فضای مجازی ممنوع است و پلیس با افراد متخلف قاطعانه برخورد میکند.
طبق مصوبه مجلس، ارائهدهندگان خدمات حمل و نقل بار و مسافر که از طریق سکوهای مجازی به فعالیت مشغول بوده و بیمه بازنشستگی ندارند، مجاز به بیمه کردن خود نزد سازمان تأمین اجتماعی هستند.
با تصویب مجلس، احراز هویت اشخاصی که امضای آنها برای دریافت تمامی خدمات ثبتی لازم است، منوط به اخذ گواهی امضای الکترونیکی میشود.
معاون مرکز ملی فضای مجازی میگوید این مرکز طرحی برای ضابطهمند کردن حضور و فعالیت مسئولان و دستگاههای اجرایی در رسانههای اجتماعی تدوین کرده است.