چند ماه قبل بود که ساخت دوربینی که با سرعت ۱ تریلیون فریم در ثانیه تصویر برداری می کرد هیجان زیادی به وجود آورد. اما فناوری آنقدر سریع به جلو حرکت می کند که رکوردها زیاد دوام نمی آورند.
حالا یک تیم تحقیقاتی در آلمان با استفاده از لیزر X-ray موفق به تصویر برداری با سرعت یک کوادریلیون فریم در ثانیه شده اند! ممکن است اسم عدد کوادریلیون را تا به حال نشیده باشید. با اعداد میلیون و میلیارد آشنا هستید، بعد از آن به تریلیون و کوادریلیون می رسیم.
محققین دانشگاه برلین اشعه ایکس را به دو قسمت تقسیم کرده اند و یک قسمت از اشعه را 0.015 میلیمتر منحرف کرده اند. (تا یکی زودتر و یکی دیرتر به هدف برسد) بعد آنها را به سوی یک هدف تابانده اند. از آنجایی که هیچ دریافت کننده ای در حال حاضر با این سرعت وجود ندارد، آنها تصاویر را به صورت هولوگرام ذخیره کرده اند و این دو اشعه با فاصله اختلاف ۵۰ فموثانیه به هدف رسیده اند. ترکیب این دو تصویر با یکدیگر عکس بالا را تشکیل داده است.
سرپرست تیم تحقیقاتی می گوید از این روش جدید تصویر برداری، برای بررسی دقیق تر رفتار ملکول ها و واکنش های شیمیایی استفاده خواهد شد.
البته این روش هنوز در ابتدای راه است و آنها فعلا سریع ترین ویدیوی دنیا را گرفته اند که شاید کوتاه ترین هم به حساب بیاید. چرا که فقط از دو فریم تشکیل شده است. برای اینکه امکان تصویر برداری با فریم های بیشتر وجود داشته باشد نیاز به تکمیل این فناوری و کار بیشتر است تا بتوان در عمل از این ابزار جدید استفاده کرد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
این دستاورد در توسعه کامپیوترهای کوانتومی و دستگاههای الکترونیکی و مغناطیسی پیشرفته کاربرد دارد.
سازمانهای مختلف برای مواجهه با خطرات احتمالی برخورد این سیارک آماده میشوند.
چتبات چینی دیپسیک در لحظه خود را سانسور میکند.