شرکت مخابرات استان تهران تاکنون 175 هزار و 92 خط اینترنت پرسرعت (ADSL) به متقاضیان در این استان تهران واگذار کرده و در همین حال تعداد خطوط اینترنت پرسرعت واگذار شده توسط شرکتهای ارائه دهنده اینترنت (PAP ) در تهران نیز تا پایان 6 ماهه نخست امسال 383 هزار و 218 پورت اعلام شده است.
براین اساس و با توجه به آنکه شمار کاربران اینترنت پرسرعت در آخرین آمارهای ارائه شده در کل کشور نزدیک به 1.5 میلیون نفر برآورد می شود به نظر می رسد بیش از یک سوم مشترکان اینترنت پرسرعت در تهران هستند.
طبق آخرین آمارهای رسمی از ابتدای امسال تاکنون شرکت مخابرات تهران 91 هزار و 700 خط اینترنت پرسرعت به متقاضیان در این استان واگذار کرده که با احتساب این خطوط تعداد واگذاری ADSL توسط این شرکت به 175 هزار و 92 خط افزایش یافته است و براین اساس هم اکنون بیشترین واگذاری اینترنت پرسرعت از سوی مخابرات تهران با 37 هزار و 465 خط در منطقه 2 مخابرات و کمترین واگذاری با 16 هزار و 500 خط در منطقه 3 مخابرات انجام شده است.
در همین حال و براساس آخرین آمار ارائه شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تا پایان شهریور 90 آمار پورتهای منصوبه و دایری که توسط گروه شرکتهای ندا (PAP ) واگذار شده به ترتیب به 629 هزار و 235 پورت و 383 هزار و 218 پورت رسیده است.
تعداد پورتهای منصوبه توسط این شرکتها در شهر تهران نیز 503 هزار و 118 پورت اعلام شده که از این تعداد 325 هزار و 515 پورت در حال بهره برداری است.
این درحالی است که طبق اهداف مدنظر در برنامه پنجم توسعه باید تا پایان سال 95 بیش از 60 درصد ارتباطات خانگی و ادارات به اینترنت پرسرعت تجهیز شوند که براین اساس باید حداقل 12 میلیون پورت پرسرعت در کشور نصب و راه اندازی شود.
پیش از این مسئولان شرکت مخابرات ایران از واگذاری ADSL به 10 درصد مشترکان تلفن ثابت کشور - معادل واگذاری 2.5 میلیون پورت پرسرعت اینترنت - تا پایان امسال خبر داده بودند تا توسعه اینترنت پرسرعت روند سریعتری به خود گیرد.
به گزارش مهر، هم اکنون طبق شاخصهای مدنظر اتحادیه جهانی مخابرات، ضریب نفوذ اینترنت کشورها بر مبنای میزان دسترسی اینترنت باند پهن - پرسرعت- کاربران سنجیده می شود این درحالی است که محدودیت در ارائه اینترنت پرسرعت و وجود سقف سرعت دسترسی 128 کیلوبیت برثانیه برای دسترسی کاربران خانگی، تفاوت چندانی میان این سرویس با اینترنت دایل آپ باقی نگذاشته و براین اساس به اعتقاد کارشناسان کاربران خانگی ترجیح می دهند برای امور روزمره خود هزینه ای بابت اینترنت پرسرعت نپردازند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
آلودگی هوا نهفقط به بدن آسیب میزند، بلکه تواناییهای شناختی را کاهش میدهد و در فعالیتهایی مانند خرید و تصمیمگیری مؤثر است.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
شرکت مدیاتک احتمالاً در اسفند و فروردین پیش رو تراشهی قدرتمند دیمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس را رونمایی میکند.
همچنین کمیسیون اروپا بخشی از تحقیقات ضدانحصار خود علیه اپل را منتشر کرده است.
برای والدین دارای فرزند نیز طرح جدیدی در نظر گرفته شده است.