انتشار برخی از کدهای اصلی فیس بوک به زبان C++ میتواند موجب درک بهتر زیرساختهای پیچیده این وب سایت شود.
digitaltrends نوشت: مارک زوکربرگ مدیر عامل فیس بوک میخواهد با آغوش باز به استقبال هکرها برود و گفته که این کمپانی علاقه فراوانی به آزادی و نوآوری و خلاقیتهای بدون مرز و حد و حدودی دارد که سایر کمپانیها را محدود کرده است. عملکرد فیس بوک در راستای این هدف مدتها مورد بحث بوده است اما به نظر می رسد که در آیندهای نزدیک به مقصود خود خواهد رسید.
مهندس تحقیقات فیس بوک آندری الکساندرسکو اخیرا به مجله Server-Side گفته که این وب سایت در نظر دارد بخشی از کدهای زیر ساختی و اصلی نوشته شده به زبان C++ فیس بوک را در سال آینده منتشر کند. وی گفته است: امسال ممکن است شاهد راهاندازی کتابخانه کدهای اصلی C++ فیس بوک باشیم.
او ادامه داد: ما به خاطر این مسئله بسیار هیجان زدهایم. در میان این کدها واقعا چیزهای جالبی وجود دارد برخی از آنها مستقیما در مورد سرور ساید های محاسبهای با عملکرد بسیار بالا هستند که تماشای آنها خالی از لطف نیست.
وی افزود: تازه این همه چیز نیست. ما در حال کار بر روی توسعه برخی از کاراییهای بسیار جالبHadoop/Hive هستیم. که کارایی و دسترسی آن دقیقا مانند سرور سایدهای سنتی نیست و در واقع به نوعی ذخیره و بازیابی آفلاین است.
ما امید واریم امسال بتوانیم این پروژه را به صورت اپن سورس انجام دهیم.
هرچند که مدتی پیش فیس بوک API را راه انداخت تا توسعه دهندگان بتوانند اپلیکیشن های دلخواه خود را بر روی محصولاتشان طراحی کنند ، اما هنوز خیلی با اپن سورس شدن فاصله داشت.
طرفداران استاندارد از این حرفها خیلی عصبانی می شوند اما فیس بوک می خواهد نرم افزار کاملا اپن سورسی طراحی کند که استفاده از آن هم خیلی سخت تر از فعلی نباشد.
آنچه که تاكنون انجام شده به اپن سورس شدن کلی بر خی از اپلیکیشنهای PHP، OAuth،HipHop، (سیستمی که PHP را به C++ ترجمه می کند)، XHP، HTML5، کمک کرده است و قسمتهای زیر ساختی فیس بوک از این طریق منتشر شده است که خیلی بیشتر از حد از یک سیستم اختصاصی است.
فیس بوک همچنین با آغاز پروژه Open Compute اقدام به اپن سورس کردن سرور و اطلاعات زیر ساختی اش کرده است. اما انتشار کدهای اصلی این بخش خیلی متقاوت تر از سایر بخش هاست و اینها روی هم رفته به توسعه دهندگان بینش جدیدی درباره چگونگی ساخته شدن خانه فیس بوک می دهد.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.
بزرگترین پروژه خورشیدی دریایی جهان با توان 1 گیگاواتی در چین راهاندازی شد. این پروژه در آینده میتواند برق 2.67 میلیون خانه را تأمین کند.
ارزش سهام سامسونگ در پی افزایش نگرانی مبنیبر تعرفههای احتمالی دولت جدید آمریکا، افت کمسابقهای تجربه کرد.
ردموندیها از کاربران ویندوز خواستهاند تا بهجای Mail از برنامه Outlook در ویندوز 11 استفاده کنند.
بهنظر میرسد اپل قصد دارد برای نخستینبار در بیش از یک دهه، تمام مکهایش را با تراشهی M4 بهروز کند.