غلامرضا بهروان، سرپرست سازمان لیگ برتر بر این عقیده است فوتبال ایران در فصل آتی لیگ جذاب و پویایی نخواهد داشت چرا که تیم ها به دو دسته غنی و فقیر تبدیل شده اند و صرفا نتیجه گرا هستند.او در این باره می گوید: در فصلی که گذشت بوندس لیگای A جذاب ترین لیگ فوتبال جهان شناخته شده به دلیل اینکه تا هفته های پایانی 8 تا 9 تیم به دنبال فتح جام قهرمانی بودند و جالب اینکه در این کشور اکثر مردم ترجیح می دهند به جای تماشای بازی از تلویزیون به استادیوم ها بروند و بازی را از نزدیک تماشا کنند، به همین خاطر اکثر بازی های بوندس لیگا در استادیوم های مملو از تماشاگر برگزار می شود.در انگلیس و اسپانیا به رغم گردش مالی بالاتر چنین شرایطی حکمفرما نیست. در انگلیس منچستر یونایتد و منچستر سیتی بودند که بخت قهرمانی داشتند و در اسپانیا نیز جام مدام به یکی از دو تیم ر ئال و بارسا چشمک می زد.
به شخصه بعید می دانم در فصل دوازدهم شاهد لیگ جذابی باشیم.تیم ها به دو سته غنی و فقیر تبدیل شده اند.یک عده از تیم ها ایستادند تا دیگران خرید کنند و آنها از باقی مانده بازیکنان نیازهای خود را مرتفع کنند.عملا ستاره های فوتبال بین دو سه تیم تقسیم می شوند و بقیه تیم ها مجبورند فقط نظاره گر باشند و این اصلا خوب نیست.چرا باید فقط دو سه تیم مدعی قهرمانی در فوتبال ما باشند؟
برای مدیر حکم مدیریت می زنیم اما بدون اینکه برای او زمان تعیین کنیم.آنوقت چگونه انتظار داریم مدیران عامل دست به طراحی برنامه بلند مدت بزنند؟ مدیری که فردا امکان برکناری خود را می دهد همه امکانات را برای نتیجه گرایی بسیج می کند بی آنکه در این بین توجهی به تیم های پایه و زیر ساخت ها داشته باشد.دفعه پیش هم به شما گفتم.در این 12 سال اگر باشگاهها فصلی یک میلیارد تومان کنار می گذاشتند الان هر یک یک ورزشگاه 40 هزار نفره شیک و تر و تمیز داشتند اما کو توجه به زیر ساخت ها! چرا باید همه بودجه تیم ها صرف دستمزدها شود؟
از سرپرست سازمان لیگ برتر در خصوص تناقض گویی هایی که در خصوص جام حذفی پیش آمده سوال کردیم که این ها را در پاسخ شنیدیم: از آنجایی که بنده سرپرست سازمان لیگ برتر هستم باید در این زمینه پاسخگو باشم.ابتدا باید بگویم پیشنهاد حذف جام حذفی را کروش نداده بلکه یکی از اعضای هیات ر ئیسه سازمان لیگ برتر آن را مطرح کرد که بعد مورد موافقت همه قرار گرفت و در نهایت هیات رئیسه فدراسیون فوتبال نیز آن را مصوب کرد.از دبیر کل تقاضا کردیم در این زمینه با کنفدراسیون فوتبال آسیا مکاتبه کند و به شرط اینکه حذف جام حذفی امتیازی از فوتبال ایران کسر نکند این مسابقات را به طور موقت یکسال برگزار نخواهیم کرد.البته به زودی به همراه علی کفاشیان و... عازم مالزی هستیم و از نزدیک هم در این باره با مسئولان کنفدرسیون فوتبال آسیا گفتگو خواهیم کرد.ضمن اینکه کمیته روابط بین الملل در این زمینه با AFC به صورت الکترونیکی نامه نگاری کرده که این همه به منزله استعلام رسمی است که هنوز پاسخی وصول نشده است.
این را هم اضافه کنم بنده به شخصه موافق برگزاری بازی های جام حذفی هستم اما بدون حضور ملی پوشان.چرا که تیم ملی در فصلی که در پیش است به دلیل برگزاری بازی های مرحله مقدماتی جام جهانی اردوهای متعددی را پیش رو خواهد داشت و تاکید کروش این است با توجه به کیفیت نامطلوب زمین ها و اینکه تیم ها اهمیت کافی به دوران بدنسازی نمی دهند ملی پوشان تعداد بازی کمتری را پشت سر بگذارند تا در بازی های آتی تیم ملی همانند دیدار با ازبک و قطر کم رمق و بی جان بازی نکنند.
طعنه های عادل را هم در جریان بازی فینال یورو 2012 به گوش من رساندند. به هر صورت اگر باشگاهها موافق باشند جام حذفی را بدون حضور ملی پوشان برگزار خواهیم کرد.
در ادامه این سوال را از سرپرست سازمان لیگ برتر پرسیدیم آبا با توجه به درخواست باشگاه پرسپولیس مبنی بر تعطیلی بازی های لیگ برتر در ماه مبارک رمضان لیگ در موعد از پیش تعیین شده آغاز خواهد شد یا خیر؟ غلامرضا بهروان در پاسخ به این سوال گفت: نامه کتبی باشگاه پرسپولیس روی میز من است. آنها نامه زدند که لیگ برتر را در ماه مبارک رمضان برگزار نکنیم که ما هم نامه می زنیم و به دوستان اعلام می کنیم امکان این کار وجود ندارد و 29 تیر طبق برنامه از پیش تعیین شده لیگ آغاز خواهد شد.در سنوات گذشته هم شاهد برگزاری دیدارهای لیگ برتر در ماه مبارک رمضان و بعد از ساعت افطار بودیم که خوشبختانه هیچ مشکلی رخ نداد.در دیگر کشورهای اسلامی نیز شاهد برگزاری بازی ها بعد از ساعت افطار هستیم.
در این گفتگو غلامرضا بهروان اشاره ای هم به روابط فی مابین خود با کروش داشت و گفت: کروش را به عنوان سرمربی تیم ملی دوست دارم و به شخصه هر اقدامی لازم باشد برای موفقیت تیم ملی انجام خواهم داد اما در جایگاه سازمانی خود حافظ حقوق باشگاهها هستم و وظیفه ام دفاع از کیان باشگاههاست که البته این تضادی در جهت حمایت از تیم ملی ایجاد نمی کند.اینگونه نیست که می گویند کروش هر اشاره ای کند ما دست به سینه هستیم هر چند او تاکنون پیشنهاد غیر منطقی نداشته و بیشتر دیدگاهایش در مورد فوتبال ایران به نظر من درست است.
چاره اندیشی فدراسیون فوتبال به منظور جلوگیری از کاهش دوباره سهمیه فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا چیست؟ سرپرست سازمان لیگ برتر پاسخ به این سوال را این گونه آغاز کرد: باشگاههای ما باید با این ذهنیت به دنبال اجرای الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا باشند که اگر کوتاهی کنند به فوتبال ملی ضربه وارد می شود.17 تیر آخرین فرصت برای ارا ئه مدارک است.البته فقط ارائه مدارک شرط نیست و نماینده های AFC از باشگاهها خصوصا تیم های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا و سه تیم صعود کننده به لیگ برتر بازدید بعمل خواهند آورد و در نهایت معدل امتیازاتی که به فوتبال ایران تعلق می گیرد و مقایسه آن به دیگر کشورها تعداد سهمیه ما را در لیگ قهرمانان آسیا مشخص خواهد کرد. کوتاهی هر باشگاه می تواند به قیمت ضربه زدن به فوتبال ایران تمام شود .ما به اندازه کافی و از ماهها قبل نامه نگاری کردیم و حتی اولتیماتوم دادیم. اکنون امیدواریم باشگاهها بحث کاهش سهمیه و حتی حذف از لیگ قهرمانان آسیا را جدی بگیرند چرا که AFC اهل مماشات نیست و دیدید که در گذشته چگونه نام استقلال را به دلیل ارسال دیرهنگام مدارک از مسابقات بیرون آورد.
پایان بخش صحبت های غلامرضا بهروان در خصوص مذاکراتش با سازمان صدا وسیما به منظور عقد قرار داد حق پخش بود.« در این زمینه مذاکراتی با دوستان در صدا و سیما داشتیم.کنفدراسیون فوتبال آسیا بعد از بررسی در خصوص وضعیت باشگاهها مبلغی را به ما برای ارا ئه به سازمان صدا و سیما پیشنهاد داد که ما برای اثبات حسن نیت خود مبلغ پا ئین تری را به سازمان پیشنهاد دادیم و اکنون منتظر پاسخ هستیم.