وي روز دوشنبه پس از بازديد از بخش هاي مختلف ايرنا تاكيد كرد: تعداد بالاي زنان ورزشكار در كاروان اعزامي ايران به گوانگجو و طراحي پوشش بسيار مناسب براي آنها از جذاب ترين بخش هاي مراسم افتتاحيه براي تماشاچيان غيرايراني بود و در بخش رقابتي، كشورهاي رقيب انتظار نداشتند ما در اين سطح حضور پيدا كنيم .
معاون ورزش بانوان سازمان تربيت بدني ، حضور كاروان ورزشي ايران در بازي هاي آسيايي سال هاي گذشته را بيش از هرچيز ' تشريفاتي' خواند و گفت: به همين خاطر بود كه در بوسان فقط يك برنز و در دوحه دو برنز گرفتند كه آن هم به دليل تدابير مديريتي فدراسيون ها بود.
اكبرآبادي افزود:به خاطر تشريفاتي بودن حضور زنان ورزشكار ايراني در رقابت هاي بين المللي، كشورهاي رقيب، كمتر پي گير نتيجه مسابقات ما بودند ، اما در اين دوره، زنان ورزشكار ايراني با برنامه و عملياتي به ميدان آمدند، هدفشان كسب مدال بود كه موفق هم شدند.
معاون سازمان تربيت بدني خاطرنشان كرد: ورزشكاران كشورهاي ديگر، چندان روي رقيب هاي ايراني حساب باز نكرده بودند ولي وقتي كه دختران ايراني موفق مي شدند و در برخي رشته ها به فينال راه پيدا مي كردند، ورزشكاران و اعضاي هيات هاي ورزشي كشورهاي اسلامي به سالن مي آمدند و ورزشكار ما را تشويق مي كردند.
** شوك به كشورهاي اسلامي
اكبرآبادي گفت: در اين دوره ، زنان ورزشكار ايران با اقتدار، پوشش مناسب و مقام آوري، به كشورهاي اسلامي شوك وارد كردند. اين شوك در همان روزهاي نخست رقابت ها كه دختران ما 11 مقام به دست آوردند ، ايجاد شد.
وي كسب نخستين مقام كاروان ايراني توسط دختران تيرانداز ايراني ، كسب عنوان پركارترين ورزشكار كاروان اعزامي ايران، شكستن سد حضور آسيايي در دو رشته كاراته و جودو را از جمله موفقيت هاي بخش ورزش بانوان ذكر كرد و گفت: اولين هايي را تجربه كرديم كه بسيار شيرين بود.
معاون ورزش بانوان سازمان تربيت بدني تداوم روند كسب مقام توسط زنان ورزشكار ايران را نيازمند برنامه ريزي دقيق دانست و گفت: مسئوليت ما سنگين تر شده است. قبل از بازي هاي گوانگجو، گروه هاي كارشناسي تشكيل داديم و به سرپرستان تيم ها گفتيم گزارش هاي تحليلي تهيه كنند. مشكلات و موانع را در گوانگجو مشاهده و بررسي كرديم و نقاط آسيبي را در آنجا ديديم كه كم توجهي به آنها باعث افت ما در آن بخش ها شده بود.
** برخي دختران به نقره قانع بودند
وي عملكرد ورزشكاران زن ايران در بازي هاي گوانگجو را موفق ارزيابي كرد ولي گفت به نظر مي رسيد برخي از آنها وقتي كه به فينال رقابت ها مي رسيدند به كسب مدال نقره قانع بودند حال آن كه مي توانستند به راحتي طلا بگيرند.
اكبرآبادي رشته تكواندو را مثال زد و گفت: دختران تكواندو كار مي توانستند به راحتي طلا بگيرند. شايد اگر مربي روحيه آنها را بيشتر تقويت مي كرد در فينال به كسب مدال نقره قانع نمي شدند.
** بدنه سنتي همجنان مقاومت مي كند
معاون ورزش بانوان سازمان تربيت بدني به المپيك2012 لندن اشاره كرد و گفت: زمان زيادي تا شروع اين بازي ها نمانده است و بايد از هم اكنون برنامه ريزي كنيم تا بتوانيم موفقيت در اين رقابت ها را تضمين كنيم ولي به هر حال هدف ما ، مقام آوري، ارايه فرهنگ ايراني – اسلامي و نيز كسب تجربه خواهد بود.
وي شناسايي استعدادهاي دختران ايراني و مديريت و هدايت آنها براي كسب عنوان قهرماني را از ملزومات برنامه ريزي براي المپيك 2012 لندن ذكر كرد.
اكبرآبادي گفت: به طور قطع در لندن بايد در سطحي بالاتر حاضر شويم ولي به استعداد دختران ايراني اطمينان داريم و مي خواهيم در كسب سهميه فعال حاضر شويم.
وي لازمه موفقيت در اين كار را ' نگاه فراجنسيتي' دانست و گفت: بايد ملاك و مبنا، شايستگي ورزشكاران باشد ولي بدنه سنتي تشكيلات ورزش همچنان مقاومت مي كند.
اكبرآبادي خاطرنشان كرد كه طبق تفاهم نامه هايي كه از آغاز سال 89 ميان فدراسيون هاي مختلف با سازمان تربيت بدني منعقد شده است بايد 30 تا 50 درصد بودجه هر رشته در حوزه زنان هزينه شود و نحوه عمل به اين تكليف نيز به دقت بررسي و نظارت مي شود تا زنان متضرر نشوند.
**چرا فقط نيمي از بودجه به زنان اختصاص يابد؟
معاون ورزش بانوان سازمان تربيت بدني هزينه شدن حداكثر نيمي از بودجه فدراسيون ها در حوزه زنان را فاز اول كار در اين معاونت دانست و گفت: معتقديم بايد بر اساس شايستگي ورزشكاران، بودجه تقسيم و هزينه شود.
وي رشته تيراندازي را مثال زد و گفت: اگر ورزشكاران زن در اين رشته بسيار موفق تر از مردان هستند، چرا فقط نيمي از بودجه براي آنها هزينه شود. بايد تمامي بودجه در بخش زنان هزينه شود. اين يعني، شايسته سالاري. نبايد اتلاف اعتبارات داشته باشيم.
معاون سازمان تربيت بدني بر لزوم تثبت جايگاه زنان در اساسنامه فدراسيون ها تاكيد كرد و گفت: با اصلاحيه اي كه تدوين كرده ايم زنان جايگاه رسمي در تصميم گيري فدراسيون ها خواهند داشت ولي تحقق اين كار، منوط به تصويب اصلاحيه مزبور در هيات دولت دارد.
اكبرآبادي از معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري نيز خواست نظر خود را درباره ارتقاي متناظران استاني ورزش بانوان در هيات هاي استانها به ' معاونت' اعلام كند.
** مقام مي خواهيم نه نگاه تشريفاتي
معاون ورزش بانوان سازمان تربيت بدني در مورد بانوان ورزشكاري كه عملكرد خوبي داشتند ولي موفق به كسب مدال نشدند ، گفت : پيش از اعزام به گوانگجو، طرح تشويقي را به طور يكسان براي همه تيم ها اجرا كرديم ولي در هر حال معيار سنجش در ورزش ، ' مقام' است. بايد رفتاري متعادل داشته باشيم و با نگاه كارشناسي و با برنامه جلو برويم.
وي افزود: يك بحث، مقام آوري است و بحث ديگر شكستن ركورد داخل كشور. در بحث اول، نگاه عام به ورزشكاران داشتيم . در بحث دوم كه شكستن ركوردها است نيز فدراسيون ها اقدام خواهند كرد. ولي به طور كلي، در بحث زنان نگاه تشريفاتي نمي خواهيم فقط مقام مي خواهيم.
** باور مديران ورزش تغيير كرد
اكبرآبادي يكي از نتايج بازي هاي آسيايي گوانگجو را تغيير باور مديران ورزش كشور نسبت به جايگاه ورزش زنان دانست.
وي گفت: مديران ما اكنون به اين باور رسيده اند كه در همه اين سالها، عقب ماندگي ما در رتبه بندي المپيك بيش از هر چيز مربوط به ناديده گرفتن سهم زنان است.
** لباس اسكواش و هاكي در حال طراحي است
معاون سازمان تربيت بدني درپاسخ به پرسشي درمورد برخي رشته ها مانند شنا و ژيمناستيك كه امكان رقابت برون مرزي ندارند، گفت: اين دو رشته ، پايه هستند و يادگيري آن براي اغلب ورزشكاران ضروري است ولي به هر حال ورزشكار زن ايراني ابتدا بايد بپذيرد كه يك زن است و بعد رشته تخصصي او تعريف شود.
وي رشته هايي مانند كشتي و وزنه برداري را مثال زد و گفت: اين رشته ها را مغاير شان زنان مي دانيم ولي بر ورزش هاي پايه تاكيد داريم . اگر در اين رشته ها محدوديت حضور برون مرزي وجود دارد، حتما بايد مسابقات داخلي برگزار شود.
اكبرآبادي درباره رشته هايي مانند هاكي و اسكواش كه مسئولان فدراسيون هاي آنها حضور ورزشكاران زن با پوشش اسلامي را مغاير ماهيت آن رشته مي دانند، گفت: لباس ورزشكاران زن در رشته هاي اسكواش و هاكي در حال طراحي است.
معاون ورزش بانوان سازمان تربيت بدني افزود: اگر بي برنامه و هيجاني جلو برويم ممكن است تبعاتي داشته باشد. به هر حال ما چارچوب هايي داريم كه بايد حفظ شود و البته علاقه مندي دختران را نيز بايد رعايت و مديريت كنيم.
وي اظهار داشت: در گذشته در بعضي از مسابقات كه مي توانستيم با پوشش اسلامي حاضر شويم ، با مخالفت روبرو مي شديم . شايد علت مخالفت ها با حضور ورزشكاران زن ايران در مسابقات بين المللي اين بود كه حضور ما را تشريفاتي مي دانستند اما اكنون كه دختران ما مدال آور شده اند، اين ذهنيت تغيير كرده است.
**فدراسيون جودو با فشار ما تيم زنان را اعزام كرد
معاون ورزش بانوان سازمان تربيت بدني در بخش ديگري از اين گفت وگو از اعزام دختران جودوكار به بازي هاي آسيايي گوانگجو دفاع كرد.
وي افزود: مقاومت هايي براي حضور زنان ايران در مجامع بين المللي صورت مي گرفت. در آخرين روزها توانستيم مجوز حضور جودوكاران زن را بگيريم. كاراته كمي قبل از آن مجوز گرفت و اردوهايي فشرده برپا شد و نسبتا هم موفق بوديم .
اكبرآبادي خاطرنشان كرد: رشته جودو در آخرين لحظات مجوز حضور محجبه دختران را دريافت كرد، فدراسيون هم برنامه ريزي نداشت و با فشار ما تيم را اعزام كرد . البته با تبعيض در پرداخت پاداش به دختران جودوكار، آنها با روحيه اي بسيار ضعيف به گوانگجو اعزام شدند و متاسفانه مدالي هم نگرفتند.
وي در عين حال از حضور تيم جودوي زنان ايران در بازي هاي آسيايي گوانگجو دفاع كرد و نگاه ويتريني را در آن دخيل ندانست.
معاون سازمان تربيت بدني گفت: نگاه ما در اين رشته متوجه دوره هفدهم بازي هاي آسيايي است . تيم جودو به دوره شانزدهم در گوانگجو رفت تا ثابت كند مجوز حضور با حجاب اسلامي را دارد اما براي دوره بعد بايد برنامه ريزي داشته باشيم و توقع كسب مدال خواهيم داشت.
** همين نتايج را انتظار داشتم
معاون ورزش بانوان سازمان تربيت بدني در جواب به اين پرسش كه آيا كسب موفقيت ورزشكاران زن كاروان ايران در گوانگجو براي او غيرمنتظره بوده است يا نه، گفت: انتظار همين نتايج را داشتم.
اكبرآبادي افزود: پيش از شروع مسابقات ارتباطي بي واسطه با همه رشته هاي ورزشي برقرار كرده بودم. به همه اردوها سركشي كردم و از جزييات روند كار در اردوها مطلع بودم و سعي مي كردم مشكلات و مسايل آنها را حل كنيم.
معاون ورزش بانوان سازمان تربيت بدني در روز دوشنبه ضمن بازديد از بخش هاي مختلف خبري ايرنا با فعاليت هاي خبري و اطلاع رساني اين رسانه مادر آشنا شد .
وي همچنين با' غلامحسين اسلامي فرد ' قائم مقام سازمان خبرگزاري جمهوري اسلامي ديدار و گفت و گو كرد.
در اين ديدار قائم مقام خبرگزاري جهوري اسلامي با اشاره به نتايج درخشان بانوان كشورمان در گوانگجو اين امر را تحقق عيني شعار 'ما مي توانيم 'دولت ذكر كرد.
وي افزود : پيشرفتهاي بانوان در امور ورزشي حاصل تلاش دست اندركاران دولت و برنامه ريزي و هدف گذاري درست سازمان تربيت بدني است.
اسلامي فرد گفت : خبرگزاري جمهوري اسلامي آماده انعكاس هر چه مطلوبتر اخبار بانوان در زمينه هاي مختلف است و با توجه به رسالت خطيري كه بر دوش دارد در كنار دولت در تقويت هر چه بيشتر جايگاه بانوان در جامعه اهتمام خواهد ورزيد.
تغییرات مختلفی ازجمله در زمینه قابلیتهای سلامتی در watchOS 11 پیادهسازی شده است.
ساعتها به روال همیشگی، مشغول انجام وظیفهی خودشان هستند. اما مطالعهی جدیدی میگوید وقتی ورزش میکنیم، زمان در تصورات ما کمی از ساعت واقعی جلوتر است.
چند ماه پیش بود که صرافی رمزارز بایننس از اجباری شدن احراز هویت برای کاربران خبر داد که به موجب آن، کاربران ایرانی در استفاده از آن با مشکل مواجه شدند. اما کار به همینجا ختم نشد و...
اولین بستر هوشمند جستجوی مربی ورزشی در ایران با امکان جستوجو روی نقشه راهاندازی شد.
سامسونگ رویکردهای جاه طلبانهای را دنبال میکند و اینک در حوزه فناوری نمایشگر LED، توانسته اقتدار خود را در قلب استادیوم «SoFi» به نمایش بگذارد.
شاید کمتر کسی تصور میکرد ویروس کرونا تا این اندازه زندگی روزانه ما را دستخوش تغییر کند. هم اکنون تعدادی از کشورها در حال لغو قرنطینه هستند و مردم به خیابانها بازمیگردند، اما همچنان ماسک به صورت دارند.
یکی از بزرگترین شرکتهای تجاری ایران که در واقع هلدینگی بسیار بزرگ به حساب میآید، با فدراسیون فوتبال به توافق رسید و از این پس اسپانسر تیمملی ایران خواهد بود.
انواع ورزشها دارای فوایدی برای سلامتی هستند، اما بهگفتهی دانشمندان، تأثیر ورزشهای مختلف در کاهش وزن متفاوت است.
ملیپوش سابق فوتبال ایران که این روزها با آکادمی کیا مشغول استعدادیابی است، خاطرات عجیبی از آکادمیاش دارد.
پلیس فتا برای خرید آنلاین مطمئن به خریداران اینترنتی توصیههایی را ارائه کرد.