خدمات سایت


متن کامل خبر

چه كساني ويروس مي‌نويسند؟

آرشیو
گروه سوم مجرمان حرفه‌‌ای هستند؛ افراد اين گروه اغلب اهداف مالی دارند. آن‌ها مهارت دسترسی به سيستم‌های مورد نفوذ و شناسايی حفره‌های امنيتی و سوءاستفاده از آن‌ها و يا افرادی با اين توانايی را دارند...
1389/09/13 04:40:02 ق.ظ

برای بسیاری از مردم رایانه به‌عنوان یك وسیله سرگرمی و ارتباط محسوب می‌شود و به همین جهت امروزه در اكثر خانه‌ها رایانه وجود دارد و مردم عادی به راحتی آن را مورد استفاده قرار می‌دهند اما در همین دنیای مبتنی بر رایانه كه جذابیت جعبه اسرارآمیز تلویزیون در مقابل جذابیت اینترنت كمرنگ شده است، نسل جدید ویروس‌نویسان متولد شده‌اند.

به گزارش ایسنا، نوجوانان عاشق رایانه و خرابكاری معمولاً خودشان نویسنده ویروس نیستند، زیرا تولید یك ویروس نیاز به مهارت و هنر برنامه‌نویسی دارد. در عوض آن‌ها تكه برنامه‌های آماده‌ای به نام اسكریپت را به دست می‌آورند و آنها را بر روی ماشینهای مورد نظرشان اجرا می كنند. به همین دلیل به آنها نوجوانان اسكریپتی هم اطلاق می شود.

به هر حال، تنها تعداد اندكی از افراد واقعاً با استعداد هستند كه كاستی‌های نرم‌افزارهای معمول را كشف می‌كنند و از آن‌ها سوء استفاده كرده و كدهای فرصت‌طلب ایجاد می‌كنند. این افراد اسكریپت‌های خود را در اختیار طرفداران مشتاق كه همان نوجوانان اسكریپتی هستند، قرار می‌دهند. نوجوانان مذكور این اسكریپت‌ها را اجرا كرده و آن‌ها را در سطح جامعه گسترش می‌دهند.

دلایلی كه پشت ویروس‌نویسی وجود دارد گستره وسیعی را می‌پوشاند، اما باعث تهدیدهای مشتركی می‌شوند. همان طور كه گفتیم ویروس‌نویسان، افراد باهوشی هستند و از اینكه رایانه‌ها را به انجام كاری كه دوست دارند وامی‌دارند، لذت می‌برند.

بر اساس گزارش مركز امداد و هماهنگی رایانه‌یی (ماهر)، در طبقه‌بندی ویروس‌نویسان سه گروه وجود دارند: ویروس‌نویسان مدرسه‌ای یا همان نوجوانان اسكریپتی كه به داده‌های فنی مانند كدهای برنامه یا آنالیز سیستم‌ها علاقه‌مند هستند. این گروه علاقه‌مند به درگیر شدن در تحصیلات عالیه مرتبط با علوم رایانه هستند و علاوه بر انتشار تفریحی ویروس‌ها و اسكریپت‌ها، معمولاً اطلاعات خود را در مورد ابزارهای حفاظت از شبكه مانند فایروال‌ها و همچنین ابزارهای ضدویروس، به روز نگه می‌دارند. افراد این گروه به احتمال زیاد در آینده به عنوان كارشناسان امنیتی شركت‌ها درمی‌آیند و مفید واقع می‌شوند.

گروه دوم ویروس‌نویسانی هستند كه به مجرمان شباهت بیش‌تری دارند. آنها در فضای وب می‌گردند و برای اثبات خودشان به سایت‌ها و نرم‌افزارهای رایج نفوذ می‌كنند و مساله‌ساز می‌شوند. اخیرا این گروه تعدادشان اضافه شده است و این مساله حالت تفریح را برای آن‌ها دارد.

آن‌ها ابزار خود را توسط روش‌ها و اسكریپت‌هایی كه از منابع غیرقانونی، مانند وب‌سایت‌هایی كه به نفوذ و ویروس‌نویسی تخصیص‌ یافته‌اند، به‌دست می‌آورند. این افراد برای جامعه امنیتی امروز مساله‌ای جدی محسوب می‌شوند.

گروه سوم مجرمان حرفه‌یی هستند؛ افراد این گروه اغلب اهداف مالی دارند. آن‌ها مهارت دسترسی به سیستم‌های مورد نفوذ و شناسایی حفره‌های امنیتی و سوءاستفاده از آن‌ها و یا افرادی با این توانایی را دارند.

بر اساس این گزارش در فرهنگ ویروس‌نویسان، یك آیین وجود دارد كه در حقیقت مجموعه‌ای از قوانین نانوشته‌ای است كه فعالیت‌های آن‌ها را هدایت و خط مشی‌شان را تعیین می‌كند. مهمتر اینكه، این مجموعه به تایید فعالیت‌های انجام شده توسط آن‌ها كمك می‌كند. معمولاً هر گروه برای خود یك آیین دارد كه از آن تبعیت می‌كند.

طبق اعلام مركز امداد و هماهنگی رایانه‌یی (ماهر)، مطابق با دیدگاه افراد مختلف، ویروس‌نویسان یا سودمند و به‌عنوان جزء لازمی برای اینترنت هستند، یا اینكه تهدید محسوب می‌شوند. بسیاری احساس می‌كنند كه آن‌ها وظیفه دارند شكاف‌های امنیتی را پیدا و از آن‌ها استفاده كنند تا توجه لازم را به مساله معطوف دارند.

به هر حال باید روی دیگر سكه را نیز دید. همان ابزاری كه برای اهداف خوب استفاده می‌شود می‌تواند همچنین باعث زیان یا سوءاستفاده‌های شخصی توسط افراد دیگر شود. هم‌چنین به این طریق هزینه‌های اینترنت با توجه به لزوم افزایش امنیت روی وب، افزایش می‌یابد.

امروزه در دنیایی زندگی می‌كنیم كه اینترنت بخش مهمی از آن را تشكیل می‌دهد. بسیاری از خریدها آنلاین انجام می‌گیرد و سیستم‌های تجاری زیادی از این طریق به هم مرتبط هستند. ظهور رایانه‌های رومیزی و افزایش آن‌ها در خانه‌ها، رایانه را در دسترس گروه‌های زیادی از مردم قرار داده است.

این امر، زمینه را برای فعالیت ویروس‌نویسان و نفوذگران نیز گسترش داده است. از طرف دیگر تعداد بسیار زیادی از كاربران رایانه دارای ماشین‌های خانگی بدون هیچگونه محافظی هستند و به اینترنت بدون هیچ استراتژی یا ابزار دفاعی (فایروال و نرم‌افزارهای آنتی ویروس) متصل می‌شوند.

این بی‌توجهی باعث می‌شود اسكریپت‌ها به آسانی به رایانه‌ها هجوم آورند و در این صورت نوجوانان اسكریپتی در مدت زمان كوتاهی تعداد زیادی زامبی دارند كه از آن‌ها برای حمله‌های انكار سرویس بر علیه اشخاص یا وب سایت‌هایی كه دوست ندارند یا حتی وب‌سایت‌های مهم دولتی، استفاده می‌كنند. لذا افرادی كه از امنیت رایانه خود به خوبی مراقبت نمی‌كنند، نیز به نوعی یاری دهنده ویروس‌نویسان هستند.

به این خبر امتیاز بدهید :
برچسب های خبر:
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!
Captcha




مدیران سابق شیائومی برند جدید Lumio را معرفی کردند image مدیران سابق شیائومی برند جدید Lumio را معرفی کردند 1403/12/10

Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 241

عینک هوشمند تکنو با پشتیبانی از AI رونمایی شد image عینک هوشمند تکنو با پشتیبانی از AI رونمایی شد 1403/12/10

عینک‌های هوشمند جدید تکنو در دو نسخه‌ی استاندارد و پرو با ویژگی‌های هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 272

مارک گرمن: مدل‌های جدید مک‌بوک ایر با تراشه M4 تا فروردین معرفی می‌شوند image مارک گرمن: مدل‌های جدید مک‌بوک ایر با تراشه M4 تا فروردین معرفی می‌شوند 1403/11/29

مدل‌های جدید مک‌بوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی می‌شوند و قرار است ویژگی‌های تازه‌ای ارائه دهند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 324

بنیان‌گذار Alibaba در جلسه‌ای با رئیس جمهور چین حاضر شد؛ نشانه‌ای برای تغییر سیاست‌ها؟ image بنیان‌گذار Alibaba در جلسه‌ای با رئیس جمهور چین حاضر شد؛ نشانه‌ای برای تغییر سیاست‌ها؟ 1403/11/29

«جک ما»، بنیان‌گذار علی‌بابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 328

مایکروسافت پشتیبانی از پردازنده‌های نسل ۱۰ اینتل را در ویندوز Windows 11 24H2 کنار گذاشت؛ پایانی بر عصر کامت‌لیک image مایکروسافت پشتیبانی از پردازنده‌های نسل ۱۰ اینتل را در ویندوز Windows 11 24H2 کنار گذاشت؛ پایانی بر عصر کامت‌لیک 1403/11/28

مایکروسافت به‌منظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازنده‌های نسل‌های ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 327

پلیس فتا: انتشار آگهی وام در دیوار و شیپور ممنوع است image پلیس فتا: انتشار آگهی وام در دیوار و شیپور ممنوع است 1403/11/28

بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیت‌های مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 336

فرانسه درباره دستکاری الگوریتم محتوا در شبکه اجتماعی ایکس تحقیق می‌کند image فرانسه درباره دستکاری الگوریتم محتوا در شبکه اجتماعی ایکس تحقیق می‌کند 1403/11/20

فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتم‌های ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 391

اپل برای تراکنش‌های اپ استور در چند کشور نرخ‌های مالیاتی جدیدی اعلام کرد image اپل برای تراکنش‌های اپ استور در چند کشور نرخ‌های مالیاتی جدیدی اعلام کرد 1403/11/19

همزمان با اعلام تعرفه‌های دولت ترامپ، اپل نیز نرخ‌های مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 368