خدمات سایت


متن کامل خبر

متخصصین: ویروس کرونا احتمالاً هیچ گاه ناپدید نخواهد شد

آرشیو
ظاهراً ویروس کرونا آمده که بماند. متخصصین می گویند این ویروس ممکن است برای همیشه به خانواده ویروس هایی که دستگاه تنفسی انسان را هدف می گیرند، ملحق شود.
1398/12/13 03:53:00 ب.ظ

«Amesh Adalja»، متخصص بیماری های واگیردار از مرکز امنیت سلامت دانشگاه جانز هاپکینز در مصاحبه با سایت Business Insider می گوید:

    «این ویروس قرار است تا مدتی با ما بماند — این بیماری در جمعیت های انسانی حالت بومی یا اندمیک (Endemic) دارد و بدون واکسن از بین نخواهد رفت.»

رؤسای جمهور آمریکا و چین در مورد فرا رسیدن فصل بهار ابراز امیدواری کرده اند، چرا که گفته می شود هوای گرم تا حدودی از گسترش ویروس کرونا همانند آنفلوانزای فصلی جلوگیری می کند. «Adalja» در این مورد می گوید:

    «ممکن است نرخ انتقال ویروس کاهش پیدا کند بنابراین می توان تا ظاهر شدن مجدد آن، فرصت کافی برای توسعه واکسن را در اختیار داشت.»

با این وجود ویروس کرونا به طور کامل از بین نخواهد رفت. اگر این ویروس مثل آنفلوانزا، فصلی شود، احتمالاً شیوع آن در فصل تابستان کاهش پیدا کرده و در فصل های پاییز و زمستان هر سال دوباره سر و کله اش پیدا خواهد شد.

متخصص آمریکایی: ویروس کرونا تا مدتی با ما خواهد ماند

«William Schaffner»، متخصص بیماری های واگیردار از دانشگاه وندربیلت (Vanderbilt University) آمریکا نیز در گفتگویی با CNN می گوید:

    «ویروس های دستگاه تنفسی بسیار فصلی هستند، اما همیشه اینگونه نیست. امیدواریم فرا رسیدن فصل بهار سبب فروکش کردن این ویروس شود. ما از این موضوع مطمئن نیستیم.»

ویروس های دستگاه تنفسی فصلی هستند؛ چون در دمای پائین پوشش ژله مانندی که ویروس را احاطه کرده، سخت می شود. سفت شدن این پوشش به ویروس ها کمک می کند تا مدت زمان بیشتری در هوا فعال مانده و از فردی به فرد دیگر منتقل شوند.

البته نیمکره شمالی و جنوبی زمین به طور همزمان فصول یکسان را تجربه نمی کنند. به عنوان مثال زمانی که چین و آمریکا هوای گرم تر را تجربه می کنند، کشورهای آمریکای جنوبی و اقیانوسیه وارد فصل زمستان شده اند. علاوه بر این در برخی کشورها تغییر فصول چندان محسوس نیست و همین عامل به گفته «Adalja» می تواند سبب گردش آنفلوانزا در این کشورها در تمام طول سال شود.

چهار نوع کروناویروس دیگر در حال حاضر وجود دارند که در سطح جمعیت جهانی، بومی شده اند. همه آنها فصلی بوده و معمولاً سبب سرماخوردگی می شوند و هر کدام از آنها نیز می توانند باعث ذات الریه شوند.

به گفته «Adalja»، کرونای جدید ممکن است در حال حاضر بومی شده و به کلوپ کروناویروس های اکتسابی جامعه (community-acquired) که به طور مداوم در گردش هستند، ملحق شده باشد.

چند روز قبل مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC)، اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا از طریق جامعه را در این کشور ثبت کرد. به گفته «Adalja» این یعنی کرونای جدید به جای سرایت از طریق افرادی که به چین سفر کرده بودند، در حال سرایت کردن از فرد به فرد دیگر است.

«Adalja» با اشاره به اینکه ویروس کرونا در جامعه تثبیت شده، اضافه می کند که برخی متخصصین بهداشتی در آمریکا نگران بروز اشتباه در شناسایی موارد مبتلا به کرونا هستند، چون این بیماری شباهت زیادی به بیمای های فصلی دارد.

منبع : دیجیاتو
به این خبر امتیاز بدهید :
برچسب های خبر:
کلمات کلیدی :
  • کرونا,
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!
Captcha




پژوهش جدید: شرایط پراسترس می‌تواند علائم ADHD را در برخی افراد تسکین دهد image پژوهش جدید: شرایط پراسترس می‌تواند علائم ADHD را در برخی افراد تسکین دهد 1403/08/07

به گفته محققان برخی از افراد مبتلا به اختلال ADHD در دوره‌های پراسترس، علائم کمتری از این اختلال را نشان می‌دهند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 69

تحولی بزرگ در پزشکی؛ ربات‌های میکروسکوپی با خونریزی‌های مغزی مقابله می‌کنند image تحولی بزرگ در پزشکی؛ ربات‌های میکروسکوپی با خونریزی‌های مغزی مقابله می‌کنند 1403/06/20

دانشمندان ربات‌های کوچکی ساخته‌اند که می‌توانند به درمان آنوریسم‌های مغزی کمک کنند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 156

فعالان حوزه سلامت دیجیتال: اقدام تأمین اجتماعی غیرقانونی و خلاف مسیر حاکمیت سلامت کشور است image فعالان حوزه سلامت دیجیتال: اقدام تأمین اجتماعی غیرقانونی و خلاف مسیر حاکمیت سلامت کشور است 1403/05/30

تأمین اجتماعی در پیامکی اطلاع‌رسانی کرده است که از این به‌بعد هزینه‌ای بابت نسخ الکترونیک ارائه‌شده‌ی پلتفرم‌های آنلاین پرداخت نمی‌کند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 288

درمان هفتمین بیمار نجات‌یافته از ایدز، امیدها برای مقابله با این بیماری را افزایش داده است image درمان هفتمین بیمار نجات‌یافته از ایدز، امیدها برای مقابله با این بیماری را افزایش داده است 1403/05/11

مرد آلمانی مبتلا به اچ‌آی‌وی ملقب به «بیمار برلین بعدی»، پس از دریافت سلول‌های بنیادی غیرمقاوم دربرابر اچ‌آی‌وی، عاری از این ویروس شده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 87

داروی جدید شرکت گیلیاد با اثربخشی صد درصدی از انتشار HIV جلوگیری می‌کند image داروی جدید شرکت گیلیاد با اثربخشی صد درصدی از انتشار HIV جلوگیری می‌کند 1403/04/30

داروی جدید HIV در پیشگیری از گسترش ویروس موثر کاملا موثر است و برخلاف داروهای موجود که هر روز خورده می‌شوند، فقط دو بار در سال تزریق می‌شود.

امتیاز:
تعداد بازدید: 147

تب دنگی چیست؟ علائم، پیشگیری، درمان و هرآنچه باید بدانید image تب دنگی چیست؟ علائم، پیشگیری، درمان و هرآنچه باید بدانید 1403/04/20

کارشناسان درباره شیوع تب دنگی در ایران هشدار می‌دهند. بیماری تب دنگی که درمان خاصی برای آن وجود ندارد، در مواردی می‌تواند خطرناک باشد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 160

این آزمایش خون جدید می‌تواند بازگشت سرطان سینه را از سه سال زودتر پیش‌بینی کند image این آزمایش خون جدید می‌تواند بازگشت سرطان سینه را از سه سال زودتر پیش‌بینی کند 1403/03/13

این آزمایش خون اگرچه هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد، اما می‌تواند در آینده برای بیمارانی که سرطان داشته‌اند، بسیار مهم باشد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 181

ادعای دانشمندان چینی: درمان دیابت نوع ۲ با «سلول درمانی» برای اولین‌بار در جهان image ادعای دانشمندان چینی: درمان دیابت نوع ۲ با «سلول درمانی» برای اولین‌بار در جهان 1403/03/08

این بیمار حالا 33 ماه است که انسولین تزریق نکرده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 145

اولین داروی سلول‌درمانی سرطان پوست ملانوما توسط FDA آمریکا تأیید شد image اولین داروی سلول‌درمانی سرطان پوست ملانوما توسط FDA آمریکا تأیید شد 1402/11/29

این دارو Amtagvi نام دارد و بر پایه سلول‌های سیستم ایمنی بیمار عمل می‌کند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 248

بدن دوندگان ماراتن احتمالاً در طول مسابقه بافت مغزی خود را هم مصرف می‌کند image بدن دوندگان ماراتن احتمالاً در طول مسابقه بافت مغزی خود را هم مصرف می‌کند 1402/08/15

محققان با اسکن مغز دوندگان ماراتن دریافتند که بافت میلین اطراف عصب‌های مغزی آن‌ها پس از مسابقه نازک شده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 190