رحمت الله حافظی در گفتوگو با ایسنا، افزود: اگر این مبلغ به درصد سنجیده شود، به این معنا خواهد بود که پرداخت از جیب مردم بالاتر از 60 درصد بوده و تنها حدود 40 درصد هزینههای درمان توسط دولت پرداخت شده است.
وی تعیین تعرفههای بخش دولتی و خصوصی را نیازمند نگاهی اصولی به این موضوع دانست و بیان کرد: بر اساس قانون وزارت بهداشت باید هزینه تمام شده و قیمت واقعی را محاسبه کند و بر اساس قیمت تمام شده برای بخش دولتی تعرفه تعیین شود.
حافظی افزود: تعرفه بخش خصوصی نیز باید بر اساس تعرفه بخش دولتی و همچنین سود سرمایه و هزینه استهلاک محاسبه و ابلاغ شود.
مدیرعامل اسبق سازمان تامین اجتماعی روند تعیین تعرفههای درمان را خالی از اشکال نداست و گفت: باید مبنا اصلاح شود و تا زمانی که مبنا اصلاح نشود، اینکه هرسال عدهای دور یکدیگر بنشینند و درصدی را به تعرفه بخش دولتی و خصوصی اضافه کنند مشکل حل نخواهد شد و تا زمانی که قیمت واقعی خدمات توسط وزارت بهداشت تعیین نشود، چارهای جز پیمودن همین مسیر وجود ندارد.
به گفته وی، آنچه که باید در بخش دولتی و خصوصی متفاوت باشد هزینه هتلینگ، پرستاری و سود سرمایه استهلاک ساختمان است که باید در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: به طور مثال هزینه حقالزحمهای که یک پزشک برای یک جراحی مشابه در بیمارستان دولتی و خصوصی دارد، نباید متفاوت باشد چراکه پزشک همان پزشک و عمل جراحی نیز یکسان است، بنابراین هیچ توجیه قانع کنندهای در مورد تفاوت در حقالزحمه پزشک در بیمارستان دولتی و خصوصی وجود ندارد.
حافظی تاکید کرد: آنچه که باید در بیمارستان دولتی نسبت به بیمارستان خصوصی متفاوت باشد، حق الزحمه پزشک نیست بلکه هزینه هتلینگ، پرستاری، سود سرمایه و استهلاک ساختمان است.
مدیرعامل اسبق سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه از یک منظر بر ادعای بیمارستانهای خصوصی خدشه وارد است و از یک منظر این ادعا منطقی است، اظهار کرد: اتفاقی که در بخش خصوصی رخ میدهد این است که پزشک در مطب حقالزحمهای را تحت عنوان زیرمیزی یا به هر عنوان دیگری دریافت میکند، سپس در بیمارستان میخواهد بر اساس تعرفهها از بیمار پول دریافت کنند.
وی افزود: اگر این دو دریافتی از بیمار در بخش خصوصی، در محل بیمارستان از بیمار دریافت شود، همه چیز منطقی خواهد بود.
حافظی با بیان اینکه بدلیل این که دو دریافتی یاد شده از هم جدا هستند و بیمار یک پرداخت به پزشک و یک پرداخت به بیمارستان دارد، پرداخت از جیب افزایش یافته و بیمارستانها نیز مدعیاند رقمی که دریافت میکنند پاسخگوی هزینههایشان نیست.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
آلودگی هوا نهفقط به بدن آسیب میزند، بلکه تواناییهای شناختی را کاهش میدهد و در فعالیتهایی مانند خرید و تصمیمگیری مؤثر است.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
یکی از فعالان جامعهی کریپتوکارنسی ادعا کرد که پساز حلوفصل مشکلات پیش روی ریپل، انتظار میرود قیمت این ارز دیجیتال به ۱۰ دلار برسد.
اولین شیوع آنفلوانزای پرندگان H5N9 در یک مزرعه اردک در کالیفرنیا تأیید شد.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
طرفداران کریپتو استقبال بسیار چشمگیری از میمکوین ترامپ داشتند و ارزش بازار این توکن از مرز ۱۱ میلیارد دلار هم عبور کرد.