رحمت الله حافظی در گفتوگو با ایسنا، افزود: اگر این مبلغ به درصد سنجیده شود، به این معنا خواهد بود که پرداخت از جیب مردم بالاتر از 60 درصد بوده و تنها حدود 40 درصد هزینههای درمان توسط دولت پرداخت شده است.
وی تعیین تعرفههای بخش دولتی و خصوصی را نیازمند نگاهی اصولی به این موضوع دانست و بیان کرد: بر اساس قانون وزارت بهداشت باید هزینه تمام شده و قیمت واقعی را محاسبه کند و بر اساس قیمت تمام شده برای بخش دولتی تعرفه تعیین شود.
حافظی افزود: تعرفه بخش خصوصی نیز باید بر اساس تعرفه بخش دولتی و همچنین سود سرمایه و هزینه استهلاک محاسبه و ابلاغ شود.
مدیرعامل اسبق سازمان تامین اجتماعی روند تعیین تعرفههای درمان را خالی از اشکال نداست و گفت: باید مبنا اصلاح شود و تا زمانی که مبنا اصلاح نشود، اینکه هرسال عدهای دور یکدیگر بنشینند و درصدی را به تعرفه بخش دولتی و خصوصی اضافه کنند مشکل حل نخواهد شد و تا زمانی که قیمت واقعی خدمات توسط وزارت بهداشت تعیین نشود، چارهای جز پیمودن همین مسیر وجود ندارد.
به گفته وی، آنچه که باید در بخش دولتی و خصوصی متفاوت باشد هزینه هتلینگ، پرستاری و سود سرمایه استهلاک ساختمان است که باید در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: به طور مثال هزینه حقالزحمهای که یک پزشک برای یک جراحی مشابه در بیمارستان دولتی و خصوصی دارد، نباید متفاوت باشد چراکه پزشک همان پزشک و عمل جراحی نیز یکسان است، بنابراین هیچ توجیه قانع کنندهای در مورد تفاوت در حقالزحمه پزشک در بیمارستان دولتی و خصوصی وجود ندارد.
حافظی تاکید کرد: آنچه که باید در بیمارستان دولتی نسبت به بیمارستان خصوصی متفاوت باشد، حق الزحمه پزشک نیست بلکه هزینه هتلینگ، پرستاری، سود سرمایه و استهلاک ساختمان است.
مدیرعامل اسبق سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه از یک منظر بر ادعای بیمارستانهای خصوصی خدشه وارد است و از یک منظر این ادعا منطقی است، اظهار کرد: اتفاقی که در بخش خصوصی رخ میدهد این است که پزشک در مطب حقالزحمهای را تحت عنوان زیرمیزی یا به هر عنوان دیگری دریافت میکند، سپس در بیمارستان میخواهد بر اساس تعرفهها از بیمار پول دریافت کنند.
وی افزود: اگر این دو دریافتی از بیمار در بخش خصوصی، در محل بیمارستان از بیمار دریافت شود، همه چیز منطقی خواهد بود.
حافظی با بیان اینکه بدلیل این که دو دریافتی یاد شده از هم جدا هستند و بیمار یک پرداخت به پزشک و یک پرداخت به بیمارستان دارد، پرداخت از جیب افزایش یافته و بیمارستانها نیز مدعیاند رقمی که دریافت میکنند پاسخگوی هزینههایشان نیست.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
مدیرعامل کریپتوکوانت ضمن هشدار به سرمایهگذاران بیت کوین، هدف قیمتی ۱۳۵٬۰۰۰ دلاری را اعلام کرد.
ارزش سهام سامسونگ در پی افزایش نگرانی مبنیبر تعرفههای احتمالی دولت جدید آمریکا، افت کمسابقهای تجربه کرد.
اپل قصد دارد با سرمایهگذاری قابلتوجه ۱٫۵ میلیارد دلاری، ظرفیت خدمات ماهوارهای خود را افزایش دهد.
یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان قهوه است که بدون شک قهوه ی عربیکا در کل جهان بیشترین مصرف را دارد. قهوه عربیکا یکی از نژاد های اصلی قهوه در دنیا محسوب می شود، و تعداد زیادی از کسانی که از قهوه عربیکا استفاده می کنند ...
به گفته محققان برخی از افراد مبتلا به اختلال ADHD در دورههای پراسترس، علائم کمتری از این اختلال را نشان میدهند.
پس از انفجار پیجرها و هشدارهایی درباره واردات این ابزار، ورود وسایل ارتباطی بهغیر از تلفن همراه به هواپیماهای کشور ممنوع شد.
صرافی کوینبیس قصد دارد بهزودی تغییر مهمی در پلتفرم معاملاتی خود اعمال کند که احتمالاً بهضرر ارائهدهندگان استیبل کوین ازجمله تتر خواهد بود.
قیمت بیت کوین با کاهشی ۳ درصدی به حدود ۶۳,۷۳۵ دلار رسید که بدترین افت روزانه آن در سه هفته اخیر است. این کاهش همزمان با حمله هوایی اسرائیل به بیروت و افزایش تنشها در خاورمیانه رخ داده است.
فرماندار کالیفرنیا لایحهی مهمی را در حوزهی هوش مصنوعی وتو کرد؛ آیا این تصمیم میتواند آیندهی هوش مصنوعی را تحتتأثیر قرار دهد؟