براساس پیش بینی ها رشد تعداد مشترکان یکتا، در کشور بالاخواهد بود و با افزایش ضریب نفوذ مشترکان و حرکت بازار به سوی اشباع، تنها اندکی کند می شود. طی چهار سال از 2008 تا 2012 حدود 17 میلیون نفر به تعداد مشترکان افزوده شد و در پایان سال 2012، تعداد مشترکان موبایل حدود 42 میلیون نفر یا بیش از نیمی از جمعیت کشور بود.
انتظار می رود 8 میلیون مشترک جدید در 5 سال آینده افزوده شود و تعداد کل مشترکان به حدود 51 میلیون یا 64 درصد جمعیت کشور برسد. ایران از نظر ضریب نفوذ مشترکان یکتای موبایل در میان کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا از بین 15 کشور رتبه نهم را داراست. به همین دلیل ظرفیت رشد تعداد مشترکان در ایران بالاست. نرخ رشد پیش بینی شده برای تعداد مشترکان سالیانه 8/3 درصد است. انتظار می رود سال 2016 رکورد 50 میلیون مشترک یکتا شکسته شود.
اختلاف بین رشد مشترکان و اتصالات را می توان با توجه به چند سیم کارت برای هر شخص توضیح داد. این اختلاف با نسبت تعداد سیم کارت به ازای هر مشترک نشان داده می شود. پیش بینی می شود این عدد در کشور از 1/2 در سال 2012 به 3/2 در سال 2017 افزایش یابد.
همراه اول با داشتن حدود 57 درصد از سهم بازار بزرگترین اپراتور موبایل ایران است. کل تعداد مشترکان یکتا در بازار کشور 43 میلیون نفر برآورد می شود. تخمین زده می شود از این میان، همراه اول بیش از 24 میلیون نفر مشترک یکتا داشته باشد. ایرانسل با حدود 40 درصد سهم بازار دومین اپراتور بزرگ کشور است. باقی مانده بازار موبایل ایران را اپراتورهای کوچک تری تشکیل می دهند که سهم کمتری از بازار را در اختیار دارند. یکی از این اپراتورها تالیاست که در حال حاضر کم تر از 100 هزار مشترک دارد.
دو اپراتور منطقه ای اسپادان اصفهان و تله کامیونیکیشن کیش خدمات موبایل را در استان اصفهان و منطقه آزاد کیش عرضه می کنند. اپراتور ششم تامین تلکام، با حق ارائه انحصاری خدمات نسل سوم کم تر از یک درصد بازار ایران را در اختیار دارد.
براساس داده های موسسه پیرامیدریسرچ، بازار مخابرات ایران در سال 2012 جمعا 9/9 میلیارد دلار درآمد داشته است که عمده آن به بخش موبایل اختصاص داشته و خدمت مکالمه صوتی 6 ملیارد دلار از این درآمد را تشکیل ی دهد. براساس این پیش بینی گرچه انتظار می رود خدمت مکالمه صوتی همچنان بخش عمده درآمد کل را به خود اختصاص دهد، این بخش تا سال 2017 تنها 2 درصد رشد سالیانه خواهد داشت. نرخ رشد مرکب سالیانه بخش باند پهن (اینترنت پرسرعت) را تا سال 2017 معادل 7/6 درصد پیش بینی می شود.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.
ممکن است اپل همزمان با جدیدترین مدل آیفون SE از مدلهای جدید آیپد و مکبوک نیز پردهبرداری کند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
یکی از فعالان جامعهی کریپتوکارنسی ادعا کرد که پساز حلوفصل مشکلات پیش روی ریپل، انتظار میرود قیمت این ارز دیجیتال به ۱۰ دلار برسد.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
گوشی گلکسی S25 اسلیم احتمالاً در بازار ایالات متحده عرضه نمیشود.