خدمات سایت


متن کامل خبر

تزريق بدون درد توسط محقق ايراني

آرشیو
محقق ايراني دانشگاه پوردو و همکارانش در اين دانشگاه موفق به ابداع پمپي کوچک شدند که با کمک حرارت بدن فعال شده و مي تواند انواع داروها را با کمک ميکروسوزن ها از طريق پوست به بدن انسان انتقال دهد بدون اينکه دردي احساس شود.
1389/06/18 09:03:47 ق.ظ

به گزارش مهر ، محققان دانشگاه پوردو چندين سال است که مشغول کار بر روي صفحه اي از ميکرو سوزن ها هستند که مي تواند بدون ايجاد درد و به راحتي داروها را به بدن انسان انتقال دهند.

اما مولکول هاي بسياري از داروها بسيار بزرگتر از چيزي هستند که بتوان از طريق پوست آن را به داخل بدن انتقال داد ، سيستمي که اين برچسب هاي ميکروسوزني بر اساس آن داروها را انتقال مي دهند.

بابک ضيايي محقق ايراني دانشگاه پوردو موفق به ارائه پمپ هاي جديدي شده که مي تواند با ايجاد فشار کافي براي عبور دادن داروها از ميان ميکروسوزن ها و تزريق آنها به بدن، نياز به استفاده از سوزنهاي دردناک و ترسناک تزريق هاي عميقتر را از بين برده و اين مشکل را رفع کند.

اين پمپ ها دارو و مايعات را در خود نگه مي دارند و با حرارت بدن اين مايع به جوش آمده و بخار ناشي از جوشش مايع براي فشرده کردن داروها از ميان سوزنهاي 20 ميکروني کافي خواهد بود. به بياني ديگر براي فعال سازي اين پمپ تنها به حرارات انگشت دست نياز خواهيد داشت.

بابک ضيائي مهندس رايانه و الکتريک دانشگاه پوردو درباره اختراع جديد خود ، گفت: ما پمپ ساده اي ابداع کرده ايم که با تماس انگشتان دست فعال شده و نيازي به باطري ندارد.

به گفته وي استفاده از اين واکسن ها و پمپ کوچکش در حدود 20 تا 30 ثانيه زمان خواهد برد و سپس بايد اين تجهيزات يک بار مصرف و کوچک را به دور انداخت.

به گفته ضيايي ، اين راه حل در عين سادگي و کارآمد بودن مشکلي بسيار پيچيده را حل کرده و توانسته است ميزان مناسبي از نيرو برابر چند پوند در اينچ مربع را از ميان چنين پمپ کوچکي به وجود آورد.

اين محقق ايراني دانشگاه پورد به کمک همکارانش اين نمونه را با استفاده از فلوروکربن ها مورد آزمايش قرار دادند. قدم بعدي همراه کردن پمپ و ميکروسوزن ها است تا کارايي اين پمپ نسبت به داروهاي مختلف مورد بررسي قرار گيرد.

منبع : تابناک
به این خبر امتیاز بدهید :
برچسب های خبر:
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!
Captcha




محققان: مدل‌های هوش مصنوعی یاد گرفته‌اند که چگونه انسان‌ها را فریب دهند image محققان: مدل‌های هوش مصنوعی یاد گرفته‌اند که چگونه انسان‌ها را فریب دهند 1403/02/25

محققان در پژوهش خود مدل GPT-4 و CICERO متا را مورد بررسی قرار دادند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 3

مدل هوش مصنوعی GPT-4o معرفی شد؛ سریع‌تر، تواناتر و رایگان image مدل هوش مصنوعی GPT-4o معرفی شد؛ سریع‌تر، تواناتر و رایگان 1403/02/25

GPT-4o به‌عنوان مدل هوش مصنوعی پرچمدار جدید OpenAI از راه رسید.

امتیاز:
تعداد بازدید: 4

ناسا از طرح جدیدی برای ساخت قطار رباتی معلق در ماه رونمایی کرد image ناسا از طرح جدیدی برای ساخت قطار رباتی معلق در ماه رونمایی کرد 1403/02/24

ناسا از طرح جدید ساخت یک قطار رباتی معلق در ماه رونمایی کرده است. این طرح، جزوی از مأموریت‌های آرتمیس برای بازگشت به ماه است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 14

از تأمین قطعات تا زیرساخت؛ چرا هوش مصنوعی یک فناوری گران است؟  image از تأمین قطعات تا زیرساخت؛ چرا هوش مصنوعی یک فناوری گران است؟ 1403/02/21

افزایش هزینه‌ توسعه چت‌بات‌های مولد، نگرانی سرمایه‌گذاران را در پی داشته است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 38

انجمن داروسازان به جنگ سکوهای اینترنتی فروش دارو رفت image انجمن داروسازان به جنگ سکوهای اینترنتی فروش دارو رفت 1403/02/21

انجمن داروسازان به‌دلیل زیر سوال رفتن وجهه تخصصی داروسازان و به خطر افتادن اطلاعات بیماران، با سکوهای اینترنتی فروش دارو مخالفت کرد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 28

پزشک هوش مصنوعی گوگل حتی از دکترهای واقعی هم بهتر است! image پزشک هوش مصنوعی گوگل حتی از دکترهای واقعی هم بهتر است! 1403/02/20

پزشک هوش مصنوعی گوگل به‌لطف قابلیت خودآموزی بر بستر Google، موفق شده عملکرد فوق‌العاده‌ای را ثبت کند و حتی از پزشکان واقعی هم بهتر باشد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 46

هوش مصنوعی DeepMind گوگل اکنون می‌تواند DNA و سایر مولکول‌های زیستی را شبیه‌سازی کند image هوش مصنوعی DeepMind گوگل اکنون می‌تواند DNA و سایر مولکول‌های زیستی را شبیه‌سازی کند 1403/02/20

نسخه سوم مدل انتشاری AlphaFold می‌تواند ابزاری بالقوه برای درمان بیماری‌های و ساخت واکسن‌های جدید باشد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 29

اولین ایمپلنت مغزی نورالینک در انسان دچار مشکل شد image اولین ایمپلنت مغزی نورالینک در انسان دچار مشکل شد 1403/02/20

نورالینک یک رابط بین مغز و رایانه یا BCI ساخت و اکنون می‌گوید تعدادی از رشته‌ها از مغز بیمار خارج شده‌اند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 30

عفونت کووید مردی هلندی آن‌قدر طولانی بود که ویروس درون او به گونه‌ای جدید تکامل یافت image عفونت کووید مردی هلندی آن‌قدر طولانی بود که ویروس درون او به گونه‌ای جدید تکامل یافت 1403/02/09

نقص سیستم ایمنی در نهایت باعث شد تا مرد هلندی پس از ماه‌ها مبارزه با کووید-۱۹ و بارها بستری‌شدن در بیمارستان، جان خود را از دست بدهد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 93