می به ذهن خود فشار بیاورید! روزهای اولی که قرار بود ایمیل خود را چک کنید را به خاطر دارید؟ یک ویندوز و یک اینترنت اکسپلورر، با حداقل امکانات موجود و کمترین سرعت ممکن روی کره زمین! البته ما نیز انسانهای قانعی بودیم و چیزی نمیگفتیم! شاید لود شدن خود IE یک داستان بود و بعد باز کردن سایتی مثل یاهو و وارد پیج ایمیل شدن آن یک داستان متفاوت!
کمی بعد، شرکتهای زیادی دست به تولید مرورگر زدند. حتما نامهایی چون اوپرا، فایر فاکس و … را به خاطر دارید؛ اما در این میان وقتی گوگل ظهور کرد، با طراحی اولیه کروم نشان داد که میشود یک مرورگر قدرتمند، سبک و سرعتی داشت! شاید کمتر کسی فکر میکرد که کروم بتواند به این سرعت، سهم عظیمی از بازار را در اختیار بگیرید. اتفاقی که برای اکثر محصولات و تولیدات کمپانی خوش ذوق گوگل رخ میدهد.
اینفوگرافیکی که به شما نشان خواهیم داد، به وضوح نشان میدهد که چه گونه مردم طی یک بازه ۷ یا ۸ ساله، از اینترنت اکسپلورر قدیمی و کند به کروم جدید و سریع کوچ کردند.
به نقل از دنیای فناوری اطلاعات ورد آی تی : تصویر متحرک زیر، با استفاده از رنگهای مختلف، نشان میدهد که در سالهای مختلف کدام مرورگر برترین بوده و چگونه کروم به آرامی جای آنها را تصاحب کرده است. این آمار مربوط به محبوبترین مرورگرهای دسکتاپ و تبلت در طول یک سال است که توسط Jody Sieradzki و بر اساس اطلاعات دریافتی از وبسایت Stat Counter بهدست آمده است. مشاهده این سوییچ و جا به جایی گسترده کاربران از اینترنت اکسپلورر به کروم واقعا جذاب است؛ اما در این میان برخی الگوهای منطقهای دیگر نیز قابل تامل است.
برای مثال اوپرا حدود شش سال پیش فرمانروای بلا منازع روسیه و کشورهای همسایهاش بوده و برای خود پادشاهی میکرده است. یا به طور مثال در سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ فایرفاکس در آسیا و آفریقا در حال فرمانروایی بوده اما به راحتی قلمرو خود را به کروم میدهد.
کمی دقیق که به این تصویر نگاه کنید؛ نقشه ایران را میبینید! هنوز با اقتدار یکی از هواداران اینترنت اکسپلورر در جهان هستیم! حال باید دید پس از معرفی ویندوز ده و تقریبا پایان کار IE محبوب ایرانیان، سال آینده هموطنانمان به سمت چه مرورگری میروند؟!
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
شرکت مدیاتک احتمالاً در اسفند و فروردین پیش رو تراشهی قدرتمند دیمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس را رونمایی میکند.
همچنین کمیسیون اروپا بخشی از تحقیقات ضدانحصار خود علیه اپل را منتشر کرده است.
ارزش سهام سامسونگ در پی افزایش نگرانی مبنیبر تعرفههای احتمالی دولت جدید آمریکا، افت کمسابقهای تجربه کرد.
اپل قصد دارد با سرمایهگذاری قابلتوجه ۱٫۵ میلیارد دلاری، ظرفیت خدمات ماهوارهای خود را افزایش دهد.