بعد از آنکه این غول اینترنتی اعلام کرد، هیئت مدیره آن کمیته ای از مدیران مستقل را تشکیل داده اند تا استراتژی های جایگزین را برای پشت سرگذاشتن بحران تدوین نمایند، و اعلام خبر مشارکت بانک های سرمایه گذار و یک شرکت حقوقی برای دنبال کردن مراحل اداری لازم، ارزش سهام یاهو به یک باره افزایش پیدا کرد.
برپایی مزایده (اقدامی که شرکت سرمایه گذار به نام Starboard Value و دیگران از اواخر سال قبل تا به الان خواهانش بوده اند) نشان داد که این شرکت گامی دیگر به سمت فروش کسب و کار اصلی اش که در برگیرنده بخش های سرچ، ایمیل و سایت های خبری است نزدیک تر شده و صرفا قصد واگذاری برخی از این بخش ها را ندارد.
این اقدام همچنین به دنبال سه سال تلاش مستمر ماریسا میر مدیرعامل یاهو صورت می گیرد که بر آن بود با تمرکز بیشتر روی اپلیکیشن های موبایلی و افزایش درآمدهای حاصله از واحد تبلیغات کسب و کار یاهو را رونق ببخشد.
اما حتی حالا هم که یاهو به مزایده گذاشته شده است، جفری اشمیت مدیرعامل شرکت Starboard قصد عقب نشینی از مواضع خود و دست بر داشتن از تلاش برای تغییر هیئت رئیسه این شرکت را ندارد و همچنان گروه های مختلفی از مدیران را برای هیئت مدیره این شرکت پیشنهاد می دهد.
اشمیت در نامه ای که به تاریخ شش ژانویه برای هیئت مدیره یاهو ارسال کرد، اعلام نمود: «اگر هیئت مدیره نمی خواهد بپذیرد که تغییرات اساسی نیاز است، آنگاه شاید یک رقابت انتخاباتی لازم باشد تا به این ترتیب سهامداران بتوانند بخش قابل توجهی از اعضای هیئت رئیسه را با مدیرانی که بهترین عملکرد را از خود به نمایش می گذارند جایگزین نمایند.»
با وجود آنکه هیئت مدیره نشانه ای دال بر وجود این نیاز را از خود بروز نمی دهد، اشمیت همچنان قصد دارد مدیران تازه ای را برای تکیه زدن به صندلی های هیئت رئیسه نامزد کند و از این طریق مطمئن شود که پروسه فروش به بهترین شکل ممکن انجام می گیرد.
به این ترتیب سهامداران می توانند از 5 روز دیگر، مدیر یا گروهی از مدیران را برای حضور در هیئت رئیسه یاهو معرفی نمایند و این پروسه تا 5 مارس ادامه می یابد.
برایان ویزر از تحلیلگران موسسه تحقیقاتی Pivotal گفته است: روشن است که تنها دلیل بروز این اتفاق، خطری است که به خاطر درگرفتن جنگ بر سر کرسی های هیئت مدیره یاهو ممکن است به وجود بیاید. Starboard که هم اکنون 0.75 درصد از سهام یاهو را در مالکیت خود دارد از هر گونه اظهار نظر در اینباره خودداری کرده است.
میر نیز روز جمعه اظهار داشت: جدا کردن سهام علی بابا از کسب و کار یاهو امری ضروری است تا از این طریق ارزش سهام سهامداران ما در بالاترین میزان خود باقی بماند.
اریک جکسون از سرمایگذاران شرکت SpringOwl Asset Management در این باره گفت: هیئت مدیره یاهو نگران خطر شکست در رقابتی است که احتمالا بر سر تصدی پست های هیئت مدیره اش رقم خواهد خورد. گفتنی است که هم اکنون ورایزن یکی از خریداران احتمالی یاهو محسوب می شود.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
شرکت مدیاتک احتمالاً در اسفند و فروردین پیش رو تراشهی قدرتمند دیمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس را رونمایی میکند.
همچنین کمیسیون اروپا بخشی از تحقیقات ضدانحصار خود علیه اپل را منتشر کرده است.
ارزش سهام سامسونگ در پی افزایش نگرانی مبنیبر تعرفههای احتمالی دولت جدید آمریکا، افت کمسابقهای تجربه کرد.
اپل قصد دارد با سرمایهگذاری قابلتوجه ۱٫۵ میلیارد دلاری، ظرفیت خدمات ماهوارهای خود را افزایش دهد.