در سال های اخیر خبرهای نگران کننده ای از تعرض و تجاوز به زنان در هند منتشر شده است که نگرانی مردم محلی و جوامع بین المللی مدافع حقوق زنان را در پی داشت. در برهه ای حتی اوضاع آنقدر خطرناک می نمود که بسیاری گردشگران ترجیح دادند از دور شاهد زیبایی ها و جاذبه های این کشور باشند و برای مدت کوتاهی هم که شده دور سفر به آن را خط بکشند.
همین نگرانی ها باعث شد که طبق دستورالمعمل تازه وزارت مخابرات این کشور که همین هفته هم اعلام شد، در راستای طرح ارتقاء امنیت زنان در هند، کلیه تلفن های هوشمند عرضه شده به بازار این کشور دکمه ای برای اعلام خطر داشته باشند و این قانون از سال آینده در هند لازم الاجرا خواهد بود.
طبق گزارش بلومبرگ، تولید کنندگان تلفن هوشمند براساس این قانون موظف هستند که نوعی قابلیت اعلام وضعیت اضطراری را در محصولات خود تعبیه نمایند که با فشردن دکمه 5 یا 9 کیبورد هم بشود آن را فعال کرد.
افزودن این قابلیت به تلفن های همراه از یک ژانویه سال 2017 میلادی اجباری اعلام شده در حالی که پیاده سازی سیستم های رهگیری GPS روی این محصولات از ابتدای سال 2018 اجباری خواهد بود.
محض اطلاع شما باید بگوییم که طبق گزارشات تنها در سال 2014 میلادی، بالغ بر 330 هزار مورد خشونت علیه زنان در هند گزارش شد که نسبت به سال قبل 9 درصد افزایش نشان می دهد.
همین ناامنی و آمار نگران کننده، شرکت های مختلف را بر آن داشت تا اپلیکیشن ها و سرویس های متنوعی را برای اعلام شرایط اضطراری توسط زنان به بازار این کشور عرضه نمایند. مانیکا گاندی وزیر زنان و پرورش کودکان هند یکی از اصلی ترین چهره هایی است که پیاده سازی این طرح را پیشنهاد داد و مسرانه آن را تا مرحله اجرا دنبال کرد.
راوی شانکار پراساد وزیر ارتباطات هند نیز در این باره گفت: هدف تکنولوژی این است که زندگی انسان را بهبود بدهد و چه چیز بهتر از آنکه فناوری را در جهت ارتقاء امنیت زنان به کار ببریم.
هنوز مشخص نشده که با فشردن این دکمه قرار است تماس تلفنی زنان هندی با کدام نهاد یا سازمانی برقراری شود. جالب است بدانید که هند هیچگونه سیستم اورژانس فراگیری نظیر خط 115 خودمان ندارد و در مقابل چهار خط تلفنی مختلف را برای شرایط گوناگون تعریف کرده. در همین راستا، ماه گذشته مقامات رسمی این کشور اعلام کردند که امسال یک شماره تماس اضطراری متمرکز با رقم 112 را راه اندازی خواهند کرد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.
آلودگی هوا نهفقط به بدن آسیب میزند، بلکه تواناییهای شناختی را کاهش میدهد و در فعالیتهایی مانند خرید و تصمیمگیری مؤثر است.
ممکن است اپل همزمان با جدیدترین مدل آیفون SE از مدلهای جدید آیپد و مکبوک نیز پردهبرداری کند.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.