شاید باور کردنش سخت باشد اما از زمانی که اولین سیم کارت تلفن همراه در کشور خدمت رسانی خود را آغاز کرد ۲۲ سال می گذرد؛ فردا تولد تلفن همراه در کشور ماست. در همین راستا همراه اول بیانیه ای رسمی منتشر کرده که در ادامه نظر شما را به آن جلب می کنیم:
روز سه شنبه ۱۹مرداد ماه ۱۳۹۵، سیم کارت در کشور ۲۲ ساله می شود.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، ۱۹ مرداد ۱۳۷۳، با واگذاری ۴ سیم کارت به کارکنان نهاد ریاست جمهوری، عرضه ی سیم کارت تلفن همراه در ایران رسماً آغاز شد.
بهره برداری از اولين فاز شبكه ی تلفن همراه كشور، در مرداد ماه سال ۱۳۷۳ در شهر تهران با ۲۴ سایت BTS و با ظرفيت ۹۲۰۰ شماره آغاز شد. به دنبال استقبال غيرمنتظره و بی نظیر مردم از اين پديده، شركت مخابرات ايران درصدد گسترش پوشش آن از تهران به كل كشور بر آمد. بنابراين با توجه به نياز و تقاضای مردم، فعاليت هايی متناسب با جهت گيری جهانی برای توسعه ی شبکه ی تلفن همراه در اهداف عالی مجموعه ی مخابرات کشور صورت گرفت.
در ادامه ی این برنامه، هيأت وزيـــران بنا بــه پيشنهــاد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اساسنامه ی شركت ارتباطات سيار را با سرمايه ی ۲۰۰۰ميليارد ريال تصويب كرد و کليه ی وظايف امور ارتباطات سيار شرکت مخابرات ايران به شرکت ارتباطات سيار ایران واگذار شد.
با جدی شدن خصوصی سازی صنعت مخابرات كشور و اهميت حضور در بازار رقابت تجاری، اين شركت از سال ۱۳۸۶، دارای «نام (همراه اول)»، «نشان (دو حلقه)»، «رنگ (فیروزه ای و نارنجی)» و «شعار (هیچکس تنها نیست)» تجاری ويژه ی خود شد.
همچنین در سال ۱۳۸۹ پس از خصوصی شدن شرکت مخابرات ایران، این شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد. شرکت ارتباطات سیار ایران در ۲۸ آذر ۱۳۸۹، ۵ درصد از سهام خود (معادل ۱۰۳ ميليون سهم) را در فرابورس عرضه کرد. روز ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ نماد همراه اول در بازار بورس بازگشايی شد و این شرکت از آن سال در بازار بورس حضور دارد.
هم اکنون شرکت ارتباطات سیار ایران که امانتدار اطلاعات شخصی مشترکین خود است، با بيش از ۸۱.۲ میلیون سیم کارت واگذار شده در ۱۲۴۲ شهر (۱۰۰ درصد شهرها) و ۶۱۷۲۲ روستا (۸۶.۹ درصد روستا ها) و بیش از ۷۰ هزار کیلومتر از جاده های کشور، ۹۶.۵ درصد پوشش جمعیتی کشور را تحت پوشش دارد. ضریب نفوذ اپراتور اول ۸۰.۲ درصد و ارتباط رومینگ بین الملل آن با ۲۷۰ اپراتور در ۱۱۲ کشور جهان برقرار است. همراه اول، علاوه بر این که پیشتاز عرضه ی سیم کارت در کشور بوده است، با نوسازی مداوم شبکه ی خود، به روز ترین تجهیزات شبکه ی تلفن همراه کشور را نیز داراست.
همراه اول به عنوان بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور در هر دو حوزه ی مکالمه و دیتا، مجوز ارتقای پروانه ی ارائه ی خدمات تلفن همراه به نسل ۳ و نسل های بالاتر را در تاریخ ۴ شهریورماه ۱۳۹۳، دریافت کرد و اکنون با گذشت کمتر از ۲ سال، تعداد ۱۰۵۶ شهر و دهستان تحت پوشش اینترنت پرسرعت نسل ۳ و ۴ (نوترینو) این اپراتور قرار دارد.
بیکسبی پیشرفته قبلاً در چین عرضه شده بود، اما احتمالاً با سری گلکسی S25 به بازارهای جهانی میآید.
دستگاههای بیشتری از اپل در سالهای آینده قرار است نمایشگر اولد را دریافت کنند.
فروشگاه های اینترنتی بهترین جا برای خرید قاب گوشی هستند. زیرا خریداران به جای سر زدن به فروشگاه ها و مغازه های متعدد، می توانند در منزل خود بنشینند، محصولات متنوع چندین فروشگاه را در عرض 10 دقیقه ببینند و ...
وان پلاس قصد دارد برای رقابت مؤثر با پرچمدار آیندهی سامسونگ، وان پلاس ۱۳ را وارد بازارهای جهانی کند.
کاربران واتساپ که از مدلهای قدیمی آیفون استفاده میکنند، فقط چند ماه برای ارتقای دستگاه خود به مدلهای جدیدتر فرصت دارند.
ظاهراً سامسونگ قصد دارد مدل اسلیم گلکسی S25 را بهعنوان عضو جدید سری گلکسی S25 در سرتاسر جهان عرضه کند.
هواوی روش انتقال فایل با استفاده از حرکت دست را به نمایش گذاشت.
زبان طراحی سامسونگ برای گوشیهای جدید سری گلکسی A تغییر کرده است.
پیشبینی زمان رونمایی از محبوبترین گوشی میانردهی سامسونگ و عدم فروش آن در بازار آمریکا مطرح شده است.
جدیدترین آمارها از فروش مدلهای مختلف آیفون نشان میدهد مدلهای پایهی گوشیهای هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.