گرفتن اسکرین شات امروز راحتتر از هر زمان دیگری شده است. تنها با نگاه داشتن دو دکمه دستگاه میتوانید تمامی محتویات نمایشگر را در قالب یک عکس ذخیره کنید و برای این کار دیگر نیازی به نصب برنامه جداگانه وجود ندارد. متاسفانه در برخی مواقع، از این قابلیت سو استفاده میشود. به عنوان نمونه ممکن است کاربر دیگری از گفتگوهای شما با وی در یک پیامرسان و یا عکسهایتان در شبکههای اجتماعی اسکرین شات بگیرد. اما خوشبختانه جلوگیری از گرفتن اسکرین شات در تلگرام کار آنچنان سختی نیست.
یکی از ویژگیهای تلگرام، امکان ایجاد گفتگوهای رمزنگاری شده و دارای قابلیت حذف خودکار است. گفتگو در سکرت چت تلگرام چند مزیت مهم دارد که میتوان آنها را به صورت زیر خلاصه کرد:
رمزنگاری سرتاسری (End-To-End Encryption)، مختص سکرت چت نیست و تلگرام مدعی است تمامی پیامها به این شیوه رمزنگاری میشوند. اما مهمترین مزیت این نوع از گفتگو، باقی نماندن رد آن بر روی سرورهای تلگرام است. میتوان برای پیامها، زمانی از دو ثانیه تا یک هفته تعیین کرد تا بعد از آن، به صورت خودکار حذف شوند. با توجه به همین موضوع، امکان آغاز مکالمه به صورت یک طرفه و ارسال پیام بعد از ایجاد گفتگو وجود ندارد و باید تا زمان آنلاین شدن کاربر مقصد و وارد شدن وی به سکرت چت منتظر ماند.
بعد از عدم امکان فوروارد کردن پیامها، جلوگیری از گرفتن اسکرین شات در تلگرام مهمترین مزیت سکرت چت است، به طوری که با فشردن دکمههای کاهش حجم صدا و پاور به این منظور، هیچ اتفاقی رخ نداده و تنها پیامی مبنی بر عدم امکان گرفتن اسکرین شات به نمایش در میآید.
برای آغاز گفتگوی مخفیانه در تلگرام کافی است به منوی برنامه در سمت چپ رابط کاربری وارد شده و گزینه New Secret Chat را انتخاب کنید. در ادامه وارد صفحه فهرست مخاطبهای خود در این پیامرسان میشوید. کاربر مورد نظر را پیدا کرده و بر روی نام وی ضربه بزنید تا سکرت چت ایجاد شود.
متاسفانه همیشه راههایی برای دور زدن روشهای جلوگیری از گرفتن اسکرین شات در تلگرام وجود دارد، پس نباید به خیال حفظ 100 درصدی حریم خصوصی، سفره دل خود را باز کنید! اگرچه نمیتوان پیامهای گفتگوی مخفیانه تلگرام را به کاربری دیگر فوروارد کرد و یا از صفحه حاوی پیامها اسکرین شات گرفت، اما هیچ چیز نمیتواند جلوی کاربر را برای انداختن عکس از صفحه با یک دوربین دیگر را بگیرد. پس با این روش نیز حریم خصوصی به صورت کامل حفظ نمیشود.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.
ممکن است اپل همزمان با جدیدترین مدل آیفون SE از مدلهای جدید آیپد و مکبوک نیز پردهبرداری کند.
گوشی گلکسی S25 اسلیم احتمالاً در بازار ایالات متحده عرضه نمیشود.
این گوشی احتمالاً در بازارهای جهانی با نام وان پلاس اوپن 2 عرضه خواهد شد.
بهنظر میرسد که فقط قاب گوشی گلکسی S25 از استاندارد Qi2 پشتیبانی خواهد کرد و خود گوشی فاقد چنین استانداردی است.
بیکسبی پیشرفته قبلاً در چین عرضه شده بود، اما احتمالاً با سری گلکسی S25 به بازارهای جهانی میآید.
دستگاههای بیشتری از اپل در سالهای آینده قرار است نمایشگر اولد را دریافت کنند.
فروشگاه های اینترنتی بهترین جا برای خرید قاب گوشی هستند. زیرا خریداران به جای سر زدن به فروشگاه ها و مغازه های متعدد، می توانند در منزل خود بنشینند، محصولات متنوع چندین فروشگاه را در عرض 10 دقیقه ببینند و ...
وان پلاس قصد دارد برای رقابت مؤثر با پرچمدار آیندهی سامسونگ، وان پلاس ۱۳ را وارد بازارهای جهانی کند.
کاربران واتساپ که از مدلهای قدیمی آیفون استفاده میکنند، فقط چند ماه برای ارتقای دستگاه خود به مدلهای جدیدتر فرصت دارند.