نسخهی ۴.۴ تلگرام بعد از مدتی نسبتا طولانی منتشر شد و مانند همیشه، همراه آن امکانات جدیدی به این پیامرسان محبوب راه پیدا کردند.
توسط این امکان جالب از این پس میتوانید موقعیت مکانی خود را بهصورت زنده با دوستانتان به اشتراک بگذارید؛ به این صورت که مخاطب شما میتواند بهصورت لحظهای، موقعیت مکانیتان را روی نقشه مشاهده کند؛ بدین ترتیب دیگر نیازی به ارسال دستی توسط شما نیست. این ویژگی به خصوص برای زمانهایی که قصد ملاقات یکدیگر را دارید کاربردی خواهد بود و میتواند در زودتر پیدا کردن یکدیگر به شما کمک کند. برای استفاده از این امکان کافیست به بخش Location رفته و گزینه ‘Share My Location for…’ را لمس کنید
پلیر داخلی جدید در نسخهی ۴.۴ کاملا بازطراحی شده است و هم اکنون می توانید پلیر زیباتری را با امکانات بیشتر در اختیار داشته باشید. با اضافه شدن پلیلیست به پلیر داخلی نیز از این پس میتوانید مانند یک موزیکپلیر حرفهای در تلگرام به گوش دادن موسیقیهای خود بپردازید.
از نسخهی ۴.۴ میتوانید تلگرام را در زبانهای فرانسوی، اندونزیایی، روسی و اکراینی نیز در اختیار داشته باشید. نکتهی عجیب، اضافه نشدن زبان فارسی با وجود تعداد بالای کاربران فارسیزبان تلگرام است. هرچند که تلگرام بهصورت رسمی اعلام کرد که زبان فارسی نیز در راه است و به زودی به این پیامرسان اضافه خواهد شد.
نکته ی جالب دیگری که در رابطه با زبان برنامه وجود دارد راه اندازی شدن پلت فرم ترجمه برای تلگرام است. توسط این بخش از وب سایت تلگرام، می توانید با اکانت خود وارد پنل شده و ترجمه ی زبان های موجود در برنامه را اصطلاح کنید. برای مثال اگر از ترجمه ی "Attach" در زبان فارسی راضی نیستید می توانید وارد این پنل شده و ترجمه بهتری برای آن مشخص کنید. این موارد بعد از بررسی و در صورت داشتن شرایط لازم تایید خواهند شد و بدون نیاز به آپدیت اپلیکیشن، اعمال خواهند شد. این بخش به شکل کاملا جزیی دسته بندی شده است و مشخصا تلگرام زمان زیادی برای تهیه این پنل به خرج داده است.
.
دیگر موارد: علاوه بر بخشهای اصلی بالا، نکات جزیی دیگری نیز در این بروزرسانی وجود دارد. در گروههای خصوصی از این پس میتوانید مشخص کنید که آیا اعضای جدید پیامهای قبل از عضویتشان را مشاهده کنند یا خیر. همچنین پیامهای ادمین با برچسب admin مشخص خواهند شد تا اعضا بتوانند ادمین گروه را شناسایی کنند.
.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
شرکت مدیاتک احتمالاً در اسفند و فروردین پیش رو تراشهی قدرتمند دیمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس را رونمایی میکند.
همچنین کمیسیون اروپا بخشی از تحقیقات ضدانحصار خود علیه اپل را منتشر کرده است.
ارزش سهام سامسونگ در پی افزایش نگرانی مبنیبر تعرفههای احتمالی دولت جدید آمریکا، افت کمسابقهای تجربه کرد.
اپل قصد دارد با سرمایهگذاری قابلتوجه ۱٫۵ میلیارد دلاری، ظرفیت خدمات ماهوارهای خود را افزایش دهد.