این گجت ها دارای یک نمایشگر معمولی LCD و یک نمایشگر بسیار کم مصرف کاغذ الکترونیک (EPD) خواهند بود و شمای کلی آن با لولایی در وسط، تصویری از یک کتاب را به ذهن می رسانند.
تفاوت عمده دو نسخه به نمایش درآمده در کامپیوتکس در نوع لولای آنها و نحوه قرارگیری نمایشگرها در کنار یگدیگر است. وقتی دستگاه را مانند یک لپ تاپ معمولی روی میز قرار دهید، صفحه EPD به یک کیبورد لمسی تبدیل می شود که البته تایپ کردن با آن به اندازه یک کیبورد فیزیکی راحت نخواهد بود.
کمپانی مایکروسافت نیز مدت هاست که روی ایده رایانه ای همراه با دو نمایشگر کار می کند. رایانه ای که با نام مستعار «آندرومدا» مجهز به پردازنده ای از نوع ARM ساخت کوالکام خواهد بود.
بر اساس شنیده ها گجت های به نمایش درآمده توسط اینتل هرگز قرار نیست راهی بازار شوند، بلکه تنها قرار است ایده این شرکت را برای تولید چنین محصولاتی را به نمایش بگذارند. گفته شده لنوو و ایسوس قصد دارند با بهره گیری از همین ایده ها رایانه های همراه مجهز به دو نمایشگر خود را راهی بازار سازند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.