ابوالحسن فیروز آبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی، از پذیرفته شدن استخراج ارزهای دیجیتال به عنوان صنعت توسط دولت خبر داد.
وی افزود:
مسئلهای که از اهمیت بالایی برخوردار است به موافقت و پذیرفتن استخراج ارزهای رمزنگار به عنوان صنعت توسط تمامی نهادهای ذیربط ارتباط دارد.
وی درباره فعالیت رمز ارزها در کشور گفت:
ارزهای رمزنگار یکی از پدیدههای مهم و جدید حوزه فناوری مالی به شمار میرود که با توجه به کارکردهای تسهیل کننده در زمینه پرداخت مورد توجه کشورها و بازارهای مالی قرار گرفته است؛ در همین راستا با توجه به اهمیت و رواج گسترده ارزهای رمزینه و زمزمه معاملههای محدود بدون نظارت ارزهای رمزنگاری شده در داخل کشور و همچنین گمانه زنیهایی مبنی بر کمک ارز رمزها به اقتصاد کشور در زمان تحریم، دولت در سالهای اخیر تصمیم گرفت تا تصمیماتی جدی در این حوزه اتخاذ کند و به همین منظور نیز نهادهای ناظر در این حوزه پژوهشهایی را انجام دادند و هم اکنون کشور در مرحله انجام سیاستهای اولیه و نهایی برای تعیین تکلیف مشارکت کنندگان در حوزه رمز ارزها است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به وضعیت تصمیم گیری برای #ماینینگ به عنوان یکی از مهمترین انشعابهای این حوزه که برخی از بازیگران اکوسیستم ارزهای دیجیتال در آن فعالیت دارند، اظهار داشت:
در حال حاضر سیاست نهایی برای حوزه ماینینگ اعلام نشده اما در کارگروههای تخصصی مسئله استخراج و ایجاد مراکز مبادله ارز دیجیتال به عنوان صرافی در دستور کار بوده؛ مسئلهای که در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است به موافقت و پذیرفتن تمامی نهادهای ذیربط از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بانک مرکزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت نیرو و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی مبنی بر شناسایی و دسته بندی استخراج ارزهای دیجیتال به عنوان صنعت ماینینگ ارز دیجیتال اشاره داشت.
فیروزآبادی افزود:
در حوزه استخراج چشم انداز مثبت بوده و مرکز ملی فضای مجازی در تلاش است تا بستری برای قانونی سازی ماینینگ (استخراج) ارزهای دیجیتال ایجاد کند.
رییس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به تصمیم گیری نهایی برای ارزهای دیجیتال، گفت:
سیاست مرکز ملی فضای مجازی ساماندهی ارزهای دیجیتال است و بانک مرکزی به عنوان متولی حوزه ارزی کشور و نهاد مرجع تصمیم گیری تا پایان ماه جاری چارچوبها و سیاستهای نهایی برای معاملات و مشارکت استارت آپ ها و فعالان اقتصادی در حوزه ارزهای دیجیتال را اعلام میکند اما هنوز هیچ تصمیم گیری قطعی انجام نشده است.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
یکی از فعالان جامعهی کریپتوکارنسی ادعا کرد که پساز حلوفصل مشکلات پیش روی ریپل، انتظار میرود قیمت این ارز دیجیتال به ۱۰ دلار برسد.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
طرفداران کریپتو استقبال بسیار چشمگیری از میمکوین ترامپ داشتند و ارزش بازار این توکن از مرز ۱۱ میلیارد دلار هم عبور کرد.
شرکت مدیاتک احتمالاً در اسفند و فروردین پیش رو تراشهی قدرتمند دیمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس را رونمایی میکند.
همچنین کمیسیون اروپا بخشی از تحقیقات ضدانحصار خود علیه اپل را منتشر کرده است.